Şimdi Ara

Kuzenim kasa alıcak, iyimidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenim şu kasayı almak istiyorhttp://www.gold.com.tr/U213434/Dell-Optiplex-390MT-Ci3-2120-4GB-1TB-OB-Freedos-Masaustu-PC
    Ben biraz daha üstüne para koyup toplama bir bilgisayar almasını söyledim fakat "buna ekran kartı falan eklerim iyi olur." dedi. Ne düşünüyorsunuz bilgisayar hakkında? (oyun için kullanıcak)

• quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

Arkadaşlar kuzenim şu kasayı almak istiyorhttp://www.gold.com.tr/U213434/Dell-Optiplex-390MT-Ci3-2120-4GB-1TB-OB-Freedos-Masaustu-PC
    Ben biraz daha üstüne para koyup toplama bir bilgisayar almasını söyledim fakat "buna ekran kartı falan eklerim iyi olur." dedi. Ne düşünüyorsunuz bilgisayar hakkında? (oyun için kullanıcak)

Kesin almasın. Alınmaz hazır ALINMAZ.
    O paraya toplamada alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar kuzenim şu kasayı almak istiyorhttp://www.gold.com.tr/U213434/Dell-Optiplex-390MT-Ci3-2120-4GB-1TB-OB-Freedos-Masaustu-PC

sizi dinlemiyosa birakin alsin hocam bakalim ekran karti bu sistemi adam edebilecekmi etse bile yedigi kazigi pc yi her actiginda hatirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu kadar dandik bir bilgisayar için bu kadar kazık bir fiyat görmedim hiç. Onu da görmüş olduk. Pes doğrusu.
  • Yorumları okudu ve o da vaz geçti. 900-1000 arası bir toplama önerebilirmisiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0llie -- 12 Şubat 2013; 21:59:55 >
  • quote:

Yorumları okudu ve o da vaz geçti. 900-1000 arası bir toplama önerebilirmisiniz acaba?

bununla ilgili forumda araştırma yaprsanız iyi olur zira oldukça fazla konu war
  • ASUS M5A78L LE AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) ANAKART

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ZOTAC GTX650 TI GDDR5 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

CORSAIR 4GB VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL BELLEK

SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE 7200RPM HARDDISK

SAMSUNG SH-224BB 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH (KUTUSUZ)

XILENCE BLACKCORE 500W MIDT ATX SİYAH KASA

toplam : 1065 tl %25 Vatan indirimi ile

Fiyatın fazla olduğunu düşünürseniz ekran kartını hd7770 ile değiştirebilirsiniz.
    Bir miktar performans kaybı olur tabi ki

• çok kötü ve saçma bir kasa, sırf harddisk ucuz diye göz boyamak için 1 tb koymuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.