Güzel bir PvP ile oynamaya devam edilecek bir oyun.Şahsen yazın güzel bir PvP bulursam bende başlamayı düşünüyorum.
Pardon kuzenim oynamış
quote:
Orijinalden alıntı: forsaken23
hep kuzen olur zaten
benimde oda arkadaşım oynuyor odtü elektronik öğrencisi 18 yaşında
quote:
Orijinalden alıntı: Anaxımen Sokrates
zihinseli mi bedenseli mi seçti
Tespitine hayran kaldım.
Zihinsel kendisi 55 level şuan 2 p var rekoru 24 k
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_
Güzel bir PvP ile oynamaya devam edilecek bir oyun.Şahsen yazın güzel bir PvP bulursam bende başlamayı düşünüyorum.
Orjinal serverlar gerçekten rezalet lâkin PvP ler serverlar gerçekten muazzam bir zevk veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Miyav Miyav
quote:
Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_
Orjinal serverlar gerçekten rezalet lâkin PvP ler serverlar gerçekten muazzam bir zevk veriyor
Alıntıları Göster
18 yaşındayım, 10 yaşında tanıştığım, 4,5,6,7,8. sınıflarda ırzıma geçen oyundur, sayesinden anadolu lisesi yerine meslek lisesine gittim, kolum kırıkken pc başından kalkmadığım oyundur, lise 2 de profesyonel olarak devam ettirdiğim 3.4 lise sınıflarında bilgisayarıma yüklemediğim oyundur, ama yazın pvp arayacam
quote:
Orijinalden alıntı: RadioactiveRc
18 yaşındayım, 10 yaşında tanıştığım, 4,5,6,7,8. sınıflarda ırzıma geçen oyundur, sayesinden anadolu lisesi yerine meslek lisesine gittim, kolum kırıkken pc başından kalkmadığım oyundur, lise 2 de profesyonel olarak devam ettirdiğim 3.4 lise sınıflarında bilgisayarıma yüklemediğim oyundur, ama yazın pvp arayacam
Alıntıları Göster
Dh pvp kurayımmı daha önce yaptım bu işleri altyapı evimde var
PisagoRRRR ahh melih abim
6 7 yil once oynamistim inanilmaz hosuma gidiyordu
Yillarimi verdim bu oyuna...Gencligimi..
quote:
Orijinalden alıntı: cyberwar
6 7 yil once oynamistim inanilmaz hosuma gidiyordu
Bende oynuyorum CANDAR da olan varsa PM
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBurn340
Alıntıları Göster
Bende eskiden oynuyordum Tromola savaşçı-bedensel 71 leveldim.En son bırakırken ben yeniçeri vardı.Ondan sonra baya bölüm gelmiş diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackBurn340
Alıntıları Göster
Sıkılmıyormu herkes 105 level olmuş full +9 lu serverlar pvpden farkı kalmamış
quote:
Orijinalden alıntı: Callejoon
Bende eskiden oynuyordum Tromola savaşçı-bedensel 71 leveldim.En son bırakırken ben yeniçeri vardı.Ondan sonra baya bölüm gelmiş diyorlar.
Alıntıları Göster
İlk oynadıgımda Super bi oyun olarak geciyordu oyun yuzunden tuvalete gitmeyenleri bile gorurdum artık eski hali kalmadı ordaki gm leride Hic sevmem
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9
İlk oynadıgımda Super bi oyun olarak geciyordu oyun yuzunden tuvalete gitmeyenleri bile gorurdum artık eski hali kalmadı ordaki gm leride Hic sevmem
Alıntıları Göster
lol oynamadığına dua et. en azından metin2'nin bile yaş ortalaması +16