Şimdi Ara

kuzenim odtü iktisata gidersen hiç bi şey olamazsın diyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardesim universitelerdeki bolumler genellikle is acigi uzerine acilir. Ben buradan herkes mezun olup is bulur demiyorum ama is bulma imkani bir muhendisten hukukcudan daha cok. Imkanlari yukseltmek de senin elinde. Sen isverenin aradigi ozellikleri kendinde toplayabilirsen niteliksiz elemanlar havuzunda yildiz gibi parlarsin. Yeter ki istedigin bolume git, ben de isletme dusunuyorum puanim galatasaray hukuka yetse de isletme ille de isletme. Sakin hayallerinden vazgecme, birak paran az kalsin (%0.01 ihtimal), ama mutlu olarak sevdigin isi yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba ankaralisin ben de ankaraliyim bilkentin de puani cok yuksek degil, calisman yeterliyse bilkenti de dusunebilirsin. burs ve yurtdisi baglantilari sahanedir

• Odtu ee deki adama issiz kalirsin demek nedir millet cildirmis

• quote:

Orijinalden alıntı: farfaraa

quote:

Orijinalden alıntı: Philoelectronica

ODTÜ EE'deyim bana da aynısını diyorlardı/diyorlar. Tıp/hukuk harici şeylere izin vermiyor insanlar genelde as:DA:SDA:SDAS:d

Bu arada ODTÜ'yü kazanmışsan ya da kendi puan türünde ilk 15/20 bine girmişsen iş bulmama gibi bir sıkıntın olmaz merak etme. ODTÜ psikoloji bile okusan; Sakarya, Düzce gibi dandik mühendislikler garsonluk yapar, sen gayet iyi bir iş bulup dolgun maaş alırsın. Üniversite iş hayatında çok önemli ve ODTÜ diplomasının adı var. Zaten "kendini geliştirmeden" mezun olman imkansız ODTÜ'den :D TR'deki en zor okuldur belki burası. O yüzden takma.

kardeşim ben de öyle düşünüyorum da iktisata işletmeye gerçekten de küçümseyerek bakıyolarmış ( iyi üniversitelere gitsen bile)

hocam yazmadan önce formasyon alıp öğretmen mi olucan diyorlardı şimdi insanların hayallerini yaşıyorum burada.
    ayrıca odtü mezunlarının %94 ü 6 ay içerisinde iş buluyor(öğretmenlikler ve felsefe sosyoloji tarih vs dahil) ki mezun ağı inanılmaz geniş hemen her şehirde dernekleri var masonlar gibi birbirimizi tutuyoruz

odtü sosyalleşmenin enfazla olduğu üniversitelerden biri hatta ilk sıradadır diyebilirim çünkü kampüste yatıp kalkıyoruz her bölümden sınıf farketmeksizin tanıdığın oluyor şahsen buraya geldikten sonra sosyal ilişkilerin not ortalamasından daha iyi olduğunu anladım ki geçen hafta olması lazım bi etkinlik oldu firmaların ceo ve genel müdürleri gelip tavsiye vs verdiler. İşe alım sürecinde ortak bir tek şey var not ortalaması artık gereksiz. insanlar üniversitede üzerine ne koydun ona bakıyor.

NOT:Odtü Kimya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.