ya evet pahalı ama, sonuçta deri ceket bu. Hakiki deri, güzel işlendiğinde çok pahalı oluyor malumunuz. Mesela Derimod'da yada Dericizade'de birkaç model beğendim sevgilim için, hepsinin fiyatı 1000 liraya yakındı. Mesela buna benzeyen bi modeli yurtdışından sipariş ediyordum tam, sonra ona da güvenemedim 600 lira vericem bi de güvenemicem diye. Öyle yani. Bilmem hata mı yaptım ama ben çok memnunum. Burak da giyiyo yani çok severek, çok da yakıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: 26_____
quote:
Orijinalden alıntı: lokkum
Meraba, kuzeyin montunu arayan arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Ben de zamanında çok aradım. Bi türlü aynısını bulamadım, erkek arkadaşıma hediye etcektim. Tüm ünlü dericileri de gezdim ama görmedim.
Ta ki bu haftaya kadar. Dün yine internette ararken bi ilana rastgeldim. İlanın Ankara'da olduğunu görünce, iletişime geçip, stoktaki ürünü yerinde gördüm. Sevgilimin ölçülerini verdim ve 2 günde dikip teslim ettiler elden. Üstelik pazarlıkla fiş fatura da almadım ve 700 liraya. Eğer hala ellerinde varsa bakın derim. Aynı kalitede bi deri montu, marka almaya kalksanız, 1000 liranın üstü para ödersiniz. Konfeksiyoncu olduğum için dikişlerini ve ayrıntılarını çok inceledim ama öyle göze batan bi hata göremedim. Hatta DESA DERİMOD ASRIN gibi markaların fason üretimlerine bin basar. Benden söylemesi ;)