Şimdi Ara

KVK BANA BÜYÜK ADİLİK YAPIYOR NE YAPMALIYIM? (SS EKLENDİ!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutsultan

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

İlk mesajın edit zamanı 8 Aralık 2013; 21:52:24. Bu zamandan sonrasını sormuştum ama ben göremedim sanırım.

Üstad valla kusura bakma ya, ben "sorun nedir" diye anlamıştım. "sonuç nedir" diye sormuşsunuz Sonuç, HTC firmasına ingilizce yazılı dilekçeler gönderdim ettim , yapmadığım şey kalmadı
    Sonuç, Telefon elimde patladı sarı leke gün geçtikce büyüdü,en sonunda cihazın hoperlörüde kendi kendine bozuldu

Tüm bunlardan ziyade başka One x leri gördükten sonra cihazımda daha birçok fabrikasyon hatasını olduğunu gördüm;
    Öncelikle just_shop arkadaşımızın dediği ekrandaki karartı (diğer cihazlara nazaran) benim cihazdada var,garanti ben cihazı almadan önce 1 kere değişim yapmış zaten cihaza sanırım orda yan sanayi taktılar
    2. problem de ekranın kenarlarında boşluklar var en ufak dokununca ekran dalgalanıyor
    3. problemde flaş,kamera çekiminden önce patlıyor o yüzden kamera siyah fotoğraf çekiyor
    Bilmediğim daha ne problemler vardır Allah bilir...

Hocam çok kötü olmuş teknolojik alet işte birisine sorunsuz gelirken diğerine sorunlu gelebiliyor tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle katılıyorum teknoloji isi biraz sans meselesi, dogal olarak garanti ve satis sonrasi destek cok cok onemli.. bu tarz bir kronik durumuda asmis olan bir sorun apple,nokia,lg gibi bir cihazda olsa tamiri gectim degisim yapilirdi buyuk ihtimal.(cevremde bircok kez sahit oldum)

• Bende aynı dertten muzdaribim one x bir htc faciasiydi ve bunu kabul etmediler ve bidaha htc mi asla.hele kvk kesinlikle asla.anakartta gram oksit tok sim yerindeki beyaz yer kırmızı olmus su almış cihaz diyor adamlar

• Sonuç ?
    Telefonunuzu geri alabildinizmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Sonuç ?
    Telefonunuzu geri alabildinizmi ?

Nerrdeee hocam,bana yaptıkları yanlarına kâr kaldı malesef. Kimse sesini çıkartamıyor bunlara. HTC nin muhteşem tasarımlı telefonu ONE X ti ama batarya ömrü ve herkesde var olan fabrikasyon hataları markayı mahfetti. HTC belki Apple a kafa tutmak istiyor ama önce onlar gibi kaliteli politikalar uygulamalı örneğin, iPhone 5 in üst tuşu bozulduğunda gidip Apple store dan yenisi alabilmemiz gibi. KVK ya ve SMS iletişime zaten diyecek hiçbirşeyim yok Allah cezalarını versin,Allah a havale ediyorum onları...
  • bakalım bende bu gün sony gönderdim. Umudum yok ama hayırlısı.
  • eski bir HTC fani olarak diyorum ki:HTC alinmaz hele KVK garantiliyse yanindan geçilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 8 Ocak 2016; 21:28:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.