klavye mouse olarak kablosuz kullanıyorum sürekli kablo sök diğerine tak derdincen çok çektim usb klavye mouse destekleyen aynı zamanda +1 tane daha usb desteği olan bir kvm switch arıyorum ama tam istediğim kalitede bir ürün bulamadım öncelikle digitus slink marka ürünler tercihimdir.bilen duyan kullanan varsa ürün kodunu yazabilirse sevinirim
Merhaba, Eğer kablosuz klavye ve mouse için tek alıcı kullanabilirsen diğer portu boşa çıkacağı için tüm USB destekli KVM'ler bu işe yarayacaktır. Marka olarak ATEN'i tercih etmeni öneririm. digitus yada slink'ten kat be kat daha iyidir. Tabi fiyatı da o derecede iyidir :) http://www.aten.com/KVM/Cable-KVM-Switches/2-Port-USB-Cable-KVM-Switch~CS22U.html Bu modeli hali hazırda kullanıyorum. KVM switch'lerin kötü yanı birden çok monitörü kullanıyorsan işin karışıyor olması :) Ayrıca HDMI yada DP portu varsa çevirici gerekir. O yüzden ihtiyaçlarını net belirleyip öyle almanı öneririm. Kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme