Şimdi Ara

KYK AÇIKLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torpilsiz Ankara 236 ara sınıf şaşırdım. 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli 338.yedeğim bende hiç umutlu değilim özel yurt falanda bakmadım en iyisi servislere bakayım
  • Irreplaceable kullanıcısına yanıt
    hocam peki arasını yedek ile normal yedek diye bir şey var mı yoksa toplam yedek sıram mı 178 demek. ?
  • beyler help izmir 883. sıra gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzavus

hocam peki arasını yedek ile normal yedek diye bir şey var mı yoksa toplam yedek sıram mı 178 demek. ?
    Genel sıran işte hocam

• Hocam ben YTÜ'deyim lakin İstanbul hakkında hiç bilgim yok sizce bu yurda kaydolmalı mıyım yoksa uzak oldugundan ötürü kaydolmamalı mıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Anladım hocam çok teşekkürler. Ben arasınıf olduğu için acaba ilk senelerin yedekleriyle ayrı mı tutuluyoruz diye düşündüğümden sormuştum. Açıkcası bu beni mutlu etti akdeniz üniversite si için 178 çok olmasa gerek:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzavus

Anladım hocam çok teşekkürler. Ben arasınıf olduğu için acaba ilk senelerin yedekleriyle ayrı mı tutuluyoruz diye düşündüğümden sormuştum. Açıkcası bu beni mutlu etti akdeniz üniversite si için 178 çok olmasa gerek:))
    Hayirli olsun şimdiden :)

Cok teşekkür ederim hocam 😊

• İzmir Merkez 1909. yedek gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

İzmir Merkez 1909. yedek gelir mi
    aga benim de 803 nasıl yapcaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyidjitsbob

2047.yedekteyim umudum var 2-3 haftaya çıkar
    Edit ankara
    Bana da 2016 yılının başlangıcında 1100 küsür yedek çıkmıştı,o zamanlar eylül falandı. Kime sorsam 2-3 aya rahat çıkar diyorlardı,Nisan-Mayıs döneminde çıktı. Çıktı çıkmasına da taaa okuluma 2.5-3 saat uzaklıktaki Polonezköy ormanının ordaki yurda vermişlerdi. Yurdu internette aratmıştım hiçbir bilgi bulamamıştım. Meğer daha hizmete bile girmemiş. KYK böyle bir kurum lafı fazla uzatmadan deneyimimi aktarayım dedim.

Şok edici edit: İstanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-565559509

Hocam ben YTÜ'deyim lakin İstanbul hakkında hiç bilgim yok sizce bu yurda kaydolmalı mıyım yoksa uzak oldugundan ötürü kaydolmamalı mıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ben de aynı yurttayım İTÜ Maçka kampüsüne gitmem gerekecek. Benimki de uzak.
  • Selamlar. İlk kayıt ücreti 518 TL olan yurdun aylık fiyatı ne kadar olur bilgisi olan var mı?
  • bu kanuni sultan süleyman yurdu yeni açıldı heralde herkese orası çıkıyor geçen sene yoktu böyle bir yer
  • Bursa 265 ne zamana gelir beyler

• Edirne/Keşan 61.sıra.Gelir mi ? Gelirse kaçıncı yedekte gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.