Şimdi Ara

KYK Annenizin Bağlı Bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Annenizin Bağlı Bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu'' diye bir bölüm var.... Annem ev hanımı bunu ne yapmak lazım..... arkadaşlar acil yardım edin lütfen 1 saat kaldı..

sgk mı yapcaz sosyal güven yok mu yapcaz.. acil yardım lütfen

• Baban sigortası varsa anneninde vardır.Bence sgk olur çünkü sgk olmazsa annen hastane de nasıl tedavi görsün mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Baban sigortası varsa anneninde vardır.Bence sgk olur çünkü sgk olmazsa annen hastane de nasıl tedavi görsün mesela?

evet baba sigortası var. Annemde dediğin gibi yararlandığına göre sgk var mı yapalım ?
  • var de çünkü baba sgk lı ise anne de öyle olur .En azından benim babam sigortalı ,annem de sigortalı, ve annem çalışmıyor ev hanımı :D Ve hastenede tedavi olabiliyor.Sen sgk var de.Ha hala çok dardaysan merak ediyorsan başkalarının görüşlerini de al ama bu benim kanaatimce olan görüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 17 Ağustos 2015; 23:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

var de çünkü baba sgk lı ise anne de öyle olur .En azından benim babam sigortalı ,annem de sigortalı, ve annem çalışmıyor ev hanımı :D Ve hastenede tedavi olabiliyor.Sen sgk var de.Ha hala çok dardaysan merak ediyorsan başkalarının görüşlerini de al ama bu benim kanaatimce olan görüş.

teşekkür ederim.. bende senin gibi düşünüyorum. ama bakalım belki birileri yazar.
  • temmuz07 T kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi Yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ret Kid kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra yapacak bi şey yok dostum. kimse net bişey söyleyemiyo bu konu hakkında. cevap verende yok kalsın böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.