Bildirim
KYK Annenizin Bağlı Bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baban sigortası varsa anneninde vardır.Bence sgk olur çünkü sgk olmazsa annen hastane de nasıl tedavi görsün mesela? -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
Baban sigortası varsa anneninde vardır.Bence sgk olur çünkü sgk olmazsa annen hastane de nasıl tedavi görsün mesela?
evet baba sigortası var. Annemde dediğin gibi yararlandığına göre sgk var mı yapalım ? -
var de çünkü baba sgk lı ise anne de öyle olur .En azından benim babam sigortalı ,annem de sigortalı, ve annem çalışmıyor ev hanımı :D Ve hastenede tedavi olabiliyor.Sen sgk var de.Ha hala çok dardaysan merak ediyorsan başkalarının görüşlerini de al ama bu benim kanaatimce olan görüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 17 Ağustos 2015; 23:15:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tıpstar
var de çünkü baba sgk lı ise anne de öyle olur .En azından benim babam sigortalı ,annem de sigortalı, ve annem çalışmıyor ev hanımı :D Ve hastenede tedavi olabiliyor.Sen sgk var de.Ha hala çok dardaysan merak ediyorsan başkalarının görüşlerini de al ama bu benim kanaatimce olan görüş.
teşekkür ederim.. bende senin gibi düşünüyorum. ama bakalım belki birileri yazar. -
Bende sizin gibi Yaptım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu saatten sonra yapacak bi şey yok dostum. kimse net bişey söyleyemiyo bu konu hakkında. cevap verende yok kalsın böyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X