Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

40 liranın seçim zammı olduğunu anlamış olduk.

2013'te en az 40 TL'lik bir zam gelir o zaman, yerel seçim olsa bile.
  • Ben 2.sınıfım alttan 5tane dersim var toplamda burs alıyordum gecen senenin ocak ayından itibaren, acaba ne zaman kesilir ve bana ne zaman bilgi verilir
    İyi forumlar
  • Beyler ilk defa alıcak olanların napması gerekiyor bankaya kart falan mı gelecek biz mi başvurucaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Beyler ilk defa alıcak olanların napması gerekiyor bankaya kart falan mı gelecek biz mi başvurucaz?

Önce sistemdeki bankadan elden,sonra aynı bankadan 2. para için kartı verecekler.. kartınla çekeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Beyler ilk defa alıcak olanların napması gerekiyor bankaya kart falan mı gelecek biz mi başvurucaz?

Önce sistemdeki bankadan elden,sonra aynı bankadan 2. para için kartı verecekler.. kartınla çekeceksin.

Sistemdeki bankaya uzak olucam ben şubatta gidince 2 aylık alırım dimi yanmıyor para
  • Kyk'nin sitesinden baktım 260tl yatmıs hesaba
    not:2.senem
    6 ocakta verilcek diyorlar var mı öyle bişey ?
  • quote:

quote:

quote:

Sistemdeki bankaya uzak olucam ben şubatta gidince 2 aylık alırım dimi yanmıyor para

alınır evet, kartı verirler kartla alırsın toplamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

alınır evet, kartı verirler kartla alırsın toplamı

Teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

Kyk'nin sitesinden baktım 260tl yatmıs hesaba
    not:2.senem
    6 ocakta verilcek diyorlar var mı öyle bişey ?

Nereden baktın? Link verir misin?
  • Arkadaşlar itüde hazırlıkta okuyorum,yılın başındaki harç tablosunda 1.dönem katkı çıktığında iade edilecek miktar diye bir ibare var.Bunun için ne zaman başvurabiliyoruz?(katkı çıktı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble_at_sea

Arkadaşlar itüde hazırlıkta okuyorum,yılın başındaki harç tablosunda 1.dönem katkı çıktığında iade edilecek miktar diye bir ibare var.Bunun için ne zaman başvurabiliyoruz?(katkı çıktı)

Bunun duyurusu 2. dönemwww.sis.itu.edu.tr adresine konuluyor. Mayıs ayında oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Duyuruda bir dilekçe eki var. Bunun çıktısını alıp dolduruyorsun. Paranın yatırılmasını istediğin banka hesap bilgilerini de bu dilekçeye yazıyorsun.

Dilekçeye ek olarak 1. döneme ait dekont da lazım. Fakat bunu okul kaydı sırasında vermiştik. Bu nedenle, Ayazağa Kampüsü'ndeki İş Bankası şubesine gidip, 1. dönem dekontunun söz konusu işlem için gerektiğini, veznedeki çalışana söylüyorsun. O da sana ilgili bir belge çıkartıyor.

Daha sonra, dilekçeyi ve bu belgeyi alıp, otomasyona gidiyorsun. İçeride bir çalışan bunları alıyor. Sonra da paranın yatırılmasını bekliyorsun.

Bir de bu para bir miktar kesintiyle yatırılıyor.

• Herkese merhaba. Ara sınıfım ve kredi almaya bu sene başlıcam.. Katkı kredisi de çıktı bana, sene başında ödediğim harçla olan farkı da geri alıcak mıyım? Teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gece mi yatar yoksa araya hafta sonu gireceği için sabahtan yatar mı? İlk kez alacağım, ona göre bankaya giderim. Fikri olan?
  • quote:

Yarın gece mi yatar yoksa araya hafta sonu gireceği için sabahtan yatar mı? İlk kez alacağım, ona göre bankaya giderim. Fikri olan?

Yarın mesai saatleri içinde Ziraat Bankası şubesine gidip alabilirsin paranı.

Ben geçen yıl ocaktaki ilk paramı 12.20 suları almıştım. Sıra beklememek için sabahın erken saatlerinde giden bir arkadaşım da alabilmişti parasını. Ziraat Bankası'nın kaçta açıldığını tam olarak bilmiyorum; ama sabah gitsen de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 5 Ocak 2012; 19:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Herkese merhaba. Ara sınıfım ve kredi almaya bu sene başlıcam.. Katkı kredisi de çıktı bana, sene başında ödediğim harçla olan farkı da geri alıcak mıyım? Teşekkür ederim..

Bu, üniversiteden üniversiteye değişir. Bizim üniversite veriyor; ama her üniversite vermeyebilir. Öğrenci işlerine sormanı öneririm, en doğru yanıtı onlar verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 5 Ocak 2012; 19:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Yarın gece mi yatar yoksa araya hafta sonu gireceği için sabahtan yatar mı? İlk kez alacağım, ona göre bankaya giderim. Fikri olan?

Yarın mesai saatleri içinde Ziraat Bankası şubesine gidip alabilirsin paranı.

Ben geçen yıl ocaktaki ilk paramı 12.20 suları almıştım. Sıra beklememek için sabahın erken saatlerinde giden bir arkadaşım da alabilmişti parasını. Ziraat Bankası'nın kaçta açıldığını tam olarak bilmiyorum; ama sabah gitsen de olur.

Yarın sabah erkenden gideyim bankaya madem. Biraz sorunlu bir süreçti benimki, para yattı mı merak ediyorum.

• arkadaşlar yarın almamız gerekiyor mu parayı hemen yoksa haftaya da alsak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Omara

Herkese merhaba. Ara sınıfım ve kredi almaya bu sene başlıcam.. Katkı kredisi de çıktı bana, sene başında ödediğim harçla olan farkı da geri alıcak mıyım? Teşekkür ederim..

Bu, üniversiteden üniversiteye değişir. Bizim üniversite veriyor; ama her üniversite vermeyebilir. Öğrenci işlerine sormanı öneririm, en doğru yanıtı onlar verir.

Ama ikimizin altına imza attığı meblağ da aynı değil mi? Üniversiteden üniversiteye değişmesi mantıksız ve adaletsiz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı.Sıra beklemeden almak için kaçta gitmek gerek? Herhangi bir belge götürmemize gerek var mı?
  • Kredi çıktı ama notere gitmedim daha. Zamanı geçti mi yoksa hala şansım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.