Son gün bugün fakat kaçta bitiyo bu şey ? Babam 16.30da işten gelicek ancak onunla hallederiz herhalde başvuruyu kıl tüy her şeyi istiyorlar.Bir de bilmeden yanlış bir şey yaptık diyelim yakaladılar nolur ? Mesela babamın maaşına 2200 yerine 2000 yazdım diyelim ?
quote:
Orijinalden alıntı: KSeeRZ
Son gün bugün fakat kaçta bitiyo bu şey ? Babam 16.30da işten gelicek ancak onunla hallederiz herhalde başvuruyu kıl tüy her şeyi istiyorlar.Bir de bilmeden yanlış bir şey yaptık diyelim yakaladılar nolur ? Mesela babamın maaşına 2200 yerine 2000 yazdım diyelim ?
kaçta bittiğini bilmiyorum ama bilmeden yanlış bir şey yaparsanız sizi sınır dışı ederler. örneğin maaşı 2200 ise 2000 yazdın mı kendine ülke ara barındırmazlar seni bu ülkede :))
şaka bi yana hiç bişi olmaz en fazla burs çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: lacces
quote:
Orijinalden alıntı: KSeeRZ
kaçta bittiğini bilmiyorum ama bilmeden yanlış bir şey yaparsanız sizi sınır dışı ederler. örneğin maaşı 2200 ise 2000 yazdın mı kendine ülke ara barındırmazlar seni bu ülkede :))
şaka bi yana hiç bişi olmaz en fazla burs çıkmaz.
burs çıkıp çıkmaması çok problem değil zaten kredi çıksın yeter.he bir de kredi alıyorsak sabancı koç vs. burslara başvuramıyor muyuz ?
başvurursun kardeşim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme