Burs kazandım fakat ziraatten herhangi bir mesaj gelmedi. Burs çıkan diğer arkadaşlarıma gelmiş bu durumda olan varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Burs kazandım fakat ziraatten herhangi bir mesaj gelmedi. Burs çıkan diğer arkadaşlarıma gelmiş bu durumda olan varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
taahhütnameyi onayladın mı |
Evet onayladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bana da kredi çıktı. bugün saat 4 gibi taahhütnameyi onayladım. akşam saat 8 de bankamız kayıtlarına telefon numaramız eklenmiştir diye bi mesaj geldi ama şifre gelmedi daha. muhtemelen yoğunluk vardır |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhütname den sonra adresinize kart gelecektir ve tel tanımlanmıştır geldi. Şifre gelmedi. Şubeye de gittim şifreyi veremiyoruz diyor hesap açılmış ama herhangi bir şekilde girilmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam e devlette onayladıktan sonra bile taahhütname yerine girince yine aynı ekran geliyor, herkesde böyle mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet ben de ve diğer arkadaşlarımda hep öyle. Taahhütname iptali için sanırım yukarda mavi kutuda tahhitbame onaylandi yazıyorsa herhangi bir sorun yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayır yoktu hocam. |
teşekkür ediyorum |