tev bursunu almaya hak kazandım. tevin şartlar gereği kyk dahil başka bir yerden burs almamam gerekiyor. sizce bursu krediye çevirmeden hem tev hem kyk bursu alabilir miyim, sıkıntı yaratır mı?kesilme gibi bir durum olur mu? ayrıca bursu krediye nasıl dönüştürürüm?
Bana da Vehbi Koç bursu çıkmıştı hocam, aynı şartları onlar da istiyor. Bursu krediye dönüştürme hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
beklemedeyiz o halde
UP
quote:
Orijinalden alıntı: slymngursoy
tev bursunu almaya hak kazandım. tevin şartlar gereği kyk dahil başka bir yerden burs almamam gerekiyor. sizce bursu krediye çevirmeden hem tev hem kyk bursu alabilir miyim, sıkıntı yaratır mı?kesilme gibi bir durum olur mu? ayrıca bursu krediye nasıl dönüştürürüm?
hocam bursunuzu krediye çevirin yoksa tev bursu kesilir haberiniz olsun
ergun62463E
kullanıcısına yanıt
tamam hocam eyvallah. ama nasıl çevirecez dilekçe mi vermemiz gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: slymngursoy
tamam hocam eyvallah. ama nasıl çevirecez dilekçe mi vermemiz gerekiyor?
kyk ya dilekçe yazacan internette örnekleri mevcut
Kyk bursu alan bir arkadaşıma keşke TEV'e başvursaydım, o daha fazla veriyor demiştim. Arkadaşım aynen şöyle karşılık verdi: "Çok yanlış düşünüyorsun, TEV 50 ya da 100 lira fazla veriyordur belki en fazla, fakat Kyk'nın olayı o değil. Kyk bir devlet kurumu, sağlam sağlam paranı alırsın, her sene başvuru derdi yok, vicdani yükümlülük yok, bu fırsatı yakalayıp TEV için üzülmen yanlış olur" dedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme