ben şu an üni 3 deyim burs çıktı ama almadım tahadüatnamayi onaylamadım bu sene sınava girip ilk 100 girip üniyi değiştirirsem burs alabilir miyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patricktravis -- 3 Ocak 2022; 23:6:6 > |
KYK İLK 100 BURSU HAKKINDA HUKUKİ SORUN VE DESTEK (2. sayfa)
-
-
sartnameyi okunadigin icin magdur oldugunu zannediyorsun, sartnamede hazirlik sinifinda kalman durumunda ya da orgun egitimde ortalama altinda kalman durumunda bursun kesilip kredi olarak yatmaya devam ediyor. Aslında bir bakıma avantaj da kazanmışsın parayı sana toplu vermisler.
Kyk burs ve krediyi lisans, yüksek lisans ve doktora da 1er kez alabiliyorsun lisans egitimin hazırlık dahil 5 yıl ise kredi sana 5 yıl yatıyor 1 kez kazandığın icin hak ve burs ya da kredi tahsil ettiginden tekrar alamazsın yalnızca the killing road hocamın da yaptığı gibi kyk kredi çıkar sonra ilk 100 girersen dilekce ile kredini ilk 100 bursuna donusturebilirsin ayrica sehit cocugu olman gibi ozel durumlarda da oncelikli ogrenci statusu kazanirsin yazik olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet alabilirsin ayrica hocam kabul etseydiniz keske ilk 100e girerseniz degistirebiliyorsunuz dilekce ile.
Arayıp sordum eğer üni değiştirisen bir daha kyk burslarına başvuramazsın dediler
-
zaten basvuramazsiniz belirttim sozlesmede de yaziyor ancak oncelikli ogrenci durumuna dusersen bunu kyk genel merkezine yazili olarak osym'den ainan (ilk 100) belgesi gibi bunun sayesinde islemler sonucunda bursa donusebiliyor kyk kredisi normal bursa donusemiyor yalnizca ilk 100e donusebiliyor.
sonuç nedir hocam alabildiniz mi
-
Sonucu soranlar için açıklama:
Ankara idare mahkemesinde dava açtım. Davayı kaybettim ve üzerine bir de dava masrafı ve vekalet ücreti ödedim. (O dönem) Hukuk öğrencisi olarak hakimlerle bizzat konuşmaya gittim. Karara imza atan hakimlerin ikisinin dosyadan haberi olmadığını ve dosyayı okumadan karara imza atmış olduğunu öğrenince zaten başka bir şeyi sorgulamaya gerek olmadığına karar verip durumu kabullendim. Bu arada şu an avukatım. Allah KYK’dan da idare mahkemelerinden de uzak etsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik tc
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay be konuya bak.
-
Hazırlıkta kalırsan yada notun 2 nin altındaysa lesileceği kabul edilen taahhutnamede yazıyor sonuçta.ama bir sms falan da gelse güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranteq -- 12 Aralık 2023; 8:44:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 10’a giren adam bile bilkent hazırlığı 1.5 sene okumuş. Bir de bana laf ediyorlar
-
hukuk devleti. yersen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X