Şimdi Ara

Kyk internet hız sınırını 512 kb/sn ye çıkarmış (Şükürler olsun) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
18.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
220 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız KYK neti için para vermeleri gerekiyor, 512kb/s hız alacaksın hemde bedava. Yok yavv..
  • Şimdi sıra sıcak su saat sayısını da arttırmakta . Haydin gusüle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman aman nasıl diyaloglar bunlar. mağara da mı yaşıyonuz.
  • Oo yine ülkemiz uçuyor , kaçıyor d

• gerekli bir şeydi teklifi biz sunduk hatta hüseyin gazi yurdunda kotasızken hiç giremiyorduk torrentten deli gibi film oyun inderenler yüzünden google açılmıyordu daha iyi oldu
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    Gb ile internet hızı iyiymiş

• Normal şartlarda o kotayı doldurmak mümkün değil, akşam saatlerinde bağlanmak imkansızdı zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KY'da kalıyorken Sony Ericsson K610i kullanıyordum. Neredeyse 2 metre kablosu vardı şarj adaptörünün. Çalışma odasında prizin yakınına kuruldummu, masaya kadar rahat yeterdi o kablo. Telefonu öyle şarj ederdim. Nadiren de katlarda kilitli kutular vardı şarj için, onlarda şarj ederdim. Hey gidi günler hey, demek şimdi İnternet bile var KYK'da. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

https://www.speedtest.net/result/6269457344

Alıntıları Göster
    lisans ustu yurdu mu hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kyk sifresini nerden aliyoz kyk de degilim

• KYK ne guzel hizmet saglamis tebrik etmek lazim.

• Bu devirde böyle bir durumun söz konusu bile olmaması lazım. Yüksek hızlı ve kotasız bir hat bağlanıp kullanıcı sayısına göre bant genişliği dağıtılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 2 Mart 2020; 1:55:56 >
  • Ulan öğrencilere bir metro internet vermek bu kadar zor mu ? Suriyelileri doyuralım siz internetsiz kalın daha iyi.
  • Kooltrik K kullanıcısına yanıt
    valla bizim yurtta değişen hiçbirşey yok aksine kota hemen bitiyor bitincede berbat ötesi bir hıza sahip oluyoruz başka şekilde çözülmeli torrent olayı

• Çare Superbox

• KYK nın tüm internetini tek bir pcde toplama adlı eserin sahibi olarak ne günlerdi be hey gibi günler diyorum sadece (70-52 mbps hız sonradan 24 e sabitlenmişti + hotspot sınırsız üyelik sonradan fixlenmişti nasıl bir oyun ve film arşivi yapmıştık bilmiyorum artık. Tanrı CHP yi korusun bunlar hep CHP nin hizmetiydi, sınırsız iletişim. Sonra AKP geldi kota koydu hızlara limit koydu. Facebook a bile giremeyen yurttaşlar bari izin ver 1 face e girek bir kıza bakıp çıkacağız deyordu.
  • sırf İnternet yetsin diye okulun internetinden (eudroam) dan indirme yapip yurtta izliyorum dizi-filmimi şu rezilliği öğrencilere çektiriyorlar ya yazıklar olsun

• Aşırı hız felakettir..

Ne demişler "Tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır.."

• Allah Razı olsunya
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Psiphon pro indir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.