Selamın aleyküm cümleten şu günlerde eminim bu soru bir benim aklıma düşmemiştir.Bence benimle aynı vaziyette ve aklında benimkiyle aynı soru işareti bulunan çok arkadaş vardır.Neyse sorum şu Arkadaşlar bilindiği üzere burs-krediyi ilk alacağımız zaman herhangi bir şubeden kimliğimizle alabilmiştik söylenti olarak bir kereliğe mahsustu ama bence böyle mantıksız bir şey olmaz üniversitesi başlamamış veya kendi kafasınca uzatan arkadaşlarımız 2.aylığını nasıl alacak kart malum üniversite'nin oradaki en yakın şubeden temin ediliyor.Şehir dışından gelenlerde gidip alıp dönme şansı bulunmadığı için alamama gibi bi saçmalık olamaz.Bence şehrindeki herhangi bir şubeden kimliğiyle alabilmesi lazım ama emin değilim bilgili bir arkadaş beni ve benim gibi düşünenleri aydınlatırsa mutlu olacağım.Yani özetle kredimizi-bursuuzu bir kere daha kimliğimizle alabilir miyiz ? Uzun yazmışım kusura bakmayın.Şimdiden ilginize teşekkürler.
Çekebilirsin. KYK sadece ilk sefer kimlikten çekebilirler gibi bir kural koyamaz. KYK senin adına hesap açtırdı. Ve içine her ayın bir günü paranı yatırıyor. Sen ister kart çıkartıp atmleri kullanırsın istersen ömür boyu kimliğinde hesabından parayı çekersin. Keyif senin.
dasiseD
kullanıcısına yanıt
Emin misin dostum banada mantıklı olan bu geliyor düşündüm mü çünkü bu saçmalıktan öte değildir bence :)
quote:
Orijinalden alıntı: Herboy89
Emin misin dostum banada mantıklı olan bu geliyor düşündüm mü çünkü bu saçmalıktan öte değildir bence :)
Emin gibiyim. Hatta bir de diyorlardı ki mecburen kart çıkartacaksınız, başka şubeden çekemezsiniz falan.
1) Başka şubeden çektim. 2) Bir tane ziraat kartım vardı hesabı ona bağlattım.
Genelde yalan dolan dolu ortalık. Sen hesabından istediğinde kimliğinle çekersin.
dasiseD
kullanıcısına yanıt
Eyvallah içimi rahatlattın artık yarın inşallah sıkıntısız halledeceğim :)