Şimdi Ara

KYK WİFİ WHATSAPP ERİŞİM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
7.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kyk wifi güncellenmiş whatsapp ve spotifye erişim sıkıntısı var. Whatsapptan ne mesaj geliyor ne de mesaj gidiyor.
    Bunun çözümü olarak kyk wifi sitesinin arayüzünde bir sertifika linki indirmemiz gerektiği yazılıyor.
    Sertifika linkini indirdim ama şifre istiyor. O sifrenin ne olduğunu da bir türlü bulamadım. Mevcut wifi şifremi deneyecektim ama sadece sayı klavyesi mevcut.
    Bir fikri olan var mı?

Not:android mobil için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Wi-Fi'da WhatsApp Erişim Sorunu ve Çözümleri

KYK Wi-Fi kullanıyorsanız, WhatsApp'a erişimde sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorun, KYK yurtlarında kullanılan Global Security Badge (GSB) sertifikasından kaynaklanmaktadır.

GSB sertifikası, yurt Wi-Fi'sini kullanarak bağlanan cihazların güvenli bir şekilde bağlandığından emin olmayı amaçlayan bir güvenlik önlemidir. Ancak bazı durumlarda, bu sertifika WhatsApp'ın sunucularıyla iletişim kurmasını engelleyebilir.

Sorunu Çözme Adımları:

• GSB sertifikasını kaldırın: Tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "10.1.1.1" yazın. "Giriş Yap" düğmesine tıklayın ve "Ağ" sekmesine gidin. "Sertifika" altından GSB sertifikasını bulun ve kaldırın.
    • Cihazınızı yeniden başlatın: Sertifikayı kaldırdıktan sonra cihazınızı yeniden başlatın.
    • WhatsApp'ı yeniden yükleyin: WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yükleyin.
    • Manuel olarak GSB sertifikasını yükleyin: Bazı durumlarda manuel olarak GSB sertifikasını yüklemeniz gerekebilir. KYK yurtlarının teknik destek birimine başvurarak sertifika dosyasını edinebilirsiniz.

Bu adımları uygulamanıza rağmen hala WhatsApp'a erişemiyorsanız, yurtların teknik destek birimiyle iletişime geçmeniz önerilir.

Önemli Not:

GSB sertifikasını kaldırmak, cihazınızın güvenliğini azaltabilir. Yurt dışında bir Wi-Fi ağına bağlanırken sertifikayı yeniden yüklemeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum, hem ios'da hem bilgisayar'da. ikisine de yükledim ama bir şey eksik sanırım. yine giremiyorum ne spotify ne whatsapp. Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ios cihaza yükledim ama hala çalışmıyor sorunu çözebildiniz mi?

• alierden17 A kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildin mi?

• vpn deneyin

• İstediği şifre telefon kilit şifreniz yada pininiz.ben sifreyi girip hem bilgisayarda hem de telefonda kurdum ama ikisinde de calismiyor.sertifika sorunlu sanirim.Hep beraber cimere yazarsak bence uygulamalara girmeme ve kota olayi kalkabilir.Ama birlik olmak şart .

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmafffff

İstediği şifre telefon kilit şifreniz yada pininiz.ben sifreyi girip hem bilgisayarda hem de telefonda kurdum ama ikisinde de calismiyor.sertifika sorunlu sanirim.Hep beraber cimere yazarsak bence uygulamalara girmeme ve kota olayi kalkabilir.Ama birlik olmak şart .
    Dediğin gibi telefonunun kilit şifresini girdim kabul etti ve sonrasında sertifika adı istedi. Ona da wifinin adını yazdım ama işe yaramadı. Whatsapp hala çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B30A81455

vpn deneyin
    Kyknın wifisi ile vpn çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helenistiq

Sorunu çözebildin mi?
    Maalesef. Telefonun kilit şifresini girdim kabul etti ve ardından sertifika adı istedi onu da wifi adi yaptim ancak whatsapp hala calismiyor.

• Hocam, sertifikayı nerden indirdiniz?
    Mümkünse ss atar mısınız? Hatta direkt sertifika dosyasını atsanız da olur.
    Ben de kyk'da kalıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Hocam, sertifikayı nerden indirdiniz?
    Mümkünse ss atar mısınız? Hatta direkt sertifika dosyasını atsanız da olur.
    Ben de kyk'da kalıyorum :(
    Kyknin wifisine bağlı iken google'a kyk wifi yazıp ilk siteye tıkla. Sayfanın dili ingilizceyse sağ üst köşede türk bayrağı simgesine tıkla görürsün zaten hemen.
    Gerçi işe yaramıyor ama denersin en azindan

https://i.hizliresim.com/WorDdE.jpg

• Aynı sorundan müzdaribiz. Paket bitince ortaçağa geri dönüyorum resmen.

• Çözüm bulundu mu

• Aynı sorun maalesef bende de var, çözüm bulabilen lütfen paylaşsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim pakat adina ne girdigin önemli deil.benim dedigim olayda tam olarak bu .Sertifikanin kendi sorunlu .bilgisayardada calismiyo.cimere yazabilirsiniz yani beraber yazalim linki paylascam assagida

• https://www.cimer.gov.tr/Basvuru/

• (Örnek olmasi açisindan yaziyorum benim gönderdiğim şikayet formu bu lütfen sizde üşenmeyin beş dakikanizi ayririp cimere şikayetinizi yazin ne bu internet ne de herhangibir başka şey kendiliğinden düzelmiycek.Lütfen birazcik çaba gösterin.Teşekkürler)cimer sikayetim :Ben kyk yurdunda kaliyorum.Bura da devletin bize sağladiğı internetten hicbir şey yapamiyoruz.Çoğu uygulamaya girmiyo.Whatsapptan sevdigimiz insanlarla bile konusamiyoruz.Kota bitince aşiri yavaşliyo bide.En azindan kota bitince 1 mb e sabitlensin hiz.Biz öğrenciyiz sadece dersler degil normal hayatimiz içinde internete ihtiyacimiz var.Bu konuyla ilgilenmenizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.