Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

Yani yüksek ücretli yurda başvurursak burs çıkma ihtimali düşmez peki hem yüksek ücretli yurtta kalan hemde kyk bursu alan bi tandığınz var mı ?

Hocam yurt ile burs'un alakası yok.Yani sen yüksek ücretliye gitmek istiyorsun demekki paran var burs vermiyoruz gibi bir olay yok

quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin
    Hackleriz okunuda sıkıntım yok çok şükür birde yanımda 15x15 lik wifi anteni acces pointle gitcem 1 km içindeki tüm wifi hizmetimizde

Yurttaki internetle ilgili hack yapmak emin ol kolay değil kullandıkları yazılım piyasanın en iyilerinden ama dediğin şeyle yurtlar kampüse yakınsa kütüphanenin ücretsiz ve yüksek hızlı internetinden faydalanabilirsinizAyrıca o dediğiniz şey nasıl birşey tam olarak pm alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 9 Ağustos 2012; 0:05:56 >

• Bu yüksek ücretlilerde torpil dönüyor mudur?Çünkü aradaki fiyat farkı çok büyük değil ve kalite farkı baya bi fark var gibi farklı gibi.Baya bir isteyen olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçbaşıtaşı

Bu yüksek ücretlilerde torpil dönüyor mudur?Çünkü aradaki fiyat farkı çok büyük değil ve kalite farkı baya bi fark var gibi farklı gibi.Baya bir isteyen olmalı.

Sistem kendisi asile çıkmanızı-yedek sıranızı vs belirliyor o açıdan torpil olmaz ama elbet birileri bir kolayını bulmuştur..
  • Yurtların bulunduğu illere göre listesine nereden bakabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KunT_

Yurtların bulunduğu illere göre listesine nereden bakabiliriz ?

Yüksek ücretli yurtları ilk mesajımdaki linkten görebilirsiniz.Genel yurtlar heryerde var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KunT_

Yurtların bulunduğu illere göre listesine nereden bakabiliriz ?

Kyk yaz çıkar ordan yurtlara ordanda genel bilgilere gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

quote:

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

Yani yüksek ücretli yurda başvurursak burs çıkma ihtimali düşmez peki hem yüksek ücretli yurtta kalan hemde kyk bursu alan bi tandığınz var mı ?

Hocam yurt ile burs'un alakası yok.Yani sen yüksek ücretliye gitmek istiyorsun demekki paran var burs vermiyoruz gibi bir olay yok

quote:

Hackleriz okunuda sıkıntım yok çok şükür birde yanımda 15x15 lik wifi anteni acces pointle gitcem 1 km içindeki tüm wifi hizmetimizde

Yurttaki internetle ilgili hack yapmak emin ol kolay değil kullandıkları yazılım piyasanın en iyilerinden ama dediğin şeyle yurtlar kampüse yakınsa kütüphanenin ücretsiz ve yüksek hızlı internetinden faydalanabilirsinizAyrıca o dediğiniz şey nasıl birşey tam olarak pm alabilirmiyim

Bide bu 2 kisilik tam özel devlet yurtları varmış denizlide ve yanılmıyorsam üç şehirde daha. Odalarda lcd falan onlar ne ayak?

• quote:

Orijinalden alıntı: beratkınık
    Bide bu 2 kisilik tam özel devlet yurtları varmış denizlide ve yanılmıyorsam üç şehirde daha. Odalarda lcd falan onlar ne ayak?

ne ayak derken?Yüksek ücretli yurtların hepsinde varmı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bazılarında odalarda tv-mini buzdolabı falan var olay bu
  • quote:

quote:

ne ayak derken?Yüksek ücretli yurtların hepsinde varmı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bazılarında odalarda tv-mini buzdolabı falan var olay bu

O dediklerni biliyorumda ' tam özel devlet yurdu ne ayak yani'

• quote:

"Tam özel devlet yurdu" diye bir kavram yok kykda dediğim gibi "genel" ve "yüksek ücretli" yurtlar var onlarda konu içerisindeki anlattığım gibi.Okulların kendi yurtları oluyor birde onlar olabilir belki..
  • quote:

quote:

"Tam özel devlet yurdu" diye bir kavram yok kykda dediğim gibi "genel" ve "yüksek ücretli" yurtlar var onlarda konu içerisindeki anlattığım gibi.Okulların kendi yurtları oluyor birde onlar olabilir belki..

Anladım kardeş olabilir

• hocam beyazıtta yurt olayları nasıl ? sağlam bir yurt var mı bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

hocam beyazıtta yurt olayları nasıl ? sağlam bir yurt var mı bildiğiniz

İstanbulda değilim bilgim yok
  • quote:

quote:

nerdeydin hocam sen k. bakma görmedim?
  • quote:

quote:

quote:

nerdeydin hocam sen k. bakma görmedim?

Pm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç
    Yok doğruları yazarım zaten teşekkür ederim. O zaman yurt gelme ihtimali yüksek burs düşük görünüyor. Yurt daha kolay gibi. Peki kredi nasıl oluyor aylık ne kadar veriyorlar geri ödemesi nasıl oluyor arkadaşlar?

Krediyi başvuran herkes alabiliyor.Her ay burs miktarıyla aynı miktar alıyorsunuz. Mezun olduktan 2sene sonra taksitler halinde ödemeye başlıyorsunuz.

Ödemede faiz durumları oluyor mu hocam? Bir de yüksek ücretli yurt ikle normal yurt arasındaki farka değer mi dersin? :)

Faiz oluyor tabi bir miktar ancak tam miktarını bilmiyorum.Kısaca google dan baktımda beyaz eşyaya endeksli faiz oranı falan diyenler var.İsterseniz detaylı bir araştırma yapın yada bilen başka bir arkadaş yardım eder.

Farka kesinlikle değer.yaklaşık 50tl fazla vererek az kişi kalma +wc-banyo odada +baız yüksek ücretlilerde odalarda tv-mini buzdolabı falan olmasını düşünürsek fazlasıyla değer farka.

Anladım hocam teşekkür ederim yorumlar için. :)

• Devletin yurt olayına el atması gerek acilen. Kimse ucuz diye toplama kampı gibi yerlerde yaşamak zorunda değil. Sonuçta yurtta kalanlar çocuk değil. 18+ genç insanlar. Yurtta kalmayanlar kıyafetleri temiz temiz gelirken KYK'da kalanların üstü başı dökülüyor. Çamaşırhane vs. yüzünden. Türkiye Cumhuriyeti eğer anasayada sosyal devlet olarak geçiyorsa bedava bile olsa yurtları bu kadar başıboş olmamalı.

Bir de yurttaki memurlara çeki düzen vermesi gerek devletin. 30 sene önceki zamanda liseyi bitiren memur oluyordu , adam bitirmiş liseyi KYK'ya memur falan olmuş zamanında , kalkıp milletin çoluğuna çocuguna hakaret ediyor. En ufak bir şikayette "İstemiyorsanız otelde kalın , yada babanız ev tutsun size" diye tersleyen memurların derhal görevden alınması lazım. Biraz önem verilmeli bu konuya. Ha eğer her yurttan şikayet edene babası ev tutsun denilecekse , sen o babaya 700 tl maaş vermeyeceksin , 1500 tl vereceksin asgari ücret , o zaman babamız ev tutabilir , 2 ev kirası verebilir belki.

Resmen öğrenciler korkuyor yurt memurlarından falan. Bildiğiniz askeriye gibi korkuyorlar. Hocam diye hitap ediyorlar memurlara.

Geçen yıl okuldan 1 gün önce yurda kayıt oluyorum , muhasebeci lavuğa para vereceğiz sırada bekliyoruz. Böyle gözlüklü içe kapanık bir arkadaşa geldi sıra , çocuk verdi parayı , bu muhasebeci hödük çocugu sırf bozuk para vermedi diye hakaretlerle dışarı gönderdi salak manyak herif diyerek. Sonrasında bende de bozuk yoktu aynısını bana da söyledi , sakin olur musunuz bozuk param yok diye hakaret edemezsiniz dedim sonra gittim annemden aldım bozuk para. 5 lirayı da vermedi bozuk kalmadı diye hatta.

Bu adamların toptan temizlenmesi lazım. Öğrencinin halinden anlayan öğrencilik yapmış adamlar konmalı oralara , yani üni. okuyan adamları koysunlar ve mümkünse de genç olsun memurlar. Adamlar kendinde öyle bir hak görüyorlar ki , sanki yurt devletin değil de o memurların yurdu , kaç yaşında çocuga sırf yanlış yere foto yapıştırdı diye it oğlu it demişti Bornova KyK yurdu müdür yardımcısı Ali Haydar Kilis bey.

Neyse arkadaşlar kısa yazayım dedim uzadı yine , ben bu yurt memurlarına takığım arkadaş , aman diyim ezdirmeyin kendinizi andavallara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 9 Ağustos 2012; 1:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Arkadaşın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.özellikle 1-misafir kaydını yaptırırken 2-misafir kaydınızı uzattırırken 3-Asile çıkınca kayıtlarınızı yaparken(bu işlem sizi çok yoracak emin olun) 4-odayla ilgili problemlerde bu memurlar görevliler öyle bir sorun çıkartıyorki emin olun nerden düştüm ben buraya diyorsunuz.En en ufak bir işte öyle zorluk çıkartıyorlarki öyle şeyler oluyorki.. neyse arkadaşında dediği gibi kendinizi ezdirmeyin

Ayrıca merak ettiğiniz herşeyi sorun burada yada kykda kalan tanıdıklarınıza.Bu memurlara görevlilere soru sorarsanız bırakın cevap almayı üstüne bir yolunu bulur çağırır çağırır postalar sizi.Ha iyileride yokmu vardır tabi ama çok çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 9 Ağustos 2012; 1:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Arkadaşın söylediklerine kesinlikle katılıyorum.özellikle 1-misafir kaydını yaptırırken 2-misafir kaydınızı uzattırırken 3-Asile çıkınca kayıtlarınızı yaparken(bu işlem sizi çok yoracak emin olun) 4-odayla ilgili problemlerde bu memurlar görevliler öyle bir sorun çıkartıyorki emin olun nerden düştüm ben buraya diyorsunuz.En en ufak bir işte öyle zorluk çıkartıyorlarki öyle şeyler oluyorki.. neyse arkadaşında dediği gibi kendinizi ezdirmeyin

Ayrıca merak ettiğiniz herşeyi sorun burada yada kykda kalan tanıdıklarınıza.Bu memurlara görevlilere soru sorarsanız bırakın cevap almayı üstüne bir yolunu bulur çağırır çağırır postalar sizi.Ha iyileride yokmu vardır tabi ama çok çok az

aynen öle kyk yurduna kaydolmak sabırla sınav olmak gıbı ...
    yedek isen misafir kaydı yaptırıyon sana bi yatak veya dolap vermıyolar bos bı yerı kullan dıyolar misafirlikte :D sonra beklıyorsun asıl kaydını yaptırıyorsun ama işte ama toplan yerles evrak doldur ugras dur ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Wifi var mi

Var. 12saat 2tl ,24saat 3,5tl,72 saat 9tl şeklinde ücretlendirme mevcut.Ancak bu sene ücretsiz olacak diyorlar bakalım

Nasıl süre koyuyor ki şifresiz değil mi

Verilen ip'nin kira süresini ayarlıyorlardır. Kira süresi bittiğinde o mac adresine yeniden ip atamayı önlüyorlardır.
    Tabi kendi yorumum bu. Diğer arkadaşların yorumlarını bende merak ediyorum.

Adam sistemi kuruyor ya

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.