Şimdi Ara

L.A. Noire Türkçe Yama [Çıktı] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
31.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patch 1,3 ile sorun olmuyor . ancak yama yüklenirken gelen soruya hayır deyin sorunsuz oynayın
  • Yama da sorunlar var gibi. Çalıştırdım ilk başta gayet güzeldi hatta save dosyalarını bile sorunsuz açıp devam ediyordum ki, M tuşuna basıp haritayı görmek isterken ekran simsiyah olarak kaldı. Tekrar oyunu başlattım yine aynı durum oldu.
    Bir başka hata ise oyunda bulduğum gazetelerde oldu. Sağ tıklayıp ilgili videoya gitmesi kerekirken öyle kaldı oyun. Hiç tepki vermedi. Malesef oyunda ufak ama miğde bulandıran sorunlar var. Eminim 2. versiyonda bunları çözerler...
  • Beta sı mı bu?
  • Patch 1.3 ile oynarsanız dlc ler türkçe olmuyor, 1.2 yüklemek lazım dlc ler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Patch 1.3 ile oynarsanız dlc ler türkçe olmuyor, 1.2 yüklemek lazım dlc ler için.

direk 1.2 yi kurabilirmiyiz yoksa , teker teker bütün patchleri kurmak zorundamıyız.

bazı görevler ingilizce hala ya.
  • bende olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

Yama da sorunlar var gibi. Çalıştırdım ilk başta gayet güzeldi hatta save dosyalarını bile sorunsuz açıp devam ediyordum ki, M tuşuna basıp haritayı görmek isterken ekran simsiyah olarak kaldı. Tekrar oyunu başlattım yine aynı durum oldu.
    Bir başka hata ise oyunda bulduğum gazetelerde oldu. Sağ tıklayıp ilgili videoya gitmesi kerekirken öyle kaldı oyun. Hiç tepki vermedi. Malesef oyunda ufak ama miğde bulandıran sorunlar var. Eminim 2. versiyonda bunları çözerler...

aynen bende bıraktım oynamayı sorunun düzelene kadar beklemek lazım. harita yok zaten gazate de okunmuyor
  • arkadaşlar ben yamayı kurdum launcuher açılmıyor hata veriyor exe yi açıncada yazılar türkçe olmuyo of f yardım edin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Yama sorunsuz çalışmaktadır, NİGHTROD adlı üyeden ekran alıntısı:

http://i.imgur.com/6tFiJ.jpg

Olmamış kardeş test etmediniz mi farklı konfigürasyonlarla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

Yama da sorunlar var gibi. Çalıştırdım ilk başta gayet güzeldi hatta save dosyalarını bile sorunsuz açıp devam ediyordum ki, M tuşuna basıp haritayı görmek isterken ekran simsiyah olarak kaldı. Tekrar oyunu başlattım yine aynı durum oldu.

tamamdır sorunu düzelttim. Türkçe yamayı kaldırın ve tekrar kurarken grafik ile ilgili gelen soruya hayır diyin. harita sorunu ve gazete sorunu çözülüyor

• saol bende tam oynamaktan vazgeçiyodum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Patch 1.3 ile oynarsanız dlc ler türkçe olmuyor, 1.2 yüklemek lazım dlc ler için.

direk 1.2 yi kurabilirmiyiz yoksa , teker teker bütün patchleri kurmak zorundamıyız.

Sadece 1.2 yetiyo 1.5gb filan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Sadece 1.2 yetiyo 1.5gb filan.

Harbimi tüh,bende 1.1'i indiriyorum 1,5gb. Sadece 1,2'yi indirseydim keşke :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 23 Nisan 2012; 21:45:15 >
  • artık davalarımızı çözmemize engel olan dil ortadan kalkmıştır yaşasın Türkiye ve Türkçe
    tebrikler tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

Hiçbir yama kurmadan yükledim yine sonuç aynı
    L.A. Noire Türkçe Yama [Çıktı]

Aynı sorun bendede var..Çözebilen varmı????
  • Arkadaşlar illegal oyunda yamayı kurupta oyuna giremeyenlerin hatasına çözüm buldum sanırım yukarıda belirtilen iki hatayıda(dll hatası ve fatal error) alıyordum bu yöntemi deneyene kadar şimdi oynuyorum. Önce "L.A.Noire.v1.1.2406" yamasını kurdum sonra Türkçe yamayı kurdum,kurulumda sorulan soruya hayır diyerek kurdum, ardından update'in içindeki ilaçtaki(!) "final" klasörü hariç her şeyi oyunun içine kopyalayıp oyuna çift tıkladığımda oyun dili "English" yazmasına rağmen oyun ve altyazılar Türkçe. Son olarak oyuna girdikten sonra ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobrerano -- 24 Nisan 2012; 2:02:18 >
  • quote:

Arkadaşlar illegal oyunda yamayı kurupta oyuna giremeyenlerin hatasına çözüm buldum sanırım yani bende bu yöntem işe yaradı. Önce 1.2 yamasını kurdum sonra Türkçe yamayı kurdum,kurulumda sorulan soruya hayır diyerek kurdum, ardından oyunun sadece ".exe" dosyalarını içeren ilacını(!) oyunun içine kopyalayıp oyuna çift tıkladığımda oyun dili "English" yazmasına rağmen oyun ve altyazılar Türkçe. Son olarak oyuna girdikten sonra ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.

L.A.Noire.v1.2.2610.Update BU UPDATE DEN Mİ BAHSEDİYORSUN?

AYRICA İLAÇ DEDİĞİNDE BUNUN İÇİNDEKİ İLAÇMI YOKSA OYUNU KURDUĞUN İSO NUN İÇİNDEKİ İLAÇMI?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar illegal oyunda yamayı kurupta oyuna giremeyenlerin hatasına çözüm buldum sanırım yani bende bu yöntem işe yaradı. Önce 1.2 yamasını kurdum sonra Türkçe yamayı kurdum,kurulumda sorulan soruya hayır diyerek kurdum, ardından oyunun sadece ".exe" dosyalarını içeren ilacını(!) oyunun içine kopyalayıp oyuna çift tıkladığımda oyun dili "English" yazmasına rağmen oyun ve altyazılar Türkçe. Son olarak oyuna girdikten sonra ayarlardan altyazıları açmayı unutmayın.

AYRICA İLAÇ DEDİĞİNDE BUNUN İÇİNDEKİ İLAÇMI YOKSA OYUNU KURDUĞUN İSO NUN İÇİNDEKİ İLAÇMI?

Evet ondan bahsediyorum ilaç derken o update'in içindeki "final" klasörü hariç her şeyi kopyalayın.

• quote:

quote:

quote:

Evet ondan bahsediyorum ilaç derken o update'in içindeki "final" klasörü hariç her şeyi kopyalayın.

EYW DENEYECEĞİM

OYUNU KURUP İLAÇ YAPMAYIP ARDINDAN TR YAMAYI KURUP ARDINDAN 1.2 UPDATEYİ KURUP ARDINDAN 1.2 UPDATEDEKİ İLAÇI YAPTIN

AYNEN BU ŞEKİLDEMİ YAPTIN HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanxtr -- 23 Nisan 2012; 22:02:30 >

• Asıl merak ettiğim oyunu kurduğun isonun içinde ilacı yaptınmı 1.2 updateyi yapmadan önce( içinde exe ve final klasörü bulunan isodaki ilaçtan bahsediyorum)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.