Şimdi Ara

L'equipe:Ben arfa için en ciddi teklif f.bahçe'den

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Fransız oyuncu Ben Arfa'yı transfer etmek için teklifte bulunduğu iddia edildi. Fransız basınından L’equipe gazetesi, bonservisi elinde olan Ben Arfa’ya gelen en iyi teklifin Fenerbahçe’den olduğunu yazdı. UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması imzalayan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarında gözünü bonservisi elinde olan futbolculara dikti. Fransız gazetelerinden L’equipe’de yer alan habere göre bonservisi elinde olan Ben Arfa’ya en iyi teklifin Fenerbahçe’den geldiği belirtildi. Nice forması ile oynadığı maçlarda 18 gol, 6 asist yapan Hatem Ben Arfa’nın öncelikli hedefinin Ligue 1’de kalmak olduğunu belirten Fransız basını, sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcudan cevap beklediğini ifade etti. 29 yaşındaki Fransız oyuncu kariyerinde Newcastle, Marsilya, Olimpik Lyon ve Hull City gibi takımlarda forma giydi.

Pek bir şey kanıtlamayan adamları alıyoruz.Seneye iyi coşkulu oynayacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efsane yatar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatmaz

• bu adam ağır çöp aşırı istikrarsız ve problemli bir futbolcu. gelirse diegodan beter kazık yemiş oluruz.
  • Q7nin daha riskli versiyonu bu adam. İki çalım atar 90 dk yatar

• Futbol profesorleri konuştu. Konu kapanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama Aziz bonservis + imza parası verirse hiç şaşırmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yonetim cok ilgilendi bununla bir ara, Aziz de ilgilendigimizi bildigi icin, bize yeniden Topuz, Diego ve Van Persie gibi transfer calimi atmak isteyebilir. Insallah yine atar. Bir musibet, bin nasihattan iyidir. Gerci bu kacinci musibet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.