Şimdi Ara

L ockerz Davetiye Dağıtımı (Bedava iphone,ipodnano,xbox360,psp,ps3,wii)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hergün Yayınlanan Sorulara Cevap Vererek Puan Kazanabilirsiniz Hatta SadeceSiteye Günlük Giriş Yaparak Bile Puan Kazanıyorsunuz.

Kazanacağınız Ürünlerin Yelpazesi Epey Geniş Düşük Ücretli Ürünlerden TutunElektronik Eşyalara Kadar Bir Çok Ürün Bulabilirsiniz. Kısacası Aradığınız HerÜrün Bu Sitede.

Ancak L ockerz'e Sadece Davetiye İle Alım Var.Peki Ne Yapmanız Gerekiyor ? YapmamızGereken PTZ Denen Puanlardan Kazanmanız Gerek.Bu Puanları KullanarakHediye Listesinden İstediğinizi Kargo İle Size Ulaştırıyorlar. Bütün AnahtarPTZ Seviyesini Arttırmaktan Geçiyor Kısaca. L ockerz.com 2009 Yılı İçerisindeAçıldı Fakatİlk Açıldığı Zaman Sadece ABD ye Kargo Yollanıyordu. Şu An Tüm Ülkelere KargoYollanmakta.

Kısaca Ürünlere Ve Bu Ürünler İçin Toplamanız Gereken Puanlara Bakacak Olursak;

Apple iPod Touch 32 GB = 600 PTZ
    Apple iPod Touch 8 GB = 325 PTZ

PlayStation 3 120 GB = 650 PTZ

iPod Nano 8 GB = 300 PTZ

Nintendo WII = 250 PTZ

Sony PSP = 200 PTZ

Notebooklar,Netbooklar Ve Daha Birçok Ürün.En Ucuz Ürün 35 PTZ Den Başlıyor.

Her GünSitedeki Anketlere Katıldığınızda Bunlardan Da Değişen Oranlarda PTZKazanabiliyorsunuz. Siteye Her Üye Yaptığınız Kişi İçin 2 PTZ Kazanıyorsunuz.20Kişiyi Üye Yaptığınızda İse Z-List(v.i.p.) Oluyorsunuz.
    Z-list Olunca Alacağınız Puanlara İkiye Katlanıyor.Yani Günlük GirişinizdeAnketlereKatıldığınızdaÜyeYaptığınızda 4 PTZ Kazanıyorsunuz.Ayrıca Z-List Olan Herkese T-ShirtGönderiyorlar.Ben 1 Ay Önce Z-List Oldum. 17 Gün İçinde elime UlaştıT-Shirt’im.

Sorularınızı Özelden Yada Bu Başlık Altından İletebilirsiniz Elimden GeldiğinceSorularınızı Cevaplamaya Çalışacağım.

Davetiye İçin Özel Mesaj Atabilirsiniz Ya Da Aşağıda Vereceğim Linkten BanaMail Adresinizi Ulaştırabilirsiniz Bu Benim İçin Daha Kolay Bir YöntemOlacaktır Hemde Sizler Pm İle Uğraşmamış Olacaksınız.

Davetiye İstiyorum

Linkte yıldız çıkan yere l ockerz yazınız birleşik şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaNDeNCiC -- 10 Şubat 2010; 17:33:37 >

• bide ürünlerden gümrük vergisi alınıyomuş mesela psp'den kaç alırlar
  • Gümrük vergisinin alındıgını hiç duymadım. İhtiyacı olan varsa bol bol davetiye gönderilir. Emailler pm den
  • Psp ve İpot Touch Aldım vergi ödemedim Yalnız 150€ ve üstüne vergi alıyorlar diye biliyorum arkadaşım macbook aldı gümrükte takıldı 230 lira istediler 1 hafta içinde ödeme istiyor gümrük yoksa geri yolluyorlar :) amazon.com sitesindeki fiyatları baz alın bunu hesaplarken. Özel mesajla ( PM ) mail adreslerinizi yollayabilirsiniz
  • ürünleri nasıl seçiyoruz ben hiç ödeme gününe denk gelmedimde-
  • ptzplace bölümünde ürünler alınır şekilde açılıyor senden tekrar adres bilgileri v.s. teyit etmeni istiyor yani tekrar yazıyorsun :) olduda bitti eğer yakalarsan kaptın ürünü.
  • 312PTZm var
    ve şuan reedem bölümünde ürünlerin hepsinde more soon yazıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beklemede kal bu aralar açılacak
  • eğer kapabilirsem каç güne gelir?
  • 15-21 Gün arası diyorlar ama benimki 26 günde geldi
  • ben adres satırina
    ... mah;...cad;...apartmanı kat:3 daire:6 diye yazdım doğru dimi?
  • Evet doğru posta kodunu yazmayı unutma :)
  • diğerleri tamam ztn
  • isteyen olursa göndereyim bende 12 kişi lazım :b
  • Ben de gönderebilirim isteyen olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.