Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler hocam deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya'da iyice mantarladı fiyatlar burdan pahalı oldu şuan alınabilse brezilya akar

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Rusya'da iyice mantarladı fiyatlar burdan pahalı oldu şuan alınabilse brezilya akar

Ruble de uçtu valla. Önceden 4000 Ruble yi 170 TL ye alıyordum, şimdi 200 TL nin üzerinde.

• Middle Earth GOTY edition TR de 180, Rusya da 160, US de 162 TL artık Rusya'nın da bir avantajı kalmadı US ve TR arası seçim yapıyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruble neye gore firladi boyle ya . Sansimiza bak tek umudumuz rus store du oda patladi

• ori and blind forest 20 lira rusya store da.
    becerebilirsem yazcam
  • Tr hesabimda ea access ve gold var , rus store dan bisey alirken yeni hesap acmalimiyim ?
    Ea ve gold uyelige bisey olmasin cunku bir hafta once soyle bir olay oldu .
    'Daha once india store dan oyun almaya calistigim hesapla tr den gold aldim uyeligim kaybolmustu '

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTeina

Tr hesabimda ea access ve gold var , rus store dan bisey alirken yeni hesap acmalimiyim ?
    Ea ve gold uyelige bisey olmasin cunku bir hafta once soyle bir olay oldu .
    'Daha once india store dan oyun almaya calistigim hesapla tr den gold aldim uyeligim kaybolmustu '

Aman dostum sakata gelmeyelim. Bunu iyice bi araştırmak lazım ama ben artık cesaret edemem sanırım

• arkadaşlar bu rusya storedaki gibi türkiye için istediğimiz miktarda gift card alma yöntemi yokmu dijital olarak?

yani aslında niyetim tr hesabıma enpara kartımı kullanarak bakiye biriktirmek. mümkünmü bu, bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

arkadaşlar bu rusya storedaki gibi türkiye için istediğimiz miktarda gift card alma yöntemi yokmu dijital olarak?

yani aslında niyetim tr hesabıma enpara kartımı kullanarak bakiye biriktirmek. mümkünmü bu, bilen var mı?

Enparayla 50 liralik parcalar mi olicaksin 25 tlden ? Bunu kac kez yapabiliriz mesela
    ayda 1 kere diye bir sinir var mi ?

• quote:

quote:

arkadaşlar bu rusya storedaki gibi türkiye için istediğimiz miktarda gift card alma yöntemi yokmu dijital olarak?

Enparayla 50 liralik parcalar mi olicaksin 25 tlden ? Bunu kac kez yapabiliriz mesela

Kampanya aylik 50 liraya kadar harcamanin yarisini iade ediyor. Ben her ay bir 50 lira biriktirmek istiyorum ama bulamadim bakiye yuklemeyi.

• quote:

quote:

quote:

Kampanya aylik 50 liraya kadar harcamanin yarisini iade ediyor. Ben her ay bir 50 lira biriktirmek istiyorum ama bulamadim bakiye yuklemeyi.

Playstation gibi cüzdan olayı yok xbox one'da

• Arkadaşlar yakın zamanda malum forza 6 çıkacak, bu oyun Rusya mağazasında fiyatı ne kadar? Başka bir ülkenin mağazasından bu oyunu ön sipariş yapan oldu mu?
  • Bu soruları okumaktan artık gına geldi. Aşağıdaki siteden tüm oyunların hangi ülkenin marketinde kaç paradan satıldığını görebilirsiniz.

http://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son rusyadan oyun alan arkadaş var mı bir türlü onaylanmıyor gift card ı da kapatmışlar saırım
  • az önce microsoft store rusyadan garanti bankası sanal kartımla 3000 ruble aldım ve sorunsuz bi şekilde hesabıma ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: süsse

az önce microsoft store rusyadan garanti bankası sanal kartımla 3000 ruble aldım ve sorunsuz bi şekilde hesabıma ekledim.

hola vs. yaptın mı
    yoksa direkt olarak aldın mı?
  • Rusyadaki oyun fiyatlarina nerden bakariz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xolid Gunner

Rusyadaki oyun fiyatlarina nerden bakariz?

burdan hepsine bakabilirsin kanka
    www.digitalgameprices.com

• hola kullanmadım,direk aldım,uzun zamandır sanal kartım ms store rusyada ekli zaten.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.