Şimdi Ara

L2 AVENGERS İNTERLUDE 65X , 3 AĞUSTOS'TA AÇILDI, SERVER YANIYO BEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a bende başladım oyuna ama kimseyi bulamıyorum 3 4 sene önce oynadım şimdi herşeyi unutmuşum oyunda adım LaddieBoy
  • kimseyi bulamıyorum nerdesiniz
  • Rollbang - Domi kankalar.d Düzen aynı. Aynı ch bizim giranda. isimler aynı nası bulamıyosunuz:D Sabahları ben yokum ama akşam 6dan sonra oyunda oluyorum. Akşamları hepimizi bulursunuz
  • Banada bi yardımcı olaydınız eyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Rollbang - Domi kankalar.d Düzen aynı. Aynı ch bizim giranda. isimler aynı nası bulamıyosunuz:D Sabahları ben yokum ama akşam 6dan sonra oyunda oluyorum. Akşamları hepimizi bulursunuz

Roll bizsiz bisey bulamaz zaten bizde bugun başlıyoruz.
  • türklerle hala bi araya gelemedim oyunda..
  • laptobum tamir olana kadar giremeycegm malesef
  • Bende Marmaristeydim 10 gün oynayamadim nasil özledim varya hemen gelip eve oynamak icin can atıyorum hatta suan arabadayım ordan yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası veriyor
  • Başka bir server denedim açılıyor. Bizim serverin patchı olmuyor nedense. L2.exeyi atabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Başka bir server denedim açılıyor. Bizim serverin patchı olmuyor nedense. L2.exeyi atabilecek var mı?

systemle birlikte indirdiğin updateri çalıştırırsan girer oyuna öyle denedn mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

Başka bir server denedim açılıyor. Bizim serverin patchı olmuyor nedense. L2.exeyi atabilecek var mı?

Denedim her türlü o hatayi veriyor. Pcden kaynaklı sorun olmadığı da belli çünkü l2 Blaze l2.exe sini atınca sorunsuz çalıştı. Pm den sizin l2.exe yi alabilir miyim bir de öyle deniyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeyselTurgun

quote:

Denedim her türlü o hatayi veriyor. Pcden kaynaklı sorun olmadığı da belli çünkü l2 Blaze l2.exe sini atınca sorunsuz çalıştı. Pm den sizin l2.exe yi alabilir miyim bir de öyle deniyim.

veyselturgun_ skype ekleyebilirsin

• Para hırsı l2 avengersi vurdu. 1 ay dayanmasına ve gayet güzel gitmesine ragmen GM dayanamayıp +10 weapon +8 armor donate ekleyince ( + başı 25$ ) serverde anında 600 700 playerden 50 100 playere düştü :D Nası bilirdik..
  • İyi bilirdik...
  • Eee herkez bu işi para için yapıyor,doğal olarak sonu böyle olucaktı. İnterlude client tamamen öldü diyebiliriz, başka ne mid rate nede hight rate server açan var.O yüzden ben soluğu RU Serverlarında aldım.
  • H5 mi oynuyorsun?
  • acayip player kaybı oldu cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

H5 mi oynuyorsun?

Yok Kardeşim İnterlude tabikide Anti H5 ..
  • Bizde geçtik bir HRJ C6 servera sağlam bir server oynayan sayısı 700'den aşağıya inmiyor pvp ağırlıklı, güzel bir midrate açılana kadar üj bej kale alıp çıkıcaz. O değil PI'de 1 saat pvpsini izlediğim full party Türk çıktı çok şaşırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.