selam arkadaşlar 1 hafta önce açılan 3 x goddes chapter 1 clientli l2 dex serverında oynamaya başladık türk arkadaşları clanımıza ve bu servera davet ediyoruz
clan levelimiz 5 6 clan skilimiz şuan mevcut rune de clan hall aldık servera başlıycak arkadaşlar yukarda yazdığım pmlerden bize ulaşsın clanımızda mentor ve istanbul iss dir buff konusunda kasma konusunda ve mentee alma konusunda tüm türk arkadaşlarla yardım edicez ben istanbul ile oynuyorum 3 mentee slotum boş 86 lv yeni oldum gelicek arkadaşlara mentee slotu veririz summonerimiz var 72 lv den 85 e bi günde kasar plvl yaparız yeterki oynayın bizle irtibata geçin akşamları skype konferans kurarak constante parti yapıyoruz yapıcaz sizlerden haber bekliyoruz
gelmeyenin kaynanası ölsün :)
bakalım siftahı kim yapacak :)
Servera gelen arkadaslara her konuda yardimci olacagiz.Level kasmak gayet kolay yeni acilan bir server 2k oyuncu sayisi olan guzel bir server bekliyoruz.
orjinal update i yapmam gerekiyomu ncsoft tan son gunvcellemeyi felan
quote:
Orijinalden alıntı: izdiham
orjinal update i yapmam gerekiyomu ncsoft tan son gunvcellemeyi felan
godun ilk clienti yani awekening clienti olması lazım update edilmemiş haliyle arkadaşın verdiği linkteki torrent dosyasını kullnarak indirebilirsin update olmuş clientlerde giremezsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme