Sayet ben bu itemi pk adamdan dusurduysem senin bunu benden isteme hakkın yok ayrıca Komplo diye bir adama kufur ettigimi soylemissin komplo dedigin adam senin kankanmıs hayırlı olsun serverda guzel item paylasımı yapıosunuz bunuda ogrendik :)
:DDD komplo benim kankam deil kardeşim sayılır ayrıca benim server da item dağıtmadığımı herkes bilir.
2) O 0-6 yaş muhabbetini ben yapmadım yapan başka biri ona yaz yorumunu istersen :))
3) Valakas dediğin item hiç bir gm tarafından verilmemiş polonyalı adam onu server daki bi açıktan yararlanarak yapmış (programmı kullandı bilemem)
4) Küfür ettiğini bana komplonun abisi telefon edip söyledi buda senin bilgine istersen onla görüş beni bağlamaz
5) Ben seni banlamadım tekrar tekrar oku yazdıklarımı ki kafasız kim anla ben sana jail cezası vermiştim türk olduğun halde ingilizce bişeyler geveledin durdun :DDD madem ingilizce anlamayacan türkçe sor :D ayrıca tekrar ediyorum ben sana dedim ki jail cezası aldın 10 saat tamam dedin... (ve kuralları okumadan server a başladıysan bu benim suçummu oda tartışılır :D)
Tuor da bu adamlara yardım edeyimmi diye bana sordu kafana göre takıl dedim adam sana yardım bile etti baştan server harika derken bir anda kıvıranda sensin :))) neden diğer türkler hep senden şikayetçi bana teşekkr ediyolarda sen böyle cins konuşuyosun? :) demekki sorun sende bende deil senin gibi kendini bilmeyen bi adama ihtiyacı yok zaten bu server ın (Kurallara uyacaksın ki millet te sana saygı duysun...)
quote:
Orjinalden alıntı: rconaragorn
Ayrıca benim clanımdaki senin deyiminli 0-6 yas grubu adamlar yasları kucuk ama en azından insan olmasını biliolar. Sonradan gormus deyiller. Sizin oyundayken bile tek derdiniz surda oturuorum burda oturuorum gel mezvuya gibi tavırlar oldu. Eger oyunu mevzu cıkarmak icin oynuyucaksanız oyuna gerek yok gidin belalı bir yere ortalıga kufur edin bu size yeter. Ve elimde benden antharası istedigine dair ss ler var. Hatta bu donate item yere at yoksa banlarım demissin. Sonrada ban atmıssın. Arkadasın makinede beklio resimler hala iddaan vars aonlarıda koydururum. Kabul et sen haksızsın !!!
:DDDD hani valakstı şimdide antharasmı oldu??? :DDD valakas ı aldım inkar etmiyorum aldım vermessen banlarımda dedim kabul ediyorum.Ayrıca bi item eğer kopyalama hile her neyse bi şekilde yasal olmayan olaylarla alınmışsa hangi server da olursa olsun o kişi ban yer iteminide almadan banlarlar gerek kalmaz yani :)) (Tekrar yazayım ben seni banlamadım jail cezan vardı 10 saat resimleri yollada herkes görsün :)) hodri meydan! ) hala neden boş boş yazılar yazıyosun ki sen zaten sen haklı olsaydın hala oyunda oynuyor olurdun ceza almış olmazdın...herneyse serverla bi ilişkin olmadığına göre çevreyi daha fazla kirletme haddinide daha fazla aşma bence.. sana l2 hayatında başarılar.
Bak sana bu son yazdığımla ilgili örnekte vereyim Ben stariste oynarken (lordoffersan) adamlarla pt kariklerde lvl kasıyoruz ve adam öldü üstünden crystal düştü ben aldım geri vermedim... düşen crystaller 347k c grade ve server 7 x ti bilenler bilir... o haldeyken ben ban yedim server da ki bikerboyz vardı benim arkadaş orda oynayan (dual gods blade) bulmuş bi yerden oda ban yemişti artık gerisini sen düşün her server da bu olay vardır donate item pk drop olmuşsa verilmez geri ama duphe vs itemler bi şekilde playerler tarafından yapılmışsa o kişi banı yerrrrr git istediğin server da bu konuyu tartış yönetimleriyle anlarsın o zaman çocukça muhabbetinin kıymetini :) eğer karalamaya çalışacaksan daha iyi bi yöntem bul bence :) ben gidecem har ay para yatıracam sabah akşam uğraşacam server açacam bide milelte item dağıtacam öylemi?? :DD gülerim sadece sen yaparsan o senin sorunun ama ben öyle bi aptallık yapmam...
Yav sen bir defa o kdr yalancısınki benle ingilizce konustun ingilizmissin gibi ( dropped valakas or banned) aynen yazdıgın buydu yalanmı from dedim cevap yok. Sen bana TURK oldugunu bile belli etmedim. Her dk senin clandan bisi olmaz bak pl leri gibi lafları eden adminle zaten konusulmaz. Kısacası ben senle daha muhattap olmuyucam cunku adamda once utanma olcak ben o antharası 2 gun once dusurdum sen geldin benle tam kale savasımız oldugu gun bannned mevzusuna girdin aa ne buyuk tesadufturki kale savası bittigi dk benim ban cezamda bitiodu vay be bu kdr tesaduf ust uste ise, ayrıca IIPasswordII o adam bana giranın ortasında ana avrat kufur etti cevap vermedim. bunu ! koyarak yazdıki butun server duysun sende online din bisi yapmadin. Bana soyle karalama ile banned bana atılıo dier kisilere gercek oldugu halde atılmıyosa bu nedir. Sana bu son laflarımdı daha bir sey soylememe gerek yok
Sunu unutma ipler sende olabilir ama soylediklerin yalan oldugu icin hicbir kanıtın olmaz ama benimse Tuor dahil herkez bilioki ben kufur etmedim edenleri susturdum sen sadece serverda gm sin diye adamsın. Bense l2 nin oyun oldugunun farkımda oldugum ve kimseyi satmadıgım icin adamım. Yasın benden buyukmus ben 18 yasındayım sizinkiler 26 yasındaydı evt buyuk olan sizsiniz ama insanlık adına hicbirsey ogrenmemissiniz.Onemli olan yas deil insanlıkNow i go play l2 dark wolf cya bye ;)
pardon dark world :D
OLUM BANA BAK HALA YALAN YANLIŞ YAZI YAZIP ADAMIN ASABINI BOZMA! BEN Bİ KERE OYUNDA ONLINE OLSAM HABERİN OLMAZ ÇÜNKÜ GM LİST TE BENİ GÖREMEZSİN BU 1 2. Sİ PASSWORD KÜFÜR ETTİYSE YAZACAKSIN SİTENİN FORUMUNA! 3 HALA ANTHARAS DİYOSUN SAF MISIN NESİN :d SİEGE OLMUŞMUŞTA O SAATE DENK GELMİŞTE 20 KİŞİYLE GODDARD MI ALACAN KALEDE BİLMEM KAÇ TANE GUARD VARKEN :dd YA OLUM GİT BAŞKASINA YAZ BU KOLPALARINI SEN! AYRICA SEN BANA FROM YAZMADIN ONUDA GEÇ VE BEN SEİNN CLANINDAKİ ADAMLARA LAF SÖYLEMEDEİM BAK HALA YANLIŞ YALAN ŞEYLER YAZIYOSUN!!! İYİ OKU YAZILARI HAY GÖZÜNE GÖZLÜK TAKTA BARİ ODA OLMADI BİRİNİ BUL O OKUSUN SANA!
quote:
Orjinalden alıntı: rconaragorn
Sunu unutma ipler sende olabilir ama soylediklerin yalan oldugu icin hicbir kanıtın olmaz ama benimse Tuor dahil herkez bilioki ben kufur etmedim edenleri susturdum sen sadece serverda gm sin diye adamsın. Bense l2 nin oyun oldugunun farkımda oldugum ve kimseyi satmadıgım icin adamım. Yasın benden buyukmus ben 18 yasındayım sizinkiler 26 yasındaydı evt buyuk olan sizsiniz ama insanlık adına hicbirsey ogrenmemissiniz.Onemli olan yas deil insanlıkNow i go play l2 dark wolf cya bye ;)
:) Tuor benim 15 senelik arkadaşım adam geldi bana seni şikayet etti sen hala neyi savunuyosun?? doğru haklısın ama yazdıklarına en güzel cevap forum yönetiminden geldi...
BENİ VE SERVER IMI ELEŞTİREN VE BOLŞANS DİLEYEN YERİ GELDİĞİNDE HATALARIN GİDERİLMESİNDE YARDIMCI OLAN BÜTÜN DH ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Şuan iş güç fazla vakit olmuyo ama 1 ay kadar sonra gracia açmayı düşünüyoruz.
Ac gracıa denemeye gelelım ama sızden rıcam eger gm shop Npc buffer Global Gatekeeper olcaksa sadece goddard gıran adende olmasın tum townlarda olsun . Ayrıca trade ve npclerı Kedılerden koca koca tavsanlardan secmeyın cok cocukca oluyo Trader normal trader npc lerden olsun(GMshop). Gatekepeer de aynı sekılde oyun agırlıgını kaybetmesın ..Suan aklıma bunlar gelıo Gracıa oldumu seve seve denemek ıcın gelırım ama ınterludede oynayasım gelmıo Gracıa oynadıktan sora.
Aslına bakarsan biz normalde gracia açacaktık o yönde çalışmalarımız vardı.Ama arkadaşlar interlude açın dediler o yüzden interlude açtık.Bundan önceki server ımız hellbound du ama gracia yı sadece o uçan gemiler için yine açarız :D:D
Şuan iş güç fazla vakit olmuyo ama 1 ay kadar sonra gracia açmayı düşünüyoruz.
Ac gracıa denemeye gelelım ama sızden rıcam eger gm shop Npc buffer Global Gatekeeper olcaksa sadece goddard gıran adende olmasın tum townlarda olsun . Ayrıca trade ve npclerı Kedılerden koca koca tavsanlardan secmeyın cok cocukca oluyo Trader normal trader npc lerden olsun(GMshop). Gatekepeer de aynı sekılde oyun agırlıgını kaybetmesın ..Suan aklıma bunlar gelıo Gracıa oldumu seve seve denemek ıcın gelırım ama ınterludede oynayasım gelmıo Gracıa oynadıktan sora.
Valla haklısın bu kadar diyorum :) bizim şuan ki serverda mevcut olan npc lerimiz bence görüntü oalrak iyi işlev olarak ya gracia dada aynısını kullanırız sanırım zaten oyunun amacını aşmadıktan sonra herkes gülüm balım geçinir yeterki herkes isteklerini yazsın (tabi bazıları abartıyo içerde wyvern satın diyenlerde çıkmıyo deil :D) biz aslında tanıtıma biraz daha erken başlamış olsaydık anket düzenleyip ona göre açabilirdik çünkü gracia anketten en yüksek seçilen olurdu ama gecikmelide olsa gracia nın daha iyi oalcağını düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme