Şimdi Ara

L2 Massive - Interlude - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
1
Favori
21.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu serverı kurup full update ettim. oyuna girmeye çalışıyorum siyah ekran geliyo ardından tam hesap/şifre yazılacak yer gelirken pencere kapanıyo. sorun ne sizce. antivirüsü falan kapatıp deniyorum ama olmuyo. system klasörünü silip basştan da update ettim. yok yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 3 Temmuz 2009; 16:05:16 >
  • umarım bugün wipe atılmaz..dün gece gludiodan dvc ye yürüdüğüme yanarım yoksa:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaldorCarnesir

amacın bana muhalefet olmakmı arkadaslarımı sorun hakkında uyarıyorum napmaya çalışıyorsun 2 konudur.entry kasmakmı komk çocuk olmaya çalışmakmı komik çocuk olmaya çalışmaksa yeri burası değil.

ne alakasi war... muhalefet olmak deil amaım =) sadece kendi adima gereksiz dedm o kadar uzun email!!..
  • partyde exp gelmesi icin level aralıgının kac olmasi gerekiyo ?
  • Wuuuuuuuuuu!.. statlara gel :p blood sword akanmanha rulez :P

L2 Massive - Interlude -

L2 Massive - Interlude -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojojojo -- 3 Temmuz 2009; 15:49:56 >

• 13 k da cp warmis yeni gordum xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: mojojojo

13 k da cp warmis yeni gordum xD

akşam bi ss koycam kafayı yersin 13k cp neki ?:D eğer gece uykusuzluktan yanlış görmediysem 325 k civaarında cp vardı..79 lvl de..wipe atılırsa üzülürüm..ant queen bile kestim dün gece..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lee-Enfield

arkadaşlar ben bu serverı kurup full update ettim. oyuna girmeye çalışıyorum siyah ekran geliyo ardından tam hesap/şifre yazılacak yer gelirken pencere kapanıyo. sorun ne sizce. antivirüsü falan kapatıp deniyorum ama olmuyo. system klasörünü silip basştan da update ettim. yok yok...

yok mu cevaplayacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: strega

quote:

Orjinalden alıntı: mojojojo

13 k da cp warmis yeni gordum xD

akşam bi ss koycam kafayı yersin 13k cp neki ?:D eğer gece uykusuzluktan yanlış görmediysem 325 k civaarında cp vardı..79 lvl de..wipe atılırsa üzülürüm..ant queen bile kestim dün gece..:D

Yuh massive de dimi pwp serveri falan deil nasi oldu ya o :P
  • beyler boşuna kesmişsiniz. bi siteye baksanız anlıcaksını orda countdown var open beta için. daha open beta başlamadı siz boşuna kasıosunuz. bu gece saat 7-8 gibi açılcak, ondan öncede wipe gelcek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

beyler boşuna kesmişsiniz. bi siteye baksanız anlıcaksını orda countdown var open beta için. daha open beta başlamadı siz boşuna kasıosunuz. bu gece saat 7-8 gibi açılcak, ondan öncede wipe gelcek.

1.dün gece countdown gibi bişi yoktu..
    2.server cuma günü açılacak dendi..akşam gece 12 de can sıkıntısından indirdim kurdum başladım hızımı alamadım..
    3.bida keserim..kökü serverda nasıl olsa..:D
    4.tanışıomuyuz =?
  • sitede geriye sayıyo ondan once acılcak hali yok
  • yine tekrarlayayım anlaşılan bazı arkadaşların hafif bi anlama problemi var..dün gece gayet girdim siteye account aldım ..oyuna girdim..geriye sayma olayı sanırım sabah 6 dan sonra eklenmiş..daha nasıl açıklayabilirim __? isterseniz ingilizce yazayım..
  • quote:

quote:

beyler boşuna kesmişsiniz. bi siteye baksanız anlıcaksını orda countdown var open beta için. daha open beta başlamadı siz boşuna kasıosunuz. bu gece saat 7-8 gibi açılcak, ondan öncede wipe gelcek.

2.server cuma günü açılacak dendi..akşam gece 12 de can sıkıntısından indirdim kurdum başladım hızımı alamadım..
    4.tanışıomuyuz =?

1- şu anda var.
    2- /care
    3- /care
    4- /care
  • quote:

quote:

quote:

4.tanışıomuyuz =?

1- şu anda var.
    2- /care
    3- /care
    4- /care

4-/bi sn ya sen galiba yanlış hatırlamıosam antalyaya gelmiştin..ailenle birlikte..fransadan mıydı neydi _?..dragondan benim oynadığım servera gelmiştiniz..15x energy..ben sana gel kardeş takılalım demiştim..sen yok ben amcaoğlu ile net cafede wow oynucam demiştin.. Nickindee Tidus'tu oyunda..hatta isminde ferhattı __? çok mu salladım ==?

• quote:

quote:

quote:

quote:

4.tanışıomuyuz =?

1- şu anda var.
    2- /care
    3- /care
    4- /care

4-/bi sn ya sen galiba yanlış hatırlamıosam antalyaya gelmiştin..ailenle birlikte..fransadan mıydı neydi _?..dragondan benim oynadığım servera gelmiştiniz..15x energy..ben sana gel kardeş takılalım demiştim..sen yok ben amcaoğlu ile net cafede wow oynucam demiştin.. Nickindee Tidus'tu oyunda..hatta isminde ferhattı __? çok mu salladım ==?

biraz çok oldu. bn tidusu c3 ken l2extremede kullanıodum. şu an hep dejavu veya deja yı kullanıorm. bu hesap eski diye kaldı öyle.

• o zaman kusura bakma..böle bi ilginç olay geçmişti başımdan...etrafımdaki insanları tanımayı severim sadece..
  • Valla 500k cp de olsa 10k defansa sokmuyor 1dkda asagi aliniyor Wind Rider xD
    Lethal tutmasa bile lanetli weaponlar hp arttirmiyor. O yuzden bacstabla kolayca kesilebiliyorxD
    Pvpde o kadar 1ise yaramiyor
    Arti pvp serverinda guclendirilmezse anlam ifade etmiyor

Normaldede zaten sen 4k pdefi goreceksin tanklarda veya archerda 3k pdef ozel symbollerle 5k bulacak
    Cok ezik kalir eger guclendirilmemisse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 3 Temmuz 2009; 17:43:01 >
  • akşam eve gidince ss i ekleyeceğim daha sağlıklı yorum yapabiliriz statları görünce ..tek gözüm kapalı oyun oynadım 3 saat :D
  • http://www.r e s imupload.com/ds436434758_massive.html bu hatayi aliom ne etcez? girmio oyuna :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.