Şimdi Ara

L2 Most Wanted Just Wait and See (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi o zaman ben BLaCkSpiriT tanirsin herhalde bu kadar konusmaya degmedi lan emre
  • Haberler yayilmaya baslamis hemen , az kaldi arkadaslar forum hazir sayilir cok guzel bir sitede hazirlanmakta , server a gelince teknik ozellikler son derece iyi.
    Oyunun rate leri , kurallar vs. bircok sey konusuldu ve %90 kararlastirilmis durumda kesinlik kazaninca hepinize aciklanicak arkadaslar , gorusmek uzere kolay gelsin
  • hahaha Blac SAna Az Shield Atmadim... BasicWarior
  • Yea BasicWarrior...Sen Bana Ne Zaman Sheld Aldin Lan Emre Hatirlayamadim
  • ne shieldi olm themc ben değilim o orhann yane McFLy
  • Yeter yaf ne zaman acilacak bu server dort gozle onu beklioz butun kibris tayfasi olarak buradan baya talep war hehe..l2 hastaligi kibrisada bulasti..
  • pardon özr dilerim çok salakça olcak ama... l2 paralı mı oynanıyo
  • hem parali hem parasiz ozel serverdada oynayabilirsin ama bu cogu turk ucretsiz serverlarda oynuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

hem parali hem parasiz ozel serverdada oynayabilirsin ama bu cogu turk ucretsiz serverlarda oynuyor...

Fuckin noob ... (a-t-o)
  • bana mi dion moruk ?? tobe tobe
  • Lineage 2 DONATELI oynamanın neresı zevklı hala anlamıs deılım senın bı caban yokken dırek para verıp donatelı olmak bence cok sacma ona o parayı vercegıne gıt orj serverda oyna ozaman bence cok sacma sırf adam kesmek ıcın donatelı oluyorlar....Az donatelı ındırmedık ama ona guvenenıpte Zuhahha
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_Ran

Lineage 2 DONATELI oynamanın neresı zevklı hala anlamıs deılım senın bı caban yokken dırek para verıp donatelı olmak bence cok sacma ona o parayı vercegıne gıt orj serverda oyna ozaman bence cok sacma sırf adam kesmek ıcın donatelı oluyorlar....Az donatelı ındırmedık ama ona guvenenıpte Zuhahha

adam donateden bahsetmiyorki orjinal servera odenen paradan bahsediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.