iyi o zaman ben BLaCkSpiriT tanirsin herhalde bu kadar konusmaya degmedi lan emre
Haberler yayilmaya baslamis hemen , az kaldi arkadaslar forum hazir sayilir cok guzel bir sitede hazirlanmakta , server a gelince teknik ozellikler son derece iyi. Oyunun rate leri , kurallar vs. bircok sey konusuldu ve %90 kararlastirilmis durumda kesinlik kazaninca hepinize aciklanicak arkadaslar , gorusmek uzere kolay gelsin
hahaha Blac SAna Az Shield Atmadim... BasicWarior
Yea BasicWarrior...Sen Bana Ne Zaman Sheld Aldin Lan Emre Hatirlayamadim
ne shieldi olm themc ben değilim o orhann yane McFLy
Yeter yaf ne zaman acilacak bu server dort gozle onu beklioz butun kibris tayfasi olarak buradan baya talep war hehe..l2 hastaligi kibrisada bulasti..
hem parali hem parasiz ozel serverdada oynayabilirsin ama bu cogu turk ucretsiz serverlarda oynuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: SharkBLaCk
hem parali hem parasiz ozel serverdada oynayabilirsin ama bu cogu turk ucretsiz serverlarda oynuyor...
Fuckin noob ... (a-t-o)
bana mi dion moruk ?? tobe tobe
Lineage 2 DONATELI oynamanın neresı zevklı hala anlamıs deılım senın bı caban yokken dırek para verıp donatelı olmak bence cok sacma ona o parayı vercegıne gıt orj serverda oyna ozaman bence cok sacma sırf adam kesmek ıcın donatelı oluyorlar....Az donatelı ındırmedık ama ona guvenenıpte Zuhahha
quote:
Orjinalden alıntı: 2_Ran
Lineage 2 DONATELI oynamanın neresı zevklı hala anlamıs deılım senın bı caban yokken dırek para verıp donatelı olmak bence cok sacma ona o parayı vercegıne gıt orj serverda oyna ozaman bence cok sacma sırf adam kesmek ıcın donatelı oluyorlar....Az donatelı ındırmedık ama ona guvenenıpte Zuhahha
adam donateden bahsetmiyorki orjinal servera odenen paradan bahsediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme