Şimdi Ara

L2-OFF GOD Asima 50x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Craix

Kenan ben bu serverin system dosyasını indirdim indirmesinede hangi oyun clientinde calistigini cozemedim. NCSOFT un mu Innova nın mı? ikisinede atiyortum ama critical eror veriyor.

2sindede calisiyor ama innova clientin yedeğini al daha sonra frost klasörünü sil önce normal launcherden update et daha sonra eu launcherden update et sorunsuz girebilirsin bu sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiktor

quote:

Kenan ben bu serverin system dosyasını indirdim indirmesinede hangi oyun clientinde calistigini cozemedim. NCSOFT un mu Innova nın mı? ikisinede atiyortum ama critical eror veriyor.

2sindede calisiyor ama innova clientin yedeğini al daha sonra frost klasörünü sil önce normal launcherden update et daha sonra eu launcherden update et sorunsuz girebilirsin bu sekilde

öncelikle ncsoft ta nasil olur onu bi anlatırmsın innovaya dokunmak istemiyorum dogrusu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wiktor

quote:

öncelikle ncsoft ta nasil olur onu bi anlatırmsın innovaya dokunmak istemiyorum dogrusu

aynı şey

• Hortlatıyorum ama adamlara helal olsun 2yıldır ayaktalar.

Bunu nasıl ingilizce oynayacam ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki25

Hortlatıyorum ama adamlara helal olsun 2yıldır ayaktalar.

Bunu nasıl ingilizce oynayacam ben ?
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:43:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.