Şimdi Ara

L2 Offical Core server Oynamak isteyenler.(Ücretsiz) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
9
Favori
31.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sallasak 10 20 civari cikarda herkes kendi halinde takliyor bulundugum clanda 4.5 kisi var ben 2 hafta kadar izinde olacagim
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    desene herkes ayrı telden eski ortamlar yok diye belki girerim de tek kalıcaz gibime geliyor
  • 97-98lvl olabilir othell satiliktir r95 set r95 takilar r95 slasher dager +5 full ilgilenler pm
  • HeLeHuya H kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandir girmiyorsun sanirim bahsettigin itemler cok zor elde edilecek seyler degil ama ufak bir baslangic icin hic yoktan ii itemler.. İyi satislar. Alici cikacagini zannetmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 15 Ocak 2017; 18:1:45 >
  • Next week be ready for x2 EXP boost. Double rates will become live on January 24 after maintenance. Time to level up!
    Ayin 24unden sonra double xp haftasi saglam kasma ile 99+ karakter cikartabilirsisniz Tabi yeni basliyanlar o kadar hizli olmuyacakdir oyunu kavrama sureci oldugundan..
  • ne zamandir girmiyodum ama 2047 ye kadar ban yemisim neden acaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 aydır online'ım core server'ında. geçmişte korsan serverlarda daha çok oynadım. offical server'da Türk Klanı bile var. hatta sırf Türk oyunculardan oluşan partilere bile denk geldim. haa ne mi oldu, Gördüğüm Türk oyunculardan bir daha hiç birinden iz bulamadım. pm'lerime cevap veren olmadı. adamı listeme eklemek istedim, kabul etmedi. sabit karakterini görüyorum. karakter adı mustafa ( attım ismi ) belli işte Türk oyuncu. sadece selam vermek için "selam diyorum diyorum. çıt yok. daha bugüne kadar pm'e dönen kimse olmadı. len hepiniz mi afk oldunuz :=) core sunucunun % 10 yada %15'i Türk oyuncu yada Avrupa'da yaşan Türk yakını. oyuncu rakamını siz tahmin edin. Yazının başında da dediğim gibi TÜRKİYEM isminde klan var yada başka bir isimde tam okuyamadım. ama Türk klanı sonuçta. kimse ipine takmıyor. sorun ne peki?

-amannnn soru sormasın... kasmam lazım.
    -tüh yakalandım geyik yapacak göreve gitmem lazım.
    -buda çoluk çocuk çıktı, işim gücüm yok, bununla mı uğraşacağım.

gibi düşünceler ile Türk oyuncu olsa bile ses çıkartmıyor. google translate ile diğer oyuncular ile maşşalah muhabbetin dibine dibine :=)
    yahu zaten oyuna ne için giriyorsun. muhabbet için. geyik için. bilmeyene öğretmek için. öğret ki oda başkasına öğretsin. böylece oyuna Türkçe pacth gelsin. ;) çaktın mı

Her konuda yardımcı olurum. akşamları online olurum. karakter adım beyazbulut.

• O cogu kisi genellikle afk boxlar belki adam main karakteri ofline xp birakti accden boxu msutafa nickli chari acdi pa point kasiyor uzun suredir bu serverda oynuyan biri olarak aktif mustafa isimli oyuncu gormedim. Herkes belli bir seviye kasiyor her oyuncunun takildigi veya takilabildigi bir seviye cizgisi var alttakilerle beraebr farm yapmak olmuyor yada usteki siniflarla Hem herkes biran once zaman kaybetmeden dailyyleri yapip cikayim havasinda ama malesef bitmek bilmiyor,Serverda tutunabilmek icin malesef deli gibi farm yapmak lazim zaten bu serverda turk playeri bos ortada duruyor iken gorduysen zaten adam yorulmus dinlenmeye gitmistir :D
    Suana kadar pmleri geri cevirmedim son 1 veya 2 aydir 10 15 player geldi hani nerdeler ?
    senin bu bize ogret biz oburlerine ogretelim davasi 5.6 yildir ogrete ogrete agresif insan oldum artik ben anlatamiyorum sinirleniyorum evimde sorun yasiyorum adam birakmayiz biz biz boyleyiz biz boyleyiz diyor 1ay sonra duman olmus Neden zamanimi kaybedip anlatim agresif olayimki gecen birinide fircaladim affetmem.. o yüzden acimasiz olacak ama artik o bahsettigin turkler ve ben benim kadar kimse yardimci olmamistirda biktik gina geldi :D En iyisi oyunu yavas yavas oynuyarak keyfini cikartarak ogrenek oyna keyfine bak :d
    Soylede sorun var adama anlatmak istiyorsun agresif oluyorsun ama eksik oynarken hata yapmasinida istemiyorsun. Hani anliyacagin büyük sorun :D Kimseye dert yanma :D
    Su anda aktif olarak tam türk clani yok bir kac oyuncunun takildigi kendi kurduklari clan olabilir...

Not: Türk nickli yabancida cok artik nasil oluyor bilmiyorum ama yabancilar Sanirim ayni beni milletin poland zannetigi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 28 Şubat 2017; 19:32:49 >

• Dostum sen beni anlamamissin.

Zaten mustafa isminde bi oyuncuya bende denk gelmedim. Karakter ismini "mustafa" diye salladim.

Neyse uzun uzun bir daha anlatmaya gerek yok. Karakter isimleri yabanci olupta, Türk oyuncu olan bir çok kişi ile karşilastim. Sayi cok is yok kisaca :))

Ama seninde dedigin gibi yavas yavas zevkini ala ala takilalim bizde.

• Aynen devam :D
    Bende diyorumki 5.6 yildir o bahsettigin turkler bikmis oyunu anlatmakdan ama anlattiklari veya sohbet ettikleri 1ay sonra ayrılmıs

Mustafa nicki yull archer karakter bundna 2 .3 yil once vardi birakti serverda turk oyuncu sayisi malesef %10 15 deigl
    saysan 20kisi herhalde cikar
    Her gordugunu aktif player sanma 30 farkli farm karakterinden pm atabilirim, sahsima ait karakterlerdir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 28 Şubat 2017; 21:50:56 >
  • morpheus sana yazdım bakarmısın özele
  • Fellow adventurers!

We are thrilled to announce that a new official Lineage 2 server for European Players will be opened on the 21st of March.

For the first time in 5 years, a new official Lineage 2 server will be ready to accept all kinds of players from hardened veterans to bold newcomers. The new server will feature current Helios chronicles.

The schedule for running key game features like Castle Sieges, Clan Hall auction, Item Auction, and Olympiad will be announced later. As for the Dimensional sieges and raids - we will watch the new server development and will go back to this subject in the future.

While we are preparing everything for the start, all players are welcome to vote for the name of the new server.

https://4gameforum.com/threads/634676/

• güzel haberler yeni server ha
  • player sayısı nasıl şuan kalabalık mı? ilk defa başlayacağım olursa

• Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    21 ini bekle yeni serverde başlarsın
  • Arkadaşlar Öncelikle herkese selamlar.. Lineage2 severek oynadığım bir oyun.. ve herzaman private serverlerde oynadim.. İlk defa off servere merak saldım... Hangi serverlerde oynuyorsunuz.. ve Bizimkilere ait clan pt varmi?
    Edit: Lineage2Erheia god base helios updt"li private serverde oynuyorum 1 seneden fazladır
    ...REGARDSSSS...
  • Ben Eski olacak olan serverda oynamama ragmen bu dk'dan itibaren elbet yeni serverda baslamanizi oneririm Ama ben eskiye devam edecegim. Bir süre sonra oda eski olacak :D Core serverinda pratikli olan oyuncular
    Ve ncsoftdanda gelirler herhalde deli bir sekilde pve ve pvp yarisina gireceklerdir cekismeli olur baya basarilar basliyacak arkadaslara.
  • https://4gameforum.com/threads/636214/
    Baslangicta dengeyi direk etkiliyecek store itemlerinden sanirim kaciniyorlar ama ne farkeder bilemiyorum..
    exp item olsa ne olur olmasa ne olur 102 105 arasi zor olur sadece
  • MORFEUS kullanıcısına yanıt
    ha 3 ay sonra ha 6 ay sonra zaten dolar olmuş 4 lira cebin sağlamsa oynarsın yoksa bi manası yok core yada yeni serverin tarotla casketle herşeyi elde edebiliyorsun ne gerek var farma bossa boşuna uğraş farmlade elde edemiyorsun orası ayrı mesele sadece l2 storeye özel itemler herneyse bunlara yıllarını harcayip para verenlerin götünden koşmayı seviyosan başlarsın yeni servere
    immortal scrollar ancientler destructionlar heavenlyliler royal cardlar bitmek bilmiyor bunların para sevdası
  • Server Acildi PVe odakli baslamak mantikli Titan Duali Pvp ne istiyorsaniz acabilirsiniz Evisceratorda olabilir Titan ile spear ile aoe kasilabilirde Girene kasana basliyana bAsarilar
    Linkden arkadaslar 24saat yayin yapacaklar.https://www.twitch.tv/piftica
    https://www.twitch.tv/l2evaperon
    https://www.twitch.tv/pve4life

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Mart 2017; 16:56:56 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.