Şimdi Ara

L2 Roam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
10.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: Lucci

Güzel olacağa benziyor.

20 Liraya 10 günde 1 party kastığımız şeyi alamayacaklarsa

+1

aio olcaksa , aio dışındaki fiyatları yüksek tutalım cidden

+ Appealin Sahibi gibi aç biri değilsinizdir umarım.

-Ramazan Abi 100 liraymış ama 50 liram varya öğrenciyiz biz :(

-5 lirada atm parası koy yolla.
  • Çift tarafli kazanc daha ne istiyorsun :D Bu kadar lafa ragmen ilk girip oynuyacaklardan olmanizda ilginc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 1 Ağustos 2011; 19:27:06 >
  • geleceğimi gördün

çarşamba günü 4 lü ganyanın 4. ayağında tek ne söylesene
  • bu adminlik işini para için yapmayan bi türk tanımıyorum başta hiç donateden bahsetmiyolar 1. yada 2. haftadan sonra dayıyolar donateyi nasıl olsa adamlar 1 ay sonra başka sw ye gidiyo die donateleri alan birakmaz olayı özellikle şu aio satma saçmalığı en nefret ettigim şey oyuna para yatırmak istemeyen adamlar neden arka arkaya 3-4 char kasmak zorundalarki ? koyun bufferlara cov rene champ ı cat ve serap i az dk yapin onlar balance ayarlarını çok bozuyo bazen farm areayıda hem mage hem figher kasacagı yer yapin herkes tek charla kafası rahat rahat kassın
  • Kardeş o zaman bu Mid-Rate server olmazdı , 1000x serverlara gidersen zaten bu dediğin olay var , low rate serverlara bakarsanda buffer denen birsey yok serverde newbie haric..
    Her serverinda kendine özgü bi stilli vardır dimi
  • tabiki haklısın kardeş ama diger insanlarıda düşünmek gerekir herkesin makinası güçlü deil ben çok insan tanıyorum herkes aio ile gezerken aiosuz farm yapanları ki bende önceden içindeydim adamların 2. charı sokması 10-15dk sürüyo bizde belki aio almak istemiyoruz hea yaparlar ayni mid rate gibi npc de buffsiz eywallah süperde oynanır 35x bi server oynadım adamların npc lere dedigin gibi buffları koymışlar balanceda çok iyidi gereksiz charlar aio lar sırf fazla player gözüksün die hepsi ortadan kalkmıştı olan adamlarla lagsız süper pvp ler yapıyoduk bana aio adminin sırf para kazanmak playerinda aio satipda haksız kazanç elde etmesi gibi geliyo donate olarak para verilmiyo dense bile aio larla adamlar sabahtan akşama kadar parayı kırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 2 Ağustos 2011; 16:44:19 >
  • @fearles58

Bence yanlış düşünüyorsun arkadaşım, her kesime hitab eden bir server olmalı. Adamın zamanı yoktur parası vardır AIO alır kafasına göre oynar. Adamın parası yoktur zamanı vardır kendi bufferını kasar yada parasıyla AIO buff satın alır oynar .. AIO bufferın donate olarak getirisi gerçekten fazla bunu herkez bilir, ama serverın potansiyeline verilen emeğe ortaklarına kirasına vb teferruatına bakarsan ortada bir ''gider'' var. Kimse de babasının hayrına server açıp giderleri kendi cebinden karşılamaz. Official serverlardaki aylıklar buna en güzel örnektir zaten. Eğer L2 senin en büyük zevkin ise, zaafınsa, bazı şeyleri gözardı ediceksin. Bu senin üstün özellikteki yeni bir bilgisayar alman da olabilir, internet bağlantını yükseltmende olabilir, donate de yapman olabilir, zamanının çoğunu bu oyun için harcaman da olabilir. Ayrıca 3 arkadaş birleşip 100 liraya 1 buffar almakta bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum günümüzde.. Gülün dikeni var, katlanıcaksın ;)

• seninde dedigin gibi adamın zamanı çünkü çalışmıyo bu yüzdende daha iyi bi makina alamıyo benim warda Allah'a şükür dedigim gibi baya bi insan war donate konusuna gelince donate zaten eşit değil bide bunun içi war gerçekten l2 den çok insan tanıyorum ve çok şey gördüm her türk serverında bu olay war donate parası çok değişkendir yabancılara 100 $ türklere 100 lira arkadaşa 50 lira veya daha altı örnek ver diceksiniz muhtemelen söylemek istemiyodum ama appealde bi arkadaş donate alcaktı gel dedi yatırak gelek gönderdigi para 50 lira aldıgı şeylerin sitedekiyle uzaktan yakından alakası yok oyuna girdim bi arkadaş pm atti aio aldım şifresi şu şu ne kadara aldın dedim 100 lira dedi böle olaylar çogu türk sw sinde war hatta bu serverın ekibinin 2 kişisindede bu olaya defalarca tanık oldum
  • Kişiye özel indirimler hakkında yorum yapmak istemiyorum, bal tutan parmağını yalar diye bir laf var Benim bu olayda önemsediğim konu karşılıksız kimseye item verilmesin yardım edilmesin yeter. Bir karşılığı olsun,miktarı bizi ilgilendirmez =) Ama dersen ki haksız yere ezici üstünlük sağlayan bazı ezikler var, o zaman sonuna kadar arkandayım ;)
  • ezici üstünlüğü alanlarda deil suç verende konu boş yere fazla uzadı neyse saten 1-2 aya olaylar çıkmaya başlar serverda hadi herkese bol sanş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

ezici üstünlüğü alanlarda deil suç verende konu boş yere fazla uzadı neyse saten 1-2 aya olaylar çıkmaya başlar serverda hadi herkese bol sanş :)

Önyargın var ve genelleme yapıyorsun , 2.5 ay'da olay cikan yada herhangibi bir donate olayi cikan bir serverimi hatırlamiyorum, evet belirli indirimler zaman zaman uygulaniyor ve bu indirim uygulanan kişiler genelde serverin en çok maddi sıkıntıya düştüğü zamanda yanında olan kişiler, herhangibi bir extra item verilmesi(kayırılması) söz konusu değildir. Bu stafftan kimin hakkında konuştuğunu yazarsan sevinirim, herhangibi birinin appealin yönetimi ile alakası yoktur.

İlginize teşekkürler.
  • eski serverin loyalden bahsetmiştim demek serverin maddi sıkıntıya düştügü zamanlarda itemleri biraz daha ucuza veriyodun ben donate yapmadm ama sitede 100$ yazan itemi diyolardi sanada yapalım sen saite 60 lira gönder yeter gerisini bana birak veya diger serverlarında eski donatelere kolaylıklar sağlanması ki bu gözümün önünde olan olaylar lewel boss rb gibi biliyorum bunları kanıtlayamam ama bunların iftira diye nitelendirmemen gerekir
  • quote:

eski serverin loyalden bahsetmiştim demek serverin maddi sıkıntıya düştügü zamanlarda itemleri biraz daha ucuza veriyodun ben donate yapmadm ama sitede 100$ yazan itemi diyolardi sanada yapalım sen saite 60 lira gönder yeter gerisini bana birak veya diger serverlarında eski donatelere kolaylıklar sağlanması ki bu gözümün önünde olan olaylar lewel boss rb gibi biliyorum bunları kanıtlayamam ama bunların iftira diye nitelendirmemen gerekir

Almadığın , yapmadığın donate üzerinden yapilan birşeyden bahsediyorsun ve iftira değil diyorsun. Yukarıdaki yazımı tekrar okursan, ortada şikayetçi olan yada olay çıkartan kimse yok demişim. Kimse bana çıkıp bana 100 dolara vermiştin ona niye 60 liraya verdin demedi kimsenin hakkı yenmedi, bu herkes için geçerli :) Bunun türkiyede ve yurtdışında açılan her server için geçerli olduğunu söylerim çalıştığım insanlarıda biliyorsundur.

Başka sorulari ve problemleri olan arkadaşlar yazarlarsa cevaplamaktan mutluluk duyarim.

• adam olan çıkar söler dicem konu çok uzicak neyse boşverin server açılsın zevkinize keyfinize bakın
  • quote:

adam olan çıkar söler dicem konu çok uzicak neyse boşverin server açılsın zevkinize keyfinize bakın

Kardeş ben 6 sene olacak l2 dünyasında bulunalı. Ve Şimdiye kadar arkadaşına filan item vermeyen 2 admin tanıdım biri Desecrate diğeri Saitx. Saitx i yakından tanımam sadece forumlardan ama vermediğini biliyorum. Ben Antalyada oturuyorum ve İstanbula gitmiştim geçen sene Desecrate ile de baya takıldık o sıralar tekrar khadia açıcak oldu aramızda para topladık server pc kiraladık. Ona ragmen server açılınca bana item vermedi ve kırılmadım da. Bu iki kişinin dışında kaç tane Türk admin olduysa şimdiye kadar hepsi item dağıttı arkadaşlarına. Buda zaten ss lerle konuları mevcut. Hatta desecrate ilk khadia yı açtıgında kimseye yardım etmedi diye bir sürü kişi serveri kötülemeye gittiğini bilirim ve L2 Türk dünyasının içindeysen onu görmüşsündür.
    O yüzden lütfen buraya serveri kirletmeye yada genelleme yapma da milletin aklını karıştırma.

• ben serveri kirletmeye gelmedim anlayan anladı ne demek istedigimi muhabbet fazla uzadı daha açılmamış bi server için neyse ben bitirmek istedikçe muhabbeti siz devam ettirmeyin server açılmadan kirlenmesin konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 3 Ağustos 2011; 13:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

adam olan çıkar söler dicem konu çok uzicak neyse boşverin server açılsın zevkinize keyfinize bakın

Kardeş ben 6 sene olacak l2 dünyasında bulunalı. Ve Şimdiye kadar arkadaşına filan item vermeyen 2 admin tanıdım biri Desecrate diğeri Saitx. Saitx i yakından tanımam sadece forumlardan ama vermediğini biliyorum. Ben Antalyada oturuyorum ve İstanbula gitmiştim geçen sene Desecrate ile de baya takıldık o sıralar tekrar khadia açıcak oldu aramızda para topladık server pc kiraladık. Ona ragmen server açılınca bana item vermedi ve kırılmadım da. Bu iki kişinin dışında kaç tane Türk admin olduysa şimdiye kadar hepsi item dağıttı arkadaşlarına. Buda zaten ss lerle konuları mevcut. Hatta desecrate ilk khadia yı açtıgında kimseye yardım etmedi diye bir sürü kişi serveri kötülemeye gittiğini bilirim ve L2 Türk dünyasının içindeysen onu görmüşsündür.
    O yüzden lütfen buraya serveri kirletmeye yada genelleme yapma da milletin aklını karıştırma.

sen dünyaya yanlış yerden bakmışsın hep genç

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

sen antalyanın neresinde ikamet etmektesin ?

• Havada tehdit kokusu var :D
  • Yok be bende antalyada oturuyomda merak ettim belki bi kahve içerdik beraber :)

Strega bu arada benim nick..bu acc arkadaşın ben azcık banlıyımda :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.