* Lineage II: The Chaotic Throne: Interlude, * L2OFF, * Server is being hosted in France, * EXP: 50x, * SP: 50x, * DROP: 3x, * SPOIL: 7x, * ADENA: 200x,
Features:
* Balanced classes * All areas working * All skills are working properly * Auto learn skills * Olympiad working * Flawless Geodata * Fusion skills working * 7-Sings working * Clan system working * Augumentation system working * Single and party duel working * Increased Weight Limit * Badbuff protection (toogle on/off) * Cursed weapons working * Castle sieges working * Clan Hall sieges working * 24 buff slots * Global Gatekeepers * Offline shops. ( .offline_shop) * Class Changer where you can change your 1st, 2nd and 3rd class * Custom Shops with all needed consumables * Spawn points are safe zones to prevent spawn healing/debuffing. * Epic PvP zone * Epic boss window time 1h +- (no 8h waiting for 1 boss) * Queen ant/Zaken/Orfen/Core/Barakiel lvl 80 * Clan reputation/eggs custom farmable * Great bot protection(l2walker/l2net/tower etc) * Flawless DDoS protection * Scheme buffer * Heroes will be elected by olympiad every 2 weeks . * Epic raids will be available after 1 week after live. ( Epic raids respawn will be 2 times faster than retail )
web sitesi acildi yarin online olucak server saat olarakta 18:00 gmt+1 diyor kac oluyor bu :) tutarsa oynayabilirim ama bir tane saglam interlude server gelicek o yuzden kararsizim
saat 7 gıbı falan sanırım acılıyor kardesım... biz baya kalabalık gelcez bu servera sende gel.. milli piyango muamelesı yapma ya tutarsa diye.. oyunu guzellestıren senın gıbı benım gıbı guzel ınsanlar:) nick DeliBey basım ustunde yerın var buyur gel... selametle kal
quote:
Orijinalden alıntı: hesnesley
web sitesi acildi yarin online olucak server saat olarakta 18:00 gmt+1 diyor kac oluyor bu :) tutarsa oynayabilirim ama bir tane saglam interlude server gelicek o yuzden kararsizim
2. olarak bahsettiğinz sağlam interlude serverin adı, websitesi, featuresi varmı bi öğrenelim bakalm
Bu serverın eski synergy ile hiç bir alakası yoktur.Nerden biliyorum derseniz bizzat eski synergyde 2 yıl oynamış biri olarak ve fb den rush ın arkadaşı olup sormamdan...Bu serverı açan %1500 kendini zeki sanan bir türktür yinede başarılar diliyorum ama kimseyi salak yerine koymanın bir anlamı yok...
2. olarak bahsettiğinz sağlam interlude serverin adı, websitesi, featuresi varmı bi öğrenelim bakalm
saglam dedigim serverin featuresi acilacagi tarih belli degil
hala acilmadimi giremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Amonsen
Bu serverın eski synergy ile hiç bir alakası yoktur.Nerden biliyorum derseniz bizzat eski synergyde 2 yıl oynamış biri olarak ve fb den rush ın arkadaşı olup sormamdan...Bu serverı açan %1500 kendini zeki sanan bir türktür yinede başarılar diliyorum ama kimseyi salak yerine koymanın bir anlamı yok...
OutLaw diye biriymiş admini Türk olduğunu sanmıyorm o kadar batırmayın türkleri :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme