Şimdi Ara

L2 ücretli oyun mu arkadaşlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Craix

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

yeni baslayan arkadaslar nickname lerini yazsinlar mentor ayarlayalim hizli exp alsinlar ve clana dahil olup clan bufflarindan yararlansinlar ben isim geregi sadece aksamlari girebiliyorum

hocam anlamadıgım bi yer var simdi orc shaman var bende class lara baktı oyunun icinden en sonunda iss enchanter oluyor bu buffer degilmi ? dominator olarak pvp yapamiyormuyuz eskisi gibi _?

Yani human mystic acınca cleric olursak iss enchant oluyoruz diger türlü 2-3cesit şey var orclarda mystic sonucu hep iss enchantr olarka cıkıyor

dostum oyunda karakter actigin bolumde class path var şema onu incele orda tum classlar nerden ne oluyor gorursun dominator diyr bi clsss kalmiyor iss enchsnter yani buffer oluyor healer oynayabilirsiniz cok guzel bir class olmus tam bir pvp canavarı

İnceledim dark elf actım hocam. 21 level. nickide pmle attim size.

@cosmodream eyw hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeni baslayan arkadaslar nickname lerini yazsinlar mentor ayarlayalim hizli exp alsinlar ve clana dahil olup clan bufflarindan yararlansinlar ben isim geregi sadece aksamlari girebiliyorum

hocam anlamadıgım bi yer var simdi orc shaman var bende class lara baktı oyunun icinden en sonunda iss enchanter oluyor bu buffer degilmi ? dominator olarak pvp yapamiyormuyuz eskisi gibi _?

Yani human mystic acınca cleric olursak iss enchant oluyoruz diger türlü 2-3cesit şey var orclarda mystic sonucu hep iss enchantr olarka cıkıyor

dostum oyunda karakter actigin bolumde class path var şema onu incele orda tum classlar nerden ne oluyor gorursun dominator diyr bi clsss kalmiyor iss enchsnter yani buffer oluyor healer oynayabilirsiniz cok guzel bir class olmus tam bir pvp canavarı

@cosmodream eyw hocam.

nedir nicknamen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@cosmodream eyw hocam.

nedir nicknamen ?

K1NGx

• Beyler bu mentor olmanın asıl kişiye faydası varmı ? yani adamin teki bana mentorun olayım istiyorsan dedi olsak ona bi faydası varmı varsa turk arkadaslardan birine yaptirayim da faydası ona olsun ?
  • Bana da q yaparken 3-4 kişi teklif etti bende vardır bunun yararı ki herhalde bizimkilerden birini kabul edeyim dedim. O yüzden kabul etmedim. Önemli olan da online süresi yüksek birini mentor olarak seçmek diye düşündüm. Gece 23:30'da online olacağım o zaman belli olur.
  • 1.orjinalde mentor var duymuşsundur belki bilmiyorum ama. lvl 85 üstü bir awaked oyuncu ( 4. class ) 1--84 lvl arasındaki herhangibir oyuncu kendine öğrenci olarak alıyor. mentee / mentor , öğrenci / öğretmen olayı yani.

*Böylelikle mentor online olduğu sürece sana otomatik olarak main bufflar geliyor ( ölsende noblessın olmasada ) bufflar sende duruyor. sadece ( main bufflar geliyor.)
    *Mentor'unu yanına çekebilecek olduğun mentor summon skili geliyor
    *Öğrenciye %200 exp buffı geliyor öğretmene %10 gidiyor.
    *mentorunu yanına çektiğinde ondan classına göre harmony buffı isteyecen ( warrior harmony / wizard harmony / knight harmony ) bu bufflar eskiden pof / cov gibi adlandırdğımız bufflara benziyor.

warrior : archer/warrior/.. için
    wizard: healer/mage/..
    knight : tank/.. bu buffların farklı durumlar için kullanımıda var.

böylelikle kimsenin buffla ilen ilgili bir sorunu kalmıyor. bunun dışında mentor bulamassan "newbie helper'ın yanından geçtiğinde otomaik olarak npc sana 3.rd class bufflarını veriyor vermesse npc ye tıklayıp recevie... diye başlayan 1. yada 2. seceneği kullanabilirsin.

2.çok hızlı bi şekilde lvl atlayabilirsin. 1-84 lvl arasındaki rb lar modifiye edildi. rb pt lerine katılıp rb kesersen rb un sana olan lvl line göre bi anda 5 lvl alıyorsun. rb kesildikten sonra sana 1 saatlik %10 exp buff veriyor.

3. innova systemde "Evolutionary Road" adında bir olay var lineage2.com daki adıda sanırsam "PATH TO AWAKENING" bizim serverdaki halini yazayım. lvl20/40/52/61/70/76/80/85/86 lvl charını kastığın zaman warehouse ına +4silah/armor pet/binek vede çok uzun bir liste halinde yazabilecek olduğum itemler geliyor. hatta lvl 86 da gelen jewels paketinde 90 günlük baium/queen ant da veriliyor. ,

4. lvl1 -lvl86 ya kadar mentee olarak kastıktan sonra size mail olarak her lvl de mentee cer. gelicek sonra bu cer. diplomaya çevirerek npc de lvl85 armor vede silah vede ssr / bssr alacaksın hemde satılabilir.

orjinalde artık amaça oyuncunun bi an evvel lvl 85 olup ve 4th class olup o yeni kasma alanları ilen tanışması. yukarıda yazdığım 3. maddeyide yaptığınızda lvl 85 e yaklaşıyorsunuz. ki daily görevlerdan one-time görevlerden geliceklerden bahsetmiyorum bile.

Şimdi bu forumda free serverlarda oynayan o kadar çok arkadaş varki inanıyorum 7 kişilik bir parti çıkarsanız ( 1 hafta gibi bi sürede hepiniz lvl 85 olursun ). vede harnak/trajan/kartia.. gibi yeni alanlarda giriş hakkını elde edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 30 Ocak 2013; 21:51:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Bana da q yaparken 3-4 kişi teklif etti bende vardır bunun yararı ki herhalde bizimkilerden birini kabul edeyim dedim. O yüzden kabul etmedim. Önemli olan da online süresi yüksek birini mentor olarak seçmek diye düşündüm. Gece 23:30'da online olacağım o zaman belli olur.

Morfeusgt atti bana mentor buffu güzel baya :)) Sanada atsın ercan oyundaysan.

Soracagım birşey var clandan sordumda kaynadı goruntuyu geriye cekme şansımız varmi yani mousla cektgmz kadar degil cunku biyere kosarken tak diye gene yakınlasıyor otomatik 2de1 geriye cekmekden bıktım.
  • hayırlı olsun. morgeusgt den harmony iste onu istediğin zaman summon edebilirsin kendi yanına :)
  • Ben saat 23:30 da gireceğim oyuna. Bir arkadaşım da şu an başladı kasıyor ikimiz beraber kasacağız bize iki mentor lazım şimdi sabaha kadar kasmayı düşünüyoruz.
  • quote:

Ben saat 23:30 da gireceğim oyuna. Bir arkadaşım da şu an başladı kasıyor ikimiz beraber kasacağız bize iki mentor lazım şimdi sabaha kadar kasmayı düşünüyoruz.

sana sabaha kadar açık kalıcak bir oyuncu lazım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Ben saat 23:30 da gireceğim oyuna. Bir arkadaşım da şu an başladı kasıyor ikimiz beraber kasacağız bize iki mentor lazım şimdi sabaha kadar kasmayı düşünüyoruz.

Acik birakirim ben chari
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Acik birakirim ben chari

mentor coin zengini olucan :) attribute stone crystalleri alırsın artık lvl 95 de iken

• Adamsın gürolum, umut için de bir mentor lazım.
  • quote:

Adamsın gürolum, umut için de bir mentor lazım.

2kişilik yer var hadi bakalim kim daha cabuk 86 olacak :D cirakligi tamamliyacak.
  • Evolutionary Road

ile de hızlıca lvl kasabileceksiniz. burdaki amaç oyuncuların bir an evvel lvl 85 olarak yeni mekanlara vede instancesları hemen ulaşabilmesi aşağıdaki listedeki lvl sırasıyla atladığınız oyun size otomatik olarak bu itemleri verecek. lvl 20 olduğunuzda warehouse da bu paketleri alabilrisiniz. hemen gelmez oyunu kapatım 10 yada 15 dk sonra girdiğiniz warehouse dan alabiliriniz. aşağıdaki listede bilmediğiniz birçok item olabilir. oyundan itemleri bana linklerseniz size yazabilirim ne olduklarınız.

artık inventory inizdeki bir itemi chat ekranına yazmadan direk gösterebiliyorsunuz. nasıl mı ? inventory iniz açıkken shift tuşuna basıp iteme bir kere tıkladığnız chat ekranında direk olarak ikon olarak gözükecek.

Level 20

- Luxury Cocktail x4 ( size ISS enchanter ın attığı buffları basar sürelidir. 1h kadar . gerçi sizde mentor var kullanmanıza gerek yok. )
    Hidden text:

Level 40

- Soulshot (C-Grade) x10,000 biliyorsunuz
    Hidden text:

- Blessed Spiritshot (C-Grade) x10,000 biliyorsunuz
    Hidden text:

- Luxury Cocktail x4 size ISS enchanter ın attığı buffları basar sürelidir. 1h kadar . gerçi sizde mentor var kullanmanıza gerek yok
    Hidden text:

- Minion Coupon 5 Hours x1 oyunda iken p.m le anlatayım . size süreli olarak bi pet vericek.
    Hidden text:

- Jewelry Pack (C-Grade) 30-day x1 takı paketi
    Hidden text:

- Armor Pack (C-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Weapon Pack (C-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

You will also receive one of these (all of them have 30-day use time): özel maske şapka
    - White Sheep Hat
    - Ruthless Tribe Mask
    - Refined Devil Horn
    - Plastic Hair
    - Ornithumimus Hat
    - Monster Eye Hat
    - Kat the Cat Hat
    - Kai the Cat Hat
    - Fungus Hat
    - Frog Hat
    - Feline Queen Hat
    - Feline King Hat
    - Chicken Hat
    - Brown Bear Hat
    - Arrow-Pierced Apple

Level 52

- Soulshot (B-Grade) x10,000
    Hidden text:

- Blessed Spiritshot (B-Grade) x10,000
    Hidden text:

- Nevit's Rune 100% 7-day Pack x1 nevit : mob gelen exp in %50 sini toplam exp ekleyecek yani hızlı kasma itemi
    Hidden text:

- Rune of SP 50% 7-day Pack x1 bunu açmayın gerek yok. sp ye ihtiyacınız olursa açarsınız.
    Hidden text:

- Luxury Cocktail x8
    Hidden text:

- Vitality Maintaining Potion (30 Minutes) x1 oyunda iken anlatıcam

Hidden text:

- Minion Coupon 5 Hours x1
    Hidden text:

- Jewelry Pack (B-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Armor Pack (B-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Weapon Pack (B-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

Level 61

- Vitality Maintaining Potion (30 Minutes) x1
    Hidden text:

- Soulshot (A-Grade) x10,000
    Hidden text:

- Blessed Spiritshot (A-Grade) x10,000
    Hidden text:

Hidden text:

- Jewelry Pack (A-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Armor Pack (A-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Weapon Pack (A-Grade) 30-day x1
    Hidden text:

- Heavenly Cocktail x4
    Hidden text:

Level 70

Hidden text:

- Mysterious Soulshot (S-Grade) x15,000
    Hidden text:

- Mysterious Blessed Spiritshot (S-Grade) x15,000
    Hidden text:

- Minion Coupon 5 Hours
    Hidden text:

- Jewelry Pack (S-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

- Armor Pack (S-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

- Weapon Pack (S-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

- Heavenly Cocktail x4
    Hidden text:

Level 76

- Holy Stone +150 x1 bunuda kullanmayın silahıza attribute attack basmak için kullanılıyor.
    Hidden text:

Hidden text:

- Vitality Replenishing Potion (30 Minutes) x1
    Hidden text:

- Nevit's Hourglass 1 Hour 76-79 x3
    Hidden text:

- Accessory Pack (S80-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

- Armor Pack (S80-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

- Weapon Pack (S80-Grade) 90-day x1
    Hidden text:

Hidden text:

- Heavenly Cocktail x4
    Hidden text:

One of the following mounts (30-day use time):
    - Steam Beetle
    Hidden text:

- Light Purple-Maned Horse
    Hidden text:

- Jet Bike
    Hidden text:

- Gold Maned Lion
    Hidden text:

Level 80

- Vitality Maintaining Potion (30 Minutes) x2
    Hidden text:

- Vitality Replenishing Potion (30 Minutes) x2
    Hidden text:

- Nevit's Hourglass 1 Hour 80-85 x3
    Hidden text:

- Minion Coupon 5 Hours
    Hidden text:

- Heavenly Cocktail x4
    Hidden text:

- Vitality Increase High-grade Scroll x1
    Hidden text:

Level 85

- Vitality Maintaining Potion (30 Minutes) x2
    Hidden text:

- Nevit's Hourglass 4 Hour x1
    Hidden text:

- Heavenly Cocktail x4
    Hidden text:

- Vitality Replenishing High-grade Scroll x1
    Hidden text:

Level 86 bunları biliyorsunuz zaten :)

- Ring of Queen Ant 30-day x1
    Hidden text:

- Ring of Baium 30-day x1
    Hidden text:

- Earring of Zaken 30-day x1
    Hidden text:

- Rune of XP 50% 5-hour Pack x1
    Hidden text:

- Rune of SP 50% 5-hour Pack x1
    Hidden text:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 31 Ocak 2013; 0:31:12 >

• Yarım saate oyundayım skype'dan da ekledim konuşarak iletişim kurarsak sevinirim.
  • quote:

Yarım saate oyundayım skype'dan da ekledim konuşarak iletişim kurarsak sevinirim.

bende ekledim seni ama göremiyorum. sinerjikaura benim skype daki isimde
  • OKtay abi anlattıklarını birleştirsek süper üst konu olucak gerçekten :D
  • ercan umut ve mert bu arkadaslarimizi clanimiza dahil ettik fakat biraz class konusunda cakismalar yasandi 3 u de ayni class i acmis :) oynadigimiz bu yeni client yani GOD ozellikle 85 lvl den sonra partice yapilan instancelerden olustugu icin 3 ayni claas in ayni pt de olmasi dps ve parti duzenini bozacagindan arkadaş lari baska classlara yonlendirildi ercan - healer , umut - tank , mert othel oldu bu duzen ilerde islerine cok yarayacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeburi

OKtay abi anlattıklarını birleştirsek süper üst konu olucak gerçekten :D

Çoktan yapildihttp://forum.donanimhaber.com/m_71033006/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71044112
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.