Şimdi Ara

L2 WTF - Interlude Server 50x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:17:57 >

• L2Off olması iyi. Ratelerde güzel.
  • olur olur. Rateler filan iyi,bi clan yaparız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

L2Off olması iyi. Ratelerde güzel.

hayırdır blaze konusunda esip gurlediniz serveri yıkiodunuz en son ne oldu yapamadiniz birşey biraktinizmi serveri
  • Bu blaze olayı sana pek koymuş ki sürekli bir şey ispat etme çabası içindesin. Server hakkında yorum yaptım seni ne ilgilendirir? Hala oynuyoruz merak etme sıkıntı yok. Yaptıklarımızı da kalkıp burada anlatacak değiliz 3-5 çulsuzu eğlendirecek halimiz yok Öyle mahalle arasındaki karılar gibi laf atmak dedikodu yapmak kolay sonuçta karakterin buna yatkın, adamsan çıkarsan er meydanına bir de senin ne yapabileceğini görürüz. Bize yer mekan zaman server fark etmez. Senin gibiler ile polemiğe girmez, horoz misali ...................

Ayrıca seni skype'a beklerim. Malum burada pek rahat konuşamıyorum. Hem sesini duyarız gülüm.

Hadi bakayım kenardan kenardan ..

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:18:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

@thedealer yeter artık buraya yazdıklarınız artık gerçekten bir kuyruk acısına sahip olduğunuzun göstergesidir eğerki gerçekten kendinizi haklı buluyorsanız yazmayın bir şey, sinir olan var ise size daha da sinirlenir.. nedir bu böyle her konunun altına? yaşınızın adamı olun gerekirse düzgün yorumlar yapın edebinizi takının olmuyor böyle "10 yaşında çocuk gibi"

Ne oldu seni tehdit ettiler de dilemi geldin ? :) korkma bunlardan bukadar ama sende tırnak ucu kadar haysiyet olsa zaten nolar hakkında birşey yazmazsın seni bir oc demedkleri kaldi halde utanmadan nelre yazıyorsun korku böyle birşey demek ki :) Sen işine bak senin abi dediklerin bana abi diyor karısma her işe. yalakalıgında bir sınırı var 1 alt konuda duran yazdıgın ve yazılanları copy paste yapttma bana 2dk delikanlı ol biyerde.

Birşey diyorsa ya arkasında dur benim yaptıgım gibi 1500 konu acılsa 1500ne yazarım arkasında dururm yada kaypaklık yapcaksan hiç yazma birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Bu blaze olayı sana pek koymuş ki sürekli bir şey ispat etme çabası içindesin. Server hakkında yorum yaptım seni ne ilgilendirir? Hala oynuyoruz merak etme sıkıntı yok. Yaptıklarımızı da kalkıp burada anlatacak değiliz 3-5 çulsuzu eğlendirecek halimiz yok Öyle mahalle arasındaki karılar gibi laf atmak dedikodu yapmak kolay sonuçta karakterin buna yatkın, adamsan çıkarsan er meydanına bir de senin ne yapabileceğini görürüz. Bize yer mekan zaman server fark etmez. Senin gibiler ile polemiğe girmez, horoz misali ...................

Ayrıca seni skype'a beklerim. Malum burada pek rahat konuşamıyorum. Hem sesini duyarız gülüm.

10 yaş cocuk zekasında yazılar gene

Sesimi duyup napcan gaymisiniz?Birak bu skype ayaklarini. İspat cabasına yazdıgınız abuk sabuk yazılarla girdinizi zaten 1ay oldu 40 vs10 yapip video koycaktınız yapamazsaniz biz adam degiliz diye konu accaktıız beklemede hala herkes 3-5yila gelir inş video Öyle dandik serverlar da butun herşeyi +++ cekip 50 60 kişiyle oynamaya benzemez demiştim size başta dedigime geldiniz 2gün sonra bi bahane bulup o serveri birakırsınız siz

Okuyup anlayamıyanlar icin biraz acayım serveri biraktınız demiyorum birdaha okursanız Bıraktınızmı ? demek soru sorma ifadesi anlamına gelir. bir serverda oynayan adam baska server konularına acılsın bakarız yazarsa onada suan oynamakda oldugun server i

Kürt müsün, Alevi misin, Laz mısın, Çerkez misin, Roman mısın nesin sen?

Seni gerçekte bi' tanımak isterim. Ama emin ol burada yaptığın klavye delikanlılığını aynı şekilde yapamayacaksın.

• Forumu ırkçılar basmış modlar nerde :D
  • Şuanda 1600 online olan serverda gludio yu aliyoruz haberin olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

Şuanda 1600 online olan serverda gludio yu aliyoruz haberin olsun bu arada

Birde ss alırmısın siege statüsden bakalım kaç kişi var siegede yeriniz varsa bende gelebilirim server durumuna göre
  • valla demin 2 parti civari adam geldi dahada gelmiyolar ama almştm sanrm ss :D
  • Arkadaş bekliyoz yaw .d attık kendimizi forumlara adamlar hemen pes etti .s 2pt adam vardı başta 2 3 kere kestik şimdi gelen giden yok
  • /siegestatus bi görebilirsek çok iyi olcak merak ediyorum 1600 useri :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

/siegestatus bi görebilirsek çok iyi olcak merak ediyorum 1600 useri :D

1600 yok o en dolu oldugu zamanlar. 1200 1300 oluyor 500 600tanesi bot. butun c6 lari inidirp denedim en fazla player burda yeni acılan serverlarda emin olabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Bu blaze olayı sana pek koymuş ki sürekli bir şey ispat etme çabası içindesin. Server hakkında yorum yaptım seni ne ilgilendirir? Hala oynuyoruz merak etme sıkıntı yok. Yaptıklarımızı da kalkıp burada anlatacak değiliz 3-5 çulsuzu eğlendirecek halimiz yok Öyle mahalle arasındaki karılar gibi laf atmak dedikodu yapmak kolay sonuçta karakterin buna yatkın, adamsan çıkarsan er meydanına bir de senin ne yapabileceğini görürüz. Bize yer mekan zaman server fark etmez. Senin gibiler ile polemiğe girmez, horoz misali ...................

10 yaş cocuk zekasında yazılar gene

Sesimi duyup napcan gaymisiniz?

Bu kaç yaş muhabbeti acaba?

• Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 24 Haziran 2020; 3:18:31 >
  • Devam ozaman .)
  • patch indircem ama sitesi kapalı :s
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.