Şimdi Ara

L200,NAVARA,D-MAX çarpışma testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
19.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hepsine aynı testler uygulanıyor. sanırım fotoğrafların hepsine yada vidyoa ulaşamadın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizci81

NAVARA YENİDEN TEST EDİLECEKMİŞ

Euro NCAP tarafından yapılan test sonuçları ile alakalı yaptığımız haber üzerine Nissan Türkiye tarafından bilgilendirme yapıldı.

İşte Nissan Türkiye'den gelen bilgilendirme...

Nissan Navara Euro NCAP Sonucu İle İlgili Bilgilendirme

Navara’nın havayastığının açılmasında yaşanan gecikme nedeni ile Euro NCAP çarpışma testinde ortaya çıkan sonuç NISSAN’da hayal kırıklığı yaratmıştır. Hava yastığı kontrol ünitesinin yeniden programlanmasına ve Euro NCAP tarafından yeniden test edilmesine rağmen, yeni test sonuçlarının NCAP tarafından yayınlanmaması, NISSAN’daki hayal kırıklığını daha da artırmıştır.

Nissan, havayastığında yaşanan bu gecikmenin sadece Mayıs ve Aralık ayları arasında 2008 model yılı olarak üretilmiş sınırlı sayıda Navara’da yaşanan bir problem olduğunu önemle vurgulamaktadır. 2005- 2007 yılları arasında üretilen Navara’larda böyle bir problem yaşanmamaktadır.

İlk Euro NCAP testinin sonuçlarının alınmasını takiben yapılan müzakerede, Aralık ayında, tüm Navara araçlarının havayastığı kontrol ünitesinde yeniden bir programlama yapılmaya başlanmıştır. Yeniden programlanan havayastığı teknik olarak aracın dizaynıyla uyum içerisindedir. Buna paralel olarak, Aralık 2007’de bir servis kampanyası başlatılmış ve 08 Model yılı Nissan Navara’lar, havayastıkları kontrol ünitelerini yeniden programlanmak üzere, Nissan Bayileri’ne davet edilmiştir.

Şubat ayı başında Nissan, yeniden programladığı hava yastığı kontrol ünitesinin etkisinin ölçülebilmesi adına Euro NCAP’e yeniden test yapılabilmesi için başvurmuştur. Nissan gelecek haftalarda bu sonuçların da açıklanmasını beklemektedir. Nissan, havayastığı kontrol ünitesinde yapılan yeniden programlama ile havayastığında meydana gelen geç açılmanın tamamıyla çözüldüğü konusunda emindir. Bu doğrultuda Euro NCAP’ten iyi bir sonuç elde edileceğine dair hiç bir şüphe yoktur.

Tüm bu önleyici faaliyet ve geliştirmelere ek olarak, Nissan Euro NCAP ile yapılan müzakereler ile Navara müşterilerinin güveni açısından servis kampanyasının boyutunu genişletmiş ve 2005 yılından beri üretilen tüm Nissan Navara’lar bu kampanyaya dahil edilmiştir. Bu nedenle, Navara sahipleri Nissan bayilerini ziyaret etmeye davet edilerek, havayastıkları kontrol ünitesinde gerekli programlama çalışmaları başlatılmıştır.

Nissan Avrupa Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Brian Carolin yaptığı açıklamada "Nissan olarak araçlarımızın kalite ve güvenilirliğini çok ciddiye alıyoruz. 2008 model yılı Navara’da hava yastığının açılması esnasında oluşan bu kısa gecikme tespit edilir edilmez önlemlerimizi aldık. Bir servis kampanyası düzenleyip tüm mevcut araç sahiplerini, aracın havayastıklarındaki kontrol ünitelerini programlamak üzere bayilerimize davet ettik . Araç sahipleri araçlarını güvenle ve keyifle kullanmaya devam edebilirler. Euro NCAP’in yeni test sonuçlarını en kısa zamanda açıklamasını ümit ediyoruz.” demiştir.

Nissan, her zaman tüm ürünlerinde araçların güvenilirliğine önem vermektedir. Qashqai Euro NCAP'in yetişkin yolcu koruması testinden, şu ana dek tüm zamanların en yüksek skorunu elde etmiştir. Euro NCAP ön ve yan çarpışma testlerinden 37 puan üzerinden 36.83 puan alan Qashqai, emniyet kemeri uyarı sisteminden de tam skor elde etmiştir.

Evet ilk olarak 1.5 yıldız almıştı Navara. Daha sonra Nissan'ın havayastıklarının yazılımını güncellemesiyle 3 yıldız alabildi

• ÇOK SAÇMA BENCE. BENM ÖNÜMDE Bİ L200 YOLDAN AŞAĞIYA UÇTU 5-6 METREDEN ARABANIN ÖNÜ PERT OLDU AMA HAVA YASTIĞI BİLE AÇILMADI O HIZDA O YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN ARAÇ PERT OLURKEN EURO NCAP TA BU DERECE SAĞLAM DURMASI BENCE OLMAYACAK BİŞİ Bİ BİT YENİĞİ VAR BU İŞTE... BİDE L200 ZATEN SADECE BİNEK OLARAK KULLANILIR BENCE ARAZİDE HİÇ RAHAT DEĞİL KOLTUĞA OTURMA ŞANSINIZ YOK FELAKET DERECEDE SALLIYO..BENM AMCAMLARDA VAR 2008 L200 BEN HOŞUMA GİTMEDİĞİ İÇİN ISUZU ALDIM 2009 VE FAZLA DENEME ŞANSIM OLMADI AMA DAHA 300 KM DEKİ ARACLA 190 YAPTIM VE 200 YAPANDA VAR KİT OLMADAN L200 ÜN BU HIZI BULMA ŞANSI YOK DİE DÜŞÜNÜYORUM VE DAHA AZ SALLIYO UCUZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SATTI VE HERKES SAVUNMA GEREĞİ DUYUYO NEDENSE BEN İKİSİNİDE KULLANDIM. L200 MÜ ISUZU MU DİYE SORARSANIZ ISUZU DERİM GÖNÜL İSTER NAVARA AMA FİYAT UÇUK..
  • quote:

Orjinalden alıntı: troikaser

ÇOK SAÇMA BENCE. BENM ÖNÜMDE Bİ L200 YOLDAN AŞAĞIYA UÇTU 5-6 METREDEN ARABANIN ÖNÜ PERT OLDU AMA HAVA YASTIĞI BİLE AÇILMADI O HIZDA O YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN ARAÇ PERT OLURKEN EURO NCAP TA BU DERECE SAĞLAM DURMASI BENCE OLMAYACAK BİŞİ Bİ BİT YENİĞİ VAR BU İŞTE... BİDE L200 ZATEN SADECE BİNEK OLARAK KULLANILIR BENCE ARAZİDE HİÇ RAHAT DEĞİL KOLTUĞA OTURMA ŞANSINIZ YOK FELAKET DERECEDE SALLIYO..BENM AMCAMLARDA VAR 2008 L200 BEN HOŞUMA GİTMEDİĞİ İÇİN ISUZU ALDIM 2009 VE FAZLA DENEME ŞANSIM OLMADI AMA DAHA 300 KM DEKİ ARACLA 190 YAPTIM VE 200 YAPANDA VAR KİT OLMADAN L200 ÜN BU HIZI BULMA ŞANSI YOK DİE DÜŞÜNÜYORUM VE DAHA AZ SALLIYO UCUZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SATTI VE HERKES SAVUNMA GEREĞİ DUYUYO NEDENSE BEN İKİSİNİDE KULLANDIM. L200 MÜ ISUZU MU DİYE SORARSANIZ ISUZU DERİM GÖNÜL İSTER NAVARA AMA FİYAT UÇUK..

millet bıkmadı L200 e çamur atmaktan
    amcana söyle lastik havalarını 35 yapsın
    isuzuyu hiç kullanmasak yazdıklarına inanacağım
    eminim düz yolda yapmışındır 190 ı
    arkadaşım o araba ile bence 50 yi geçme allah korusun bi yere deyersin yamulup gidiyor araba içinde seni bulamazlar sonra

• ..........................................................................................................
     L200,NAVARA,D-MAX çarpışma testleri

quote:

ÇOK SAÇMA BENCE. BENM ÖNÜMDE Bİ L200 YOLDAN AŞAĞIYA UÇTU 5-6 METREDEN ARABANIN ÖNÜ PERT OLDU AMA HAVA YASTIĞI BİLE AÇILMADI O HIZDA O YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN ARAÇ PERT OLURKEN EURO NCAP TA BU DERECE SAĞLAM DURMASI BENCE OLMAYACAK BİŞİ Bİ BİT YENİĞİ VAR BU İŞTE... BİDE L200 ZATEN SADECE BİNEK OLARAK KULLANILIR BENCE ARAZİDE HİÇ RAHAT DEĞİL KOLTUĞA OTURMA ŞANSINIZ YOK FELAKET DERECEDE SALLIYO..BENM AMCAMLARDA VAR 2008 L200 BEN HOŞUMA GİTMEDİĞİ İÇİN ISUZU ALDIM 2009 VE FAZLA DENEME ŞANSIM OLMADI AMA DAHA 300 KM DEKİ ARACLA 190 YAPTIM VE 200 YAPANDA VAR KİT OLMADAN L200 ÜN BU HIZI BULMA ŞANSI YOK DİE DÜŞÜNÜYORUM VE DAHA AZ SALLIYO UCUZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SATTI VE HERKES SAVUNMA GEREĞİ DUYUYO NEDENSE BEN İKİSİNİDE KULLANDIM. L200 MÜ ISUZU MU DİYE SORARSANIZ ISUZU DERİM GÖNÜL İSTER NAVARA AMA FİYAT UÇUK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performans78 -- 8 Nisan 2009; 23:43:43 >

• ooooo bu L210 olmuş
    ralliart varmı bu araçta?
    quote:

Orjinalden alıntı: performans78

..........................................................................................................

quote:

• ralliart yok chip yok nos yok :) sadece L200(210)
    quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

ooooo bu L210 olmuş
    ralliart varmı bu araçta?
    quote:

Orjinalden alıntı: performans78

..........................................................................................................

quote:

• İşin kötü yanı bazı kişiler bu sınıftaki araçları heybetli yapılarından dolayı kazalarda güvenli olacağını düşünürek tercih ediyor.
  • Bİ KERE YAVAŞ OLUN ARABADAN ANLAMASAK BENİ KANDIRACAKSINIZ..BENDE ESKİ MITSUBİSHİ VARDI TAM 8 SENE KULLANDIM ISUZU 11. ARABA OCAK 2008 DE VW TRANSPORTER ALDIM GEÇEN AY SATIP ISUZUYU ALDIM MITSUBİSHİ DEDİĞİNİZ ARABADA 7000 KİLOMETRE YOL YAPTIM LASTİK HAVALARINDAN ÇÖMEZLERE BAHSEDİN. PERT OLUPTA HAVA YASTIĞI AÇILMAYANINIDA GÖRDÜM KENDİNİZİ AVUTMAYIN TABİ BİDE ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZMIŞ. BİDE BAŞKA Bİ YORUMDA OKUDUM L200 YUMURTA GİBİ ARAZİ ARACI DEDİĞİN KÖŞELİ KASLI DURMASI LAZM DEMİŞ KATILIYORUM...
  • Sonuçlar tek kelimeyle rezalet heybetli görünümün altında dandik bir şasi var demekki.Ne olacak kocaman farlar bütük kaput ve tamponlar al sana heybetli araç.
  • quote:

Bİ KERE YAVAŞ OLUN ARABADAN ANLAMASAK BENİ KANDIRACAKSINIZ..BENDE ESKİ MITSUBİSHİ VARDI TAM 8 SENE KULLANDIM ISUZU 11. ARABA OCAK 2008 DE VW TRANSPORTER ALDIM GEÇEN AY SATIP ISUZUYU ALDIM MITSUBİSHİ DEDİĞİNİZ ARABADA 7000 KİLOMETRE YOL YAPTIM LASTİK HAVALARINDAN ÇÖMEZLERE BAHSEDİN. PERT OLUPTA HAVA YASTIĞI AÇILMAYANINIDA GÖRDÜM KENDİNİZİ AVUTMAYIN TABİ BİDE ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZMIŞ. BİDE BAŞKA Bİ YORUMDA OKUDUM L200 YUMURTA GİBİ ARAZİ ARACI DEDİĞİN KÖŞELİ KASLI DURMASI LAZM DEMİŞ KATILIYORUM...

11. araban olması neyi değiştiirir? benim 17. aracım bişeyimi değiştiriyor? benim senden üstün olduğumu falanmı gösteriyor? hiç sanmıyorum
    şoför lastik havalarının aracı nasıl etkilediğini iyi bilir. şoförsen bunu bilmen gerekirdi.
    aracın pert olması için hava yastığının açılmasına gerek yok. hava yastığını açan sensörlerin bulunduğu yer ile belli şiddette temas olmazsa açılmayabilir, hava yastığı arızalı olabilir. bu tüm markalar için geçerli. aynı durum dmax içinde geçerli.
    geldin önce ncap testlerine laf söyledin ki en çok yıldızı yeniL200 almıştır az değil arada 2,5 yıldız var
    çok zıplıyor dedin ki en az sarsıntı yeniL200 dedir. bunu herkes bilir.
    hiç kendi arabanın arka koltuğuna oturdunmu? inip binerken nasıl? had bir özelleştiri yapıver
    190-200 yapmaz dedin al sana fotoğraf 210km/st
    yok kaslı, yok yumurta bırakın artık L200 e bk atmayı aerodinamik denen bir olay var hiç duydunmu? L200 deki her ovalliğin bir fonksiyonu var.
    al bak dmax a ne olmuş gözünle gör

• 11. araban olması neyi değiştiirir? benim 17. aracım bişeyimi değiştiriyor? benim senden üstün olduğumu falanmı gösteriyor? hiç sanmıyorum
    şoför lastik havalarının aracı nasıl etkilediğini iyi bilir. şoförsen bunu bilmen gerekirdi.
    aracın pert olması için hava yastığının açılmasına gerek yok. hava yastığını açan sensörlerin bulunduğu yer ile belli şiddette temas olmazsa açılmayabilir, hava yastığı arızalı olabilir. bu tüm markalar için geçerli. aynı durum dmax içinde geçerli.
    geldin önce ncap testlerine laf söyledin ki en çok yıldızı yeniL200 almıştır az değil arada 2,5 yıldız var
    çok zıplıyor dedin ki en az sarsıntı yeniL200 dedir. bunu herkes bilir.
    hiç kendi arabanın arka koltuğuna oturdunmu? inip binerken nasıl? had bir özelleştiri yapıver
    190-200 yapmaz dedin al sana fotoğraf 210km/st
    yok kaslı, yok yumurta bırakın artık L200 e bk atmayı aerodinamik denen bir olay var hiç duydunmu? L200 deki her ovalliğin bir fonksiyonu var.
    al bak dmax a ne olmuş gözünle gör ----------------------------------

önce ısuzuya ne olmuş onu göremedim boş görünüyo pc de sorun olabilir neyse lastik havalarının nasıl etkilediğini bilmediğimi söylemedim tam tersine
    onu bilecek kadar anlıyorum demek istedim anlamamışsın :) önce lastik havalarına baktık zaten...arabanın önü komple gitmişti ama hava yastığı açılmamıştı diyorum sen sensör diosun sensörün algılayabileceği kadar sert vurmadıysa araba nasıl o hale geldi sensörleri kasaya koyuyorlarsa onu bilemem ewet arıza olabilir ewet hepsindede olabilir ona söyleyecek bişi yoq.
    En az sarsıntı l200 de dersen ben buna sadece gülerim hatta şuan ev arkadaşlarımla birlikte hep beraber gülüyoruz
    evet arka tarafa giriş l200 kadar rahat diil ama rahatsız da etmiyo
    ben ikisinide kullandım diorum ikisinide aynı yolda kullandım senin 210 yapanın nerde yaptığını bilmiyorum kit varmı onuda bilemiyorum ondan 210 u karşılaştırma yapma ihtimalim yoq.
    Kitsiz 210 yaptığı yerde ben ısuzuyla da yaparım buna eminim ama belki şeklinden dolayı 5-10 az yapabilir ama 10 km fark olma ihtimali bana göre çok zor ama şunuda söyleyeyim benm 180 le girdiğim viraja sen giremezsin savurma daha çok bunada itiraz etme sakın bilmediğim araç diil sonuçta
    tip konusunda yemişim aerodinamiği deediğim gibi fazla fark etmez ama faişeyede surat lazm :)

• bide lokosit... ısuzuyla 50 yi geme yazmıştın bunu toplum içinde söyleme deli der gülerler sana :) :) :)
    ısuzu piyasaya yeni çıkan bi marka diil herkes biliyo nasıl olduğunu.......
  • quote:

çok fena yapmış utanmasa eve götürücek dmax'i

• ev arkadaşların olduğuna göre öğrenci olma ve yaşının küçük olma ihtimali yüksek. 11. aracın olma ihtimali ise zayıf. belki babanın 11. aracı olma ihtimali yüksek.
    buraya L200 ü karalamak için geldiğin o kadar bellki.kendi aracının ne olduğu senin için önemli değil gibi.
    210 yaparım deme yap ve fotografını buraya koy, önü gitmiş ve hava yastığı açılmamış deme onunda fotoğrafını çek ve koy.
    arkadaşlarınla beraber çok güldüğünüze göre arkadaşlarında L200 ve dmaxtan çok iyi anlıyorlar bende onlara gülüyorum.
    dmax ile 180 ile viraja girebildiğine göre çok cesursun, sen girersin o hızla viraja ama dmax asla giremez
    ben L200 ile asla o viraja giremem. ama akşam akşam beni çok güldürdün. sen önce 180 ile düz yolda gitmeye çalış
    yav s320 mercedesle bile ben o hızlarda viraja giremem
    aerodinamiğide yedin ya afiyet olsundan dan başka söyleyecek bişey bulamıyorum
    ncap testlerine bakarsan 64 km hızla isuzunun ne hale geldiğini gözlerinle görürsün. bence isuzu ile yüksek hızlara çıkmak delilik.
    yukarıda göremediğin linkhttp://www .y outube. com/watch?v=duWD6TlEbHo&feature=related

• quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

çok fena yapmış utanmasa eve götürücek dmax'i

mavi olanmı dmax dı?

• ev arkadaşların olduğuna göre öğrenci olma ve yaşının küçük olma ihtimali yüksek. 11. aracın olma ihtimali ise zayıf. belki babanın 11. aracı olma ihtimali yüksek.
    buraya L200 ü karalamak için geldiğin o kadar bellki.kendi aracının ne olduğu senin için önemli değil gibi.
    210 yaparım deme yap ve fotografını buraya koy, önü gitmiş ve hava yastığı açılmamış deme onunda fotoğrafını çek ve koy.
    arkadaşlarınla beraber çok güldüğünüze göre arkadaşlarında L200 ve dmaxtan çok iyi anlıyorlar bende onlara gülüyorum.
    dmax ile 180 ile viraja girebildiğine göre çok cesursun, sen girersin o hızla viraja ama dmax asla giremez
    ben L200 ile asla o viraja giremem. ama akşam akşam beni çok güldürdün. sen önce 180 ile düz yolda gitmeye çalış
    ncap testlerine bakarsan 64 km hızla isuzunun ne hale geldiğini gözlerinle görürsün. bence isuzu ile yüksek hızlara çıkmak delilik.
    yukarıda göremediğin linkhttp://www .y outube. com/watch?v=duWD6TlEbHo&feature=related ----------------

site adreslerinde boşluk olmuyo önce onu bil gerçi boşluksuzda yanlış ama neyse... sen zamanı geri al 9 ay ben çeker koyarım buraya
    ben 180 le viraja girerim demedim benm mgirdiğim viraja dedim senin anlayacağın şekilde değiştiriiim o zaman benm 100 le girdiğim viraja giremezsin oldumu
    d-max pert olmuş ncap tada l200 sapasağlam duruyo süper araba ya istersen takla at l200 le bişi olmaz ben ikisinide kullanmadım zaten siz kendinizi avutun tamam .... ben ısuzudan memnunum l200 ü beğenmediğim için aldım zaten sen en iyisi l200 bil sıkıntı yapmaya gerek yok

evet 23 yaşındayım ama ömrüm arabalarda geçti bnm bildiklerimi sen kafana takma alaycı tavırlarınında muhattabı ben değilim en az benm seni güldürdüğümün iki katı kadarda sen beni güldürdün zaten ....... ben hala viraja kötülediğin d- max kadar hızlı girme allah göstermesin 4 yıldız takla atınca bi işe yaraz :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

• quote:

ev arkadaşların olduğuna göre öğrenci olma ve yaşının küçük olma ihtimali yüksek. 11. aracın olma ihtimali ise zayıf. belki babanın 11. aracı olma ihtimali yüksek.
    yukarıda göremediğin linkhttp://www .y outube. com/watch?v=duWD6TlEbHo&feature=related ----------------

site adreslerinde boşluk olmuyo önce onu bil gerçi boşluksuzda yanlış ama neyse... sen zamanı geri al 9 ay ben çeker koyarım buraya
    ben 180 le viraja girerim demedim benm mgirdiğim viraja dedim senin anlayacağın şekilde değiştiriiim o zaman benm 100 le girdiğim viraja giremezsin oldumu
    d-max pert olmuş ncap tada l200 sapasağlam duruyo süper araba ya istersen takla at l200 le bişi olmaz ben ikisinide kullanmadım zaten siz kendinizi avutun tamam .... ben ısuzudan memnunum l200 ü beğenmediğim için aldım zaten sen en iyisi l200 bil sıkıntı yapmaya gerek yok

evet 23 yaşındayım ama ömrüm arabalarda geçti bnm bildiklerimi sen kafana takma alaycı tavırlarınında muhattabı ben değilim en az benm seni güldürdüğümün iki katı kadarda sen beni güldürdün zaten ....... ben hala viraja kötülediğin d- max kadar hızlı girme allah göstermesin 4 yıldız takla atınca bi işe yaraz :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

23 yıla 11 araba bravo büyüksün
    senden ricam
    yaparım ederim demeden bizzat yapıp buraya foto yada videosunu koy.
    o boşlukları özellikle koydum forumda eskidikçe bunun nedenini daha iyi anlayacaksın yani bunu malzeme yapmaman lazım.
    ben viraja hızlı girmem salakmıyım ben altımdaki araç bir pickup. sen istediğin hızda gir viraja
    ne oldu neden 180 den 100 e düştün? yemedimi? sen anca aerodinamiği yersin zaten
    abartmayalım değilmi? forumlarda ciddiye alanlar olabilir vede deneyebilir.

• 23 yıla 11 araba bravo büyüksün
    senden ricam
    o boşlukları özellikle koydum forumda eskidikçe bunun nedenini daha iyi anlayacaksın yani bunu malzeme yapmaman lazım.
    ben viraja hızlı girmem salakmıyım ben altımdaki araç bir pickup. sen istediğin hızda gir viraja
    ne oldu neden 180 den 100 e düştün? yemedimi? sen anca aerodinamiği yersin zaten

anlamada zorluk çekiyoısun herhalde sanki bi viraj gösterdim bu viraja 180 le girerim dedim ortada viraj yok sen yemedi diyıosun l200 180 le hiç mi
    viraja giremiyo dümdüz mü olması lazm yolun seviye çok düştü son kez yazim siz kendi aranızda devam edin sonra .. onu koy bunu koy diyosun o zaman sen video çek kaput kapağını açıp kit olmadığını göster sonra videoyu kesmeden arabaya binip 210 yap bide yaptığın yolu göster düz mü gidiyosun aşağı eğimemi gidiyosun çek videoya gönder bende sana 210 u gösterim
    --l200 le 210 yapacak kadar salaksan v iraja girmeyi düşünmessin bile die düşünüyorum..senin palavralarını yemiyeceğim kesin...tanıdığım l200 ü olanlARIN dedimya devamlı arabayı övme huyları var araba desen l200 şöyle l200böyle demeye başlıyorlar ama sen o kadar sıkıntı etme benm yazdıklArımı gece uyuyamazsın sonra..... :):):)

• quote:

23 yıla 11 araba bravo büyüksün
    senden ricam

anlamada zorluk çekiyoısun herhalde sanki bi viraj gösterdim bu viraja 180 le girerim dedim ortada viraj yok sen yemedi diyıosun l200 180 le hiç mi
    viraja giremiyo dümdüz mü olması lazm yolun seviye çok düştü son kez yazim siz kendi aranızda devam edin sonra .. onu koy bunu koy diyosun o zaman sen video çek kaput kapağını açıp kit olmadığını göster sonra videoyu kesmeden arabaya binip 210 yap bide yaptığın yolu göster düz mü gidiyosun aşağı eğimemi gidiyosun çek videoya gönder bende sana 210 u gösterim
    --l200 le 210 yapacak kadar salaksan v iraja girmeyi düşünmessin bile die düşünüyorum..senin palavralarını yemiyeceğim kesin...tanıdığım l200 ü olanlARIN dedimya devamlı arabayı övme huyları var araba desen l200 şöyle l200böyle demeye başlıyorlar ama sen o kadar sıkıntı etme benm yazdıklArımı gece uyuyamazsın sonra..... :):):)

uyku tutmadı galiba gecenin 2:30 da yazdığına göre

vallahi ben o fotoğrafı çekerim ama benim araçta ralliart var senin işini görmez. arkadaşa pm at fotoğrafını koysun. belki inanırsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.