Şimdi Ara

L2Fantastic 55x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal mounttan daha hızlı koşan mount ( Aslan, Yanarlı Dönerli At)
    İstediği towna teleport olabilme özelliği ve special consumables
    Dungeonlardan gelecek bonus.

Uçuk farklar bunlarsa eğer, Tera club üyesi bir playera göre oyunda yarım saat daha fazla kalırsın en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Normal mounttan daha hızlı koşan mount ( Aslan, Yanarlı Dönerli At)
    İstediği towna teleport olabilme özelliği ve special consumables
    Dungeonlardan gelecek bonus.

Uçuk farklar bunlarsa eğer, Tera club üyesi bir playera göre oyunda yarım saat daha fazla kalırsın en fazla

E süpermiş, işte abartıyorlar insanlar, biraz mıncıklıyım ozaman oyunu. Birde Class olarak ne önerirsin. Ben sana Lineage 2 de iyi oynayabildiğimi düşündüğüm classları söyleyeyim ona göre belki bir çıkarım yapıp yardımcı olabilirsin. Ben L2'de Eva's templar ve ya Eva's Saint oynuyordum, ayrıca nacromancer'la da çok uzun zamanlar harcamışlığım vardır.

• O zaman gene heal ağırlıklı oynamak istersen aynı zamanda çok iyi damage vuruyor, uyutuyor buff atıyor ve oyunun en eğlenceli class'ı olan Priest tavsiye ederim race olarak Baraka açabilirsin en idealidir.
    Ofansif oynamak istiyorum artık diyorsan o zaman da Sorceror tavsiye ederim. Ben oynuyorum gayet iyi vuruyor hem mob keserken hem pvp'de en ölümcül karakter. Mana açısından High elf, crit ve HP açısından ise castanic idealidir. Ben castanic sorceror oynuyorum.
    L2 mantığı yok oyunculuğa dayalı, bütün karakterler bütün karakterleri kesebiliyor.
  • quote:

O zaman gene heal ağırlıklı oynamak istersen aynı zamanda çok iyi damage vuruyor, uyutuyor buff atıyor ve oyunun en eğlenceli class'ı olan Priest tavsiye ederim race olarak Baraka açabilirsin en idealidir.
    Ofansif oynamak istiyorum artık diyorsan o zaman da Sorceror tavsiye ederim. Ben oynuyorum gayet iyi vuruyor hem mob keserken hem pvp'de en ölümcül karakter. Mana açısından High elf, crit ve HP açısından ise castanic idealidir. Ben castanic sorceror oynuyorum.
    L2 mantığı yok oyunculuğa dayalı, bütün karakterler bütün karakterleri kesebiliyor.

"L2 mantığı yok oyunculuğa dayalı, bütün karakterler bütün karakterleri kesebiliyor."

Abi zaten böyle bi mantık normalde l2dede yok private olunca donate yapsin diyemillet dengeler degişiyor. L2dede bishop dahi lher char her chari kesebiliyorki online oyunların %80sistem aynidir.Bilgilendireyim dedim

• Hiç oynamadık ya online oyun o yüzden bilmiyoruz. Sende kalkmışsın l2 private serverlardan bahsediyorsun, şu anki kıyaslama tera online ve l2off arasında söyleyeyim dedim Hayır yani tera online ile l2'nin br serverlarını yada HRJ yunan serverlarını kıyaslıyor olman başlı başına saçmalık allasen... L2 bizim canımız ciğerimiz ilk göz ağrımız hala da arada girip pvp yaptığım oly yaptığım serverlar mevcut. Ama yıl 2013 hala classlar arası dengesizliği aşamadılar bu da gerçek
  • quote:

O zaman gene heal ağırlıklı oynamak istersen aynı zamanda çok iyi damage vuruyor, uyutuyor buff atıyor ve oyunun en eğlenceli class'ı olan Priest tavsiye ederim race olarak Baraka açabilirsin en idealidir.

Tavsiyelerin için teşekkürler sanırım en son açılan PVE server Arcadia orda bir healer açıcam.

• Biz arcadiadan 40 level karakterleri bırakıp veritasa geçtik seninde orada başlamanı tavsiye ederim. Daha kalabalık ve daha eğlenceli. Questleri de yaparken zorluk çekmessin özellikle 30 levelden sonra solo kesebileceğin moblar ender oluyor. Bize de yetişirsen bizde yardımcı oluruz.
  • quote:

Hiç oynamadık ya online oyun o yüzden bilmiyoruz. Sende kalkmışsın l2 private serverlardan bahsediyorsun, şu anki kıyaslama tera online ve l2off arasında söyleyeyim dedim Hayır yani tera online ile l2'nin br serverlarını yada HRJ yunan serverlarını kıyaslıyor olman başlı başına saçmalık allasen... L2 bizim canımız ciğerimiz ilk göz ağrımız hala da arada girip pvp yaptığım oly yaptığım serverlar mevcut. Ama yıl 2013 hala classlar arası dengesizliği aşamadılar bu da gerçek

Olm benm yazdıgım sacma ise senin sacmalıgın daniskası orj statlarda oynanan bi oyun ile private olarak yanisenin benm bile parayi bastirip acabilecegmiz l2 pri serverlarini karsılastırmıssın ki yazdıgından oda cıkmıyor butun online oyunlarda her char her charı kesebilir sen "L2 mantığı yok oyunculuğa dayalı, bütün karakterler bütün karakterleri kesebiliyor."
    dedinböyle bişe hiçbir kaliteli oyunda yok zaten dedim bende l2 dede yok yaniyazdıklarım gayet net ve dogru Şuan l2 offc ile tera orj arasında dedim diyorsanda buffer dahil her char her charı kesebiliyor yani genededigin yanlış

Not.cevap yazınca alıntı yap goremiom sora

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Hiç oynamadık ya online oyun o yüzden bilmiyoruz. Sende kalkmışsın l2 private serverlardan bahsediyorsun, şu anki kıyaslama tera online ve l2off arasında söyleyeyim dedim Hayır yani tera online ile l2'nin br serverlarını yada HRJ yunan serverlarını kıyaslıyor olman başlı başına saçmalık allasen... L2 bizim canımız ciğerimiz ilk göz ağrımız hala da arada girip pvp yaptığım oly yaptığım serverlar mevcut. Ama yıl 2013 hala classlar arası dengesizliği aşamadılar bu da gerçek

Olm benm yazdıgım sacma ise senin sacmalıgın daniskası orj statlarda oynanan bi oyun ile private olarak yanisenin benm bile parayi bastirip acabilecegmiz l2 pri serverlarini karsılastırmıssın ki yazdıgından oda cıkmıyor butun online oyunlarda her char her charı kesebilir sen "L2 mantığı yok oyunculuğa dayalı, bütün karakterler bütün karakterleri kesebiliyor."
    dedinböyle bişe hiçbir kaliteli oyunda yok zaten dedim bende l2 dede yok yaniyazdıklarım gayet net ve dogru Şuan l2 offc ile tera orj arasında dedim diyorsanda buffer dahil her char her charı kesebiliyor yani genededigin yanlış

haha:DD Ulan mert hala l2 den anlamıyon. Şimdi sen ercan a atarlanıyon he? olm o adam şurdaki herkesin içinden parmakla gösterilecek adamdır. Eski tanıdıklarınla aranı bozma insanlık kelimesinin anlamını yerine getir. L2 de her char her charı kesebiliyor demi? Sen şimdi Spoilci ile SPS'yi kesersin öylemi? Dancer ile Necro'yu kesersin? Sen hala olympiad oynamıyonmu? Bence kısa zamanda başla. Hala oly oynamıyosan l2 oynuyorum deme sagda solda. Yakında zaten güzel bi olympiad videosu yapıp paylaşırım l2'den.

Ve ayrıca, Tera isteyen oynar isteyen oynamaz :D Ve bizde Tera oynuyoruz gayet de güzel oyun. Ki teraya aramızda başlarda girip sonradan çıkanlar var. Bu kesinlikle BECEREMEDİM demektir başka bişey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 9 Mart 2013; 20:13:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FantastikMonster

quote:

quote:

haha:DD Ulan mert hala l2 den anlamıyon. Şimdi sen ercan a atarlanıyon he? olm o adam şurdaki herkesin içinden parmakla gösterilecek adamdır. Eski tanıdıklarınla aranı bozma insanlık kelimesinin anlamını yerine getir. L2 de her char her charı kesebiliyor demi? Sen şimdi Spoilci ile SPS'yi kesersin öylemi? Dancer ile Necro'yu kesersin? Sen hala olympiad oynamıyonmu? Bence kısa zamanda başla. Hala oly oynamıyosan l2 oynuyorum deme sagda solda. Yakında zaten güzel bi olympiad videosu yapıp paylaşırım l2'den.

Ve ayrıca, Tera isteyen oynar isteyen oynamaz :D Ve bizde Tera oynuyoruz gayet de güzel oyun. Ki teraya aramızda başlarda girip sonradan çıkanlar var. Bu kesinlikle BECEREMEDİM demektir başka bişey degil

La sen ne cahil adamsin.İlk önce büyüklerinle konuşmayı ögren bebe agızını birak.2.si L2den kim anlamıyor kim anlıyor ortada hikaye anlatma bana yıllar once oynadıgın şeyleri anlatmakla l2 oynanmıyor :)Ercanla benim muhabbetim ayrı seni ilgilendirmez ben onla konusurum o yazar istedigini 2kişi konusurken sana ne düşer bilirsin.

Cahil oldugun icin ve l2 officaldan gram çakmadıgın icin spoilci diye bir char olmadıgını ve dancerin yani suan iss olan charın necro olarak dedign feoh wizardi kesebildigini bilmedigin icin gene atip tutuyorsun :)

Sürekli anlamadıgın şeyler hakkında yazılar yazıp kendini küçük düşürme daha fazla L2 offical bilmiyorsun bilmeden anlamadanda yorum yapma abisi bidaha Hala bebeler gibi olmpiad videosu koycam da vsvs.Privateda sacma sapan serverlarda oynaniyp l2 oynuyorum diye ortalarda dolaşma oyunun officala gel orda olmpiadlara gir sonra videonu koyarsın.Yani sen daha iyi oynuyorsun diyelim kesiyorsun ee tek sen konuşcan yani? Başka kimse cakmıyor oyunda su forumda bir sen biliyorsun Hayal dünyandan çık gerçek l2 oynamadanda offical server hakkında konusulan şeylere girme

Son olarak tera oynayın mera oynayın ko oynayın bundan bizene kimene olayın tera ile alakası yok zaten daha onu bile anlamamısın.Bu arada ercana yazdıgım yazılara o cevap verir isterse küfür eder isterse kızar atar yapar onla benim aramda muhabbet var sen dalma olaya sana birşey yazılırsa cevap verirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

La sen ne cahil adamsin.İlk önce büyüklerinle konuşmayı ögren bebe agızını birak.2.si L2den kim anlamıyor kim anlıyor ortada hikaye anlatma bana yıllar once oynadıgın şeyleri anlatmakla l2 oynanmıyor :)Ercanla benim muhabbetim ayrı seni ilgilendirmez ben onla konusurum o yazar istedigini 2kişi konusurken sana ne düşer bilirsin.

Cahil oldugun icin ve l2 officaldan gram çakmadıgın icin spoilci diye bir char olmadıgını ve dancerin yani suan iss olan charın necro olarak dedign feoh wizardi kesebildigini bilmedigin icin gene atip tutuyorsun :)

Sürekli anlamadıgın şeyler hakkında yazılar yazıp kendini küçük düşürme daha fazla L2 offical bilmiyorsun bilmeden anlamadanda yorum yapma abisi bidaha Hala bebeler gibi olmpiad videosu koycam da vsvs.Privateda sacma sapan serverlarda oynaniyp l2 oynuyorum diye ortalarda dolaşma oyunun officala gel orda olmpiadlara gir sonra videonu koyarsın.Yani sen daha iyi oynuyorsun diyelim kesiyorsun ee tek sen konuşcan yani? Başka kimse cakmıyor oyunda su forumda bir sen biliyorsun Hayal dünyandan çık gerçek l2 oynamadanda offical server hakkında konusulan şeylere girme

Son olarak tera oynayın mera oynayın ko oynayın bundan bizene kimene olayın tera ile alakası yok zaten daha onu bile anlamamısın.Bu arada ercana yazdıgım yazılara o cevap verir isterse küfür eder isterse kızar atar yapar onla benim aramda muhabbet var sen dalma olaya sana birşey yazılırsa cevap verirsin.

oooo dünki newbie off server oynuyorda bildiklerini konuşturuyor. Hiç off server oynamadım ben öylemi? :D Geçmişimi nerden biliyon öyle? Sen sıkma canını ister oly videosu koyarım ister başka bişey. Ömründe hiç olympiad stadına girmemiş bi insan olarak senin bu konuda bişey yazman bile hata. Ve sonra, sen gel o dancerle beni kes necroda istedigin lafıda yap burda.

• Ee dünki çocuk gelip artislk yaparsa hiçbirşey bilmeden bildiklerimizi konusturuz.Şuanda benim bildiklerimin %10nu bile bilmiyorsun.Herzaman oldugu gibi yine boş konusuyorsun.Hala dandik java serverlarda oynadıgın hikayeleri anlatıyorsun.Olmpiada girdim bu arada cahil , olmpiada girmek ile suan offical l2nin ne oldugunu bilmenin ne alakası var bi acıkla bunu başla birşey demiyecegim.

Ama hiçbirşeyden çakmadan konusuyorsun.

"Ve sonra, sen gel o dancerle beni kes necroda istedigin lafıda yap burda."

Sana anlatayımda cahillgin biraz gitsin.

Dancer 86 da İss enchanter oluyor Necroda feoh wizard oluyor.
    İss vs wizard da her 2 charında alma şansı var.

Burdan ögrendigin gibi l2 senin oynadıgın c4 dandik java çakma turk serverlari ile alakası yok bunu.Sıkma canını ögrenirsin sende birşey yok. off gecince anlıyorsun bunun dünü bugünü yok bilgin olmadıgı birşey hakkında konusup kendini küçük düşürme

• Emin ol şuan sen l2 degil farklı bir mmo oynuyosun ve bunun hala farkında degilsin :) c4 ve c6 dan başkası l2 degil bunu çogu l2 oyuncusuda destekler fakat senin gibi bilmeyenler yok foe dancer yok keo wizard öyle farklı bi mmo oyunundan ögrendiklerini yazar buralara. Oly ile alakası neymi? Sana bişey söyliyeyim sen eger oly den anlamıyorsan l2 dende anlamıyorsun demektir. Lineage 2 yi lineage 2 yapan en önemli sistemdir olympiad sistemi. Orda yaptıgın beyin fırtınası giranda adende WTB WTT yazmaya benzemez. He bunun dışında ben sagda solda girdigim serverlerde yaptıgım şeylerimi anlatıyorum buraya? Baksana senin anlatacak bişeyin bile yok.
  • Bence daha fazla yazip kendini kücük düşürme:) Sen l2 c4 dedin diye öylemi olacak ? İşte daha ufak oldugun için kavrayamıyorsun bu işleri.Bütün büyük mmo oyunlar patch alir ve 5sene önceki oyunla 5sene sonraki oyun bir olmaz ozaman hiçbir oyunda gercek oyun degil Bunları geç burda kıvıramadın.
    2.Sİ bizim ercanla olan konusmamızda olmpiyat lafı nerde geciyor? agzına dolamısın bi oly de oly daha mmo ne oldugunu bilmiyorsun oyun oly degil sen l2 oly diyorsan zaten hiçbir oyuna elini sürme gir gta oyna en guzeli.Sağda solda hikayelerini anlat ben millete hikaye anlatmıyorum o yaşları geçtik :)Daha fazla yazip rezil etme kendini.

• Ulan keko anlatmak istedigimi anlayamaman senin zeka seviyenle alakalı bi sıkıntı. Biz emek verdik 9 yıl oynadık. Senin gibi yeni yetmelerde gelsin kariyere laf etsin. Dünya kuralı işte yapacak bişey yok. Bizi bilen bilir :) Hadi şimdi sen devam et. Muhabbet uzamasın daha fazla sana oturup l2 anlatacak olsam bu saat gün yada aydan daha fazla süser. Sen bilmediklerini ögrenmeye devam et. Her class eşitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 10 Mart 2013; 4:43:04 >
  • quote:

quote:

Emin ol şuan sen l2 degil farklı bir mmo oynuyosun ve bunun hala farkında degilsin :) c4 ve c6 dan başkası l2 degil bunu çogu l2 oyuncusuda destekler fakat senin gibi bilmeyenler yok foe dancer yok keo wizard öyle farklı bi mmo oyunundan ögrendiklerini yazar buralara.

FantastikMonster: ben l2yi BECEREMEDİM

ufacık beyinleriyle gelip birşeyler kanıtlamaya çalışıyor ya..

• Al işte bi tane daha. Kuzenmisiniz siz.d 9 yıl oynadım ve beceremiyorum? :D:D:D hahaha :d neyse Taco susar. L2 bölümü işte. Herkes pro burda haha:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 10 Mart 2013; 12:38:01 >
  • quote:

Al işte bi tane daha. Kuzenmisiniz siz.d 9 yıl oynadım ve beceremiyorum? :D:D:D hahaha :d neyse Taco susar. L2 bölümü işte. Herkes pro burda haha:D:D

kesinlikle amacim tartismak falan degil
    ama suan officalde oynuyanlar senin bildiklerini unutuyorlar cunku hic faydasi yok oyle :D
    Tlport olurken faydasi olur birde lvl 85e kasarken bilgidin rb locationlar :D
    on ara yuzunu bilmek gibi birsey.
  • Malın teki ya o anca boş bş laf yazar durur herkes he diyip geciyor ona fazla sallamayın Ayni şeyleri yazar yazar eglenir kendi kendine çapı okadar o yüzden cevap yazmanıza gerek yok Dünyada l2 tek o oynuyor geri kalan kimse bilmiyor (ağlatmayın he diyin gecsin:)
  • quote:

Al işte bi tane daha. Kuzenmisiniz siz.d 9 yıl oynadım ve beceremiyorum? :D:D:D hahaha :d neyse Taco susar. L2 bölümü işte. Herkes pro burda haha:D:D

Susucan tabi kardeş. zır zır ötmüşsün tera şöyle tera böyle.. burası forumun l2 bölümü varsa kanıtlamak istediğin birşey gider kendi oyununla alakalı kısımda konuşursun. Gelip 3 kuruşluk beyninle burada proyuz ayağı çekmekle olmuyor. millet teraya girmiş çıkmış bu açıkça ben BECEREMEDİM demekmiş, sende l2ye girmiş çıkmış sonra teraya gitmişsin. ben l2yi BECEREMİYORUM diyip paşa paşa gidicen kendi çöplüğüne. Burda herkes pro evet imzama bak nerede oynadığımı görürsün. Bu ay Yull da hero count 2 olucak. Siz anca 3-5 private serverde l2den zerre kadar bilgisi olmayan 5-10 eziği kesip oly videosu çekicem diye kendi çapınızda havalara girersiniz. Ayın 1inde gel Shilen'e sana özel % geçeyim biraz havan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 10 Mart 2013; 17:06:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.