Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
11.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde salamadim
  • ok bldm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 18 Şubat 2008; 20:20:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

bnde salamadim

• öncelikle teşekkür ediyorum tüm serverda emeyi geçen arkadaşlara 1. sorum server c4 mü? 2.si.Updater:http://l2loyal.huhbw.com/Loyal_updater.rar bunu c4 ise c4 içine atiyoz diye biliyorum ??? 3.Download Patch: (Choose only one of the providers (42.4 MB ) foruma girdim ordan dan bunu indirdim buda pach mi? eyer yanılıyorsam yada eksik baska birseyler warsa yardım istiyorum .Herkes serverin acildigina okadar sevin miş ki kimse tam anlamiyla ne pach ve diyer seyleri tam anlamiyla wermemiş sizden ricam bunlari eksiksiz bu forumda bir arkadasimiz werirse sevinirim . teşekkürler .

• c4 kuracan system klasorunu silecen
    patchi atacaksin sonra updateri atacaksin update edeceksin oyuna gireceksin
    cok sade dille anlattim
  • nasıl yani c4 içindeki system tümüyle mi silicem ben pach indirdim system =c4 deki system içine systextures i =c4 içindeki systextures in içine aticam updater ide c4 icne aticam sonra oyuna giricem ben böyle biliyorum (anlamadıgım system neden sil yazdıgın?)
  • Systemi silmezsen hata verir anladigin gibi system klasorunu sileceksin
  • ok anladım tnxs
  • Sadece updateri calistirmanizda yeterli , sadece full check tusuna basmayi unutmayin.
  • forumdaki ismim darkstormTR şu an oyuna girme fırsatım yok haftaya giricem bi bakıcam forumda bazı resimler gördüm doneyt itemleri olarak hero mage silahı we dusk shield war galiba neyse oyuna girince bana yardım item konusunda degil sadece oyun konusunda pt atabilecegim nick yazarsanız sevinirim 1 sene l2gold deneyime sahibim arch mage le baslamayı düşünüyorum nick su anda belirlemedim .tnxs
  • bu arada bişe deyim diger serverlarin systemlerini silmenize gerek yok isimlerini deistirin yeter mesela server adi loyal ise we baska bi servera girmek istiosaniz systemin ismini systemloyal olarak deistirip dier serverin adını system yaparak da girebilirsiniz silmek sart deil yani bu arada roman siz viciousu bıraktınızmı ?
  • ewt arkadaşlar loyal eskisi qibi sadece duzen deqişikliqi ile yolunda dewam ediyo buqun 100 ppl'yi qordu server herşey gayet acık eskisi pvp'leri ozleyenler kolay kasılan ama zor item yapılan server qibi qozukmesine karsılık bu qozunuzu korkutmasın bir ortama qirdiqiniz zaman clan party vs ... shoptaki weapon fiyatlarina aldanmayin gc elven forest'te 2-3 hawkeye ile qittiqiniz zmn shopta 200kk dan satılan itemi rahatlıkla SA'li veya SA siz sekilde dusurmeniz aynı zmnda adena'da kasmanın mumkun Loyal eski hawasına qeri dondu qibi ama bazı eksikleri war ne derseniz sizler sizleride aramızda qormek isteriz ....

Diyer turk serverlarına nazaran en cok ve en tutarlı ayakta kalmaya calısan TURK serverina sizde katkıda bulunun sizden istenilen para deqil linkler yukarda dowland edip oyuna qirmek ve gercek zevki tatmak (low ratedeki qibi olmasada )

• ben daha önceden de seçoya falan demiştm bu oyun Türklerle oynanmıyo elbet bi noktada b*kunu çıkarıyolar
  • kanka bende daha once senin gibi dusunuodum Turklerle bu oyun oynanmaz die ama şimdi fikrim deişti bu oyun bebelerle oynanmaz
  • eee olm bebeden bol ne war saten azız 3-5 velete laf ettirios kendimize grup tmm deil nese konu daglmasın
  • Şimdilik Server Güzel Sadece Şu serverdeki Kufur Olayları var gelen arkadaşlar ve oynayan arkadaşlar Lütfen Ama Lutfen Küfür Hakaret etmeyiniz......
  • ztn o kufur edenler 10-16 yaş arası coluk cocuk uqraşmaya deymez sal qitsin ama uyarmayıda ihmal etmeyelim
  • ya şu server bi c5 olamadı
  • kardeş server c5 c4 c6 interlude hangisi bende c5 varda?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.