Şimdi Ara

L2Loyal Beta Açıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
11.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn ddm zten baktm yere rune atio 1er tane
    ulan ddm serroluk yapma aynn ddm ama yne bna gelmedi
  • Henüz bossa gitmek nasip olmadı.Zaten hangi classla oynasam karar veremedim bir türlü.Sps necro sr kastım.Necro en iyisi görünsede 1500 casting speed ile bile cok yavas skiller.(Reneval ve cov varken)

Ayrıca Dusk Swordum için 20kk AA veriyorlar normal mi bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muconex

ya bu server ne bicim bi oyuncu kitlesine sahiptir kalite yerlerde surunuyo donet olan adam lvl 40 taki oyuncudan ne ister ki niye kastirmaz ki...charin a sindan b sinden anlamiyo zaten ezikliginden donet yapmis bide dusuk lvl lli oyunculari keserek ezikliiine eziklik katiyo sonrada pvp listesinde adim var diye zevkten dort kose oluyo ben annamadim bu nassil istir bence henuz baslamadiysaniz baslamayin sakin arkadaslar cunku nerde gerzek var burda biraz bekleyin (2 3 ay kadar :D) ondan sonra baslayin en azindan ezikler ezikliklerini ustunden atsinlar

İlk mesajin icin baya etkileyici bir karalama.
  • 1.si ik msj im son msjim o seni pekte alakadar etmez dimi
    2.si olarakta seninb karalama dedigin sey bence iyi yonde yapilmis bi eletisridir ama sen anliyamamissin izi ver biraz aciiim server yeni olmasindan dolayi gelen oyuncalara her turlu hosgoru saygii gosterirlirse (yerli yabancı farketmez) serverin gelismesi anlaminda yardimci olabilir sanirsam en azindan oyuncularin gelismesine izin verilir se hem pvp pler daha zevkli gecer hemde serverin kalitesi artar gelen oyuncu geldigi gibi gitmez ...gerciparayi veren dudugu calar isteyeni istedigi sekilde oynar polemik te yaratma gibi bi cabam yok...
  • bu serwerde walker war mi arkadaslar linkni atarmsnz bana lzm oluo 2 tane acamiom l2 bari walker aciim
  • bisi daa sorcam bu birth manager tam olarak nerde?
    Rebirth System(Being recreated for balance)
    Once a player becomes level 78, he can choose to rebirth at the rebirth manager in Aden.
    A player who becomes reborn starts at level 1 again.
    Although a player becomes level 1 again, he will still keep his items, skills are lost. A reborn player cannot equip high level gears, because he lost his masteries (S,A,B,C,D)
    As soon as you're lvl1 you will receive a book or rebith, with this you can learn 1 of the rebirth skills at your guild. Each player can get a maximum of 3 rebirths
    yaziodu da bulamadm herifi
  • quote:

1.si ik msj im son msjim o seni pekte alakadar etmez dimi
    2.si olarakta seninb karalama dedigin sey bence iyi yonde yapilmis bi eletisridir ama sen anliyamamissin izi ver biraz aciiim server yeni olmasindan dolayi gelen oyuncalara her turlu hosgoru saygii gosterirlirse (yerli yabancı farketmez) serverin gelismesi anlaminda yardimci olabilir sanirsam en azindan oyuncularin gelismesine izin verilir se hem pvp pler daha zevkli gecer hemde serverin kalitesi artar gelen oyuncu geldigi gibi gitmez ...gerciparayi veren dudugu calar isteyeni istedigi sekilde oynar polemik te yaratma gibi bi cabam yok...

biz 50 tane char kastık nie bize hiç bulaşmadılar
    2. kendi nooblugunu ortmek icin başkalarına noob demiyesin
    3. moblar kesio seni olmasın
    4. gel kasıverem cok istiosan

ayrıca yeni açılmış bir uyelik oldugundan birinin yan uyeligi olma ihtimali fazla acaba kimin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 17 Mart 2008; 3:39:15 >

• quote:

Kardes o konuda süphen olmasin her yeni gelen oyunculara 250kk veriyorum
    hatta mumkunse 61 veya 67 lvle kadar kasiyorum aa isteyene aa veriyorum [500kk kadar dagittim]
    Benden Sonsuz Yardim var Serverdan pay aliyormuyum yok Ama sait abi karsiliksiz birakacagini zannetmiyorum [yaziyi gordunmu sait abi ?]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 17 Mart 2008; 13:11:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

quote:

biz 50 tane char kastık nie bize hiç bulaşmadılar
    2. kendi nooblugunu ortmek icin başkalarına noob demiyesin
    3. moblar kesio seni olmasın
    4. gel kasıverem cok istiosan

ayrıca yeni açılmış bir uyelik oldugundan birinin yan uyeligi olma ihtimali fazla acaba kimin

+1

dipnot:sayıyla verilio bunnar ole deme her serverda illa 5 tane bulunmasi gerek.200 kişi beyaz diosa bu 5 i siyah der

• ya bu beta olayi ne zaman biticek ?
  • ya su client i c6 felan yapsaniz olmazmi bea hc bi yerde c4 kalmadi artik indiremioz bile!
  • walla ii olur daa cok buff aliriz c6 skilleri ally cow
    ole bi dusunce yok mu yhaf
    saitx pm attm aldin mi
  • bırak boqlum su GMleri kafalarına qore hepsi dinleyen yok .... anca chat ban atsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMaNSPaRTaN -- 18 Mart 2008; 0:13:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperennnn

ya su client i c6 felan yapsaniz olmazmi bea hc bi yerde c4 kalmadi artik indiremioz bile!

http://downloads.computergames.ro/hdd2/mmog/lineageii_ch4.part1.rar
    http://downloads.computergames.ro/hdd2/mmog/lineageii_ch4.part2.rar

• valla acik konisiyim serveri pek begenmedim 78 lvl olan adm kendini bi halt zannedio ne zaman kas die sorarsan isim var pvp ...

ha bide bende bufferlar felan gorunmo gm shop gorunuodu server bi ara kapandi acildi geri geldi acaba benim oyundami sorun var cunku c3 den c4 e gecme
  • quote:

valla acik konisiyim serveri pek begenmedim 78 lvl olan adm kendini bi halt zannedio ne zaman kas die sorarsan isim var pvp ...

ha bide bende bufferlar felan gorunmo gm shop gorunuodu server bi ara kapandi acildi geri geldi acaba benim oyundami sorun var cunku c3 den c4 e gecme

bak alperen serverdaki kimse sni kasmak zorunda deil ayrıca snde sadrazamın .... deilsin o yüzden adam işini gücünü bırakıp sana yardım etmez. herkes bişiler kasıo şu an titannium kasanlar var, allydekilre yardm edenler var. o yüzden serverı begenmemek için böle bi sebep göstermen noobluk tan başka bişi deil. bufferlar için fln full check yap updaterdaki eger olmazsa, git full c4 al, c3 ten c4 yaparken bazı dosyalar eksik oluo bazen. bu arada oyunda charını kasmak snn işin başkalarının deil.

• quote:

Orjinalden alıntı: TidusTR

quote:

valla acik konisiyim serveri pek begenmedim 78 lvl olan adm kendini bi halt zannedio ne zaman kas die sorarsan isim var pvp ...

bak alperen serverdaki kimse sni kasmak zorunda deil ayrıca snde sadrazamın .... deilsin o yüzden adam işini gücünü bırakıp sana yardım etmez. herkes bişiler kasıo şu an titannium kasanlar var, allydekilre yardm edenler var. o yüzden serverı begenmemek için böle bi sebep göstermen noobluk tan başka bişi deil. bufferlar için fln full check yap updaterdaki eger olmazsa, git full c4 al, c3 ten c4 yaparken bazı dosyalar eksik oluo bazen. bu arada oyunda charını kasmak snn işin başkalarının deil.

+1
    Başta herkez gibi sen neden kendi charını kasmıosun..o beni kas dedigin adamlar oyuna ilk girdikleri dakika lvl78 olmadilar kendileri kastılar hep.kimsenın senı lvl kastırma zorunlulugu yok.bu yuzden server kotuluceksen sen bu oyunu oynama derim..

• gürol bu srwera gelirsem bana nasıl yardım edeceksin
  • yhaf tamam yardm ederis de sizde yani suyunu cikarmayin
    birisi gelio kastir bni
    sen bole dien birisini kastirirmisin? hyr kastrmassin
    istiosaniz dusgun solein
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

gürol bu srwera gelirsem bana nasıl yardım edeceksin

Kendi Acc mi verim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.