Şimdi Ara

[L2OFF -HiGH FiVE] L2.WS [%100 RUOFF FILES PART5] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hergün saat 8den sonra gece 1 2 kadar oynamayı düşünüyorum pc başındaki mesaim bu kadar bu sekilde oynayabilirim ben ve bi kaç arkadaşımla sizlerle aranızda dwarf yoksa dwarf oynayabilirim yada raid vs vs için titan oynayabilirim aslın her karakterle yardımcı olabilirim ancak suppport karakter oynamam kabul ederseniz facebook.com/kenan.sevimm skype şuan kullanmıyorum ama sorun olmaz. Gerekirse vent serverde bulabilirim .
  • zeytin4ever 20 00 den 00 00 a kadar oyundayım domi kasıyorum
  • oyuna giremedik ya sürekli şifre hatasi veriyor forumda kontrol panelıne giriyorum ama oyuna girdiğimde pass hatasi alıyorum :(
  • şifre hatasi alanlar ıcın
    l2.ws kaydı için ilk önce sitesine gidin sonra panel girişi yapın ardında aşağida Status: Activated olmasi gerek başka bir şey yazarsa aktif etmemişsiniz demek oyuna giriş için ise aşağida Create game account bölümü var orda kayit açın açtiğinz ordaki kayıtla oyuna giriş yapabilirsiniz.
  • premium hesabı için yardımcı olabilcek kişiler iletişime geçerse çok sevinirim
  • Burada oynayıpta gurup arayan arkadaslar oyun icinde pm karagozlum/a2do/iana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.