ya arkdaaşlar benim sorum olacak ps2 im var r3 tuşunu daha hasas nasıl ayarlayabiliriz pc den ps geçtim bayağı bocalıyorum
Ayarlayamazsın, o hassaslığıyla kalır. En azından öyle biliyorum, içini açmadan.
Alıntıları Göster
...slm arkadaşlar çalım kombinasyonlarının nerdeyse tamamını yapamıyorum sebebide r3 sağ sol yuları aşağı tuşlarını ayarlıyamıyorum mesala r3 sol u kullanmaya geldimmi şut çekiyor bu konuda bilgi veren olursa sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: aqqq
...slm arkadaşlar çalım kombinasyonlarının nerdeyse tamamını yapamıyorum sebebide r3 sağ sol yuları aşağı tuşlarını ayarlıyamıyorum mesala r3 sol u kullanmaya geldimmi şut çekiyor bu konuda bilgi veren olursa sevinirim...
Alıntıları Göster
@sawyer53 ne yaptın? Millet soru sormak için konuyu hortlatmanı bekliyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: No-One
@sawyer53 ne yaptın? Millet soru sormak için konuyu hortlatmanı bekliyormuş.
Alıntıları Göster
@hhsyni Amacımız halkımıza hizmet bırak sorsunlar aydınlansınlar
quote:
Orijinalden alıntı: SaWYeR53
@hhsyni Amacımız halkımıza hizmet bırak sorsunlar aydınlansınlar
Alıntıları Göster
arkadaşlar şu çalım olaylarında birkaç anlatım yada görüntülü sunum yapabilirmisiniz hepimiz aydınlanalım:)))
quote:
Orijinalden alıntı: capricorn06
arkadaşlar şu çalım olaylarında birkaç anlatım yada görüntülü sunum yapabilirmisiniz hepimiz aydınlanalım:)))
sağlam hortlatmışsın
sorduğun soruya gelecek olursak PES ile ilgilimi çalımlar yoksa Fifa ile ilgilimi çalımlar?
quote:
Orijinalden alıntı: XaViEsTa
quote:
Orijinalden alıntı: capricorn06
sağlam hortlatmışsın
sorduğun soruya gelecek olursak PES ile ilgilimi çalımlar yoksa Fifa ile ilgilimi çalımlar?
Alıntıları Göster
pesle ilgili pardon ya onu sölemeyi unutmuşum ps3 de pes2012
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
rese ve Thathurts kardeş öncelikle çok teşekkür ederim.sayenizde donanım haberin düzenlediyi playstation ve anılarınız yarışmasını iki oy ile ben kazandım.inşallah bir gün başka bir konu başka bir başlıkta ödeşiriz.
3 oy oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
rese ve Thathurts kardeş öncelikle çok teşekkür ederim.sayenizde donanım haberin düzenlediyi playstation ve anılarınız yarışmasını iki oy ile ben kazandım.inşallah bir gün başka bir konu başka bir başlıkta ödeşiriz.
3 oy oldu.
4 olsun, bizim olsun
quote:
Orijinalden alıntı: artun56
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
quote:
3 oy oldu.
4 olsun, bizim olsun
Alıntıları Göster
bende bu olayı şu a n god of war 3 le görmüş olmaktayım
quote:
Orijinalden alıntı: karsiyakali neco
quote:
Orjinalden alıntı: Ytf
Çok teşekkür ederim beyler wallaha ruh hastası olcaktım saolun var olun bi ara gelin kahve fln ismarlayım
ben de bu tuşu arıyordum. l3 tuşunu şimdi öğrendim ve dumur oldum.
Slm beyler ps4 god of war3 kiliclari level yukseltme Hangi tus bi bulamadim yaw
quote:
Orijinalden alıntı: hellboy58
Slm beyler ps4 god of war3 kiliclari level yukseltme Hangi tus bi bulamadim yaw
Bir sağlam hort daha
hellboy58H
kullanıcısına yanıt
Anakonusuna yazsana karşiim
quote:
Orijinalden alıntı: JanWaljan
Anakonusuna yazsana karşiim
kardeşim 2013teki konuyu nerden buldun