Toshiba L300 110 modelinden alan var mı acaba nasıldır? bu aralar güzel bir kampanyada. bi arkadaşa alıcaz. oyun falan istemiyor, sadece eli ayağı düzgün kamerası, kart okuyucusu olan bi bilgisayar olsun dedik.
İşlemci : Intel Pentium Dual-Core T2370 İşlemci Hızı : 1,73 GHz,1M L2 533 MHZ FSB Bellek : 1 GB Sabit Disk : 160 GB Ağırlık : 2,5 Bluetooth Portu : Yok Ekran Belleği : Max 358 MB Paylaşımlı Ekran Boyutu : 15,4" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : 10/100 Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Stereo Bellek Tipi : DDR2 Model : SATELLITE L300 110 Modem : 56K Ekran Özelliği : TruBrite WXGA TFT Grafik Tipi : Intel GMA X3100 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Klavye/mouse : Touchpad Optik Sürücüler : DVD-RW Super Multi Pil Tipi : Li-Ion Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Wireless : 802,11b/g Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Usb Bağlantı Adedi : 3 Yazılım : Windows Vista Home Premium
Not: bazı sitelerde, özelliklerde kart okuyucudan bahsetmemiş ama toshiba'nın servisini aradım "var" dediler. toshibanın tanınıtım sitesinde var ya da yok yönünde bi ibare göremedim ama hadi hayırlısı. bu yönü de kafama takılıyor. kullanan varsa söyleyebilir mi var mı yok mu? teşekkür ederim.
alan yok mu?
Toshiba tavsiye başlığı lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme