Şimdi Ara

L4D2 orijinal oyun da save sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar orijinal kutusunda aral ithalattan aldım oyunu.Benim sorunum single player bölümünde save butonunu bulamadım ve nasıl save yapılacağını bilmiyorum.saatlerce hotel bölümünde oynuyorum save problemi yüzünden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minerwa20 -- 13 Ocak 2010; 19:11:01 >

• Bölümler zaten kısa, ortalama 1 saatte bir bölümü komple bitirebilirsiniz ve her oyuna başladığınızda map seçiyorsunuz, o seçeceğiniz MAP'e göre oynarsınız. Save yok yani bu oyunda.
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun oyunun.Anocon arkadaşımızın dediği gibi bölümler en fazla 1 saat sürüyor oda team versusda tüm bölümleri bitirmen en fazla 45 dk sürer o yüzden bir oturuşta 1 part bitirebilirsin
  • Anocon kim? con con der gibi?
  • Haha sen xD
  • Dikkatli bakarsan nickimin o olmadığını görebilirsin.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun oyunun.Anacon arkadaşımızın dediği gibi bölümler en fazla 1 saat sürüyor oda team versusda tüm bölümleri bitirmen en fazla 45 dk sürer o yüzden bir oturuşta 1 part bitirebilirsin

Oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLe0xX -- 29 Ocak 2010; 18:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minerwa20

Teşekkür ederim arkadaşlar.Yetkili arkadaşlar konuyu kilitleyebilir.

Steam nicki : gazor*l4d2 bumu ?

Benimkisi XxLe0xX eklersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.