Şimdi Ara

L820 Düşünüyorum Ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arayüzünü pek sevemedim Lumiaların.. metro arayüz diyorlar galiba, bir de hareketli kutucuklara alışamadım.
    Bunlar size önemsiz gelebilir ama benim için önemli. Onun dışında telefon çok alınası.
    Diğer alternatifler Zenfone 4, GM 2 Mini ve HTC Desire 310
    Aslında gönlüm HTCden yana çok şık telefon fakat özellikleri rakiplerinin yanında kötü gibi.
    WindowsPhone kullanıcılarına sorayım dedim bir de. 820 alır mısınız yoksa diğerlerinden birini mi,diğerleriyse hangisi?
    Dediğim gibi l820ye pek ısınamadım HTCye ise çok ısındım. Sonradan sever miyim 820yi.

• Wp arayüzü hoşunuza gitmediyse wp almanın bir anlamı yok zaten L820 artık iyice yaşlandı :)
    Diğer modeller hakkında pek bir bilgim olmadığı için o konuda size çok yardım edemiyeceğim malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüzünü sevmediyseniz bir şey diyemeyeceğim ama o fiyat aralığında L820 diğer cihazlardan üstündür onu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Arayüzünü sevmediyseniz bir şey diyemeyeceğim ama o fiyat aralığında L820 diğer cihazlardan üstündür onu söyleyebilirim.

Mesela Desire 310la karşılaştırırsak (1gbRam galiba desire) Kamerası dışında hangi özellikleri iyi Lumianın?
  • 820 yaşlandı diyenlere anlam veremem. hespiburada.com da 500 lira ve güzel fiyat. ama wp arayüzünü sevmediyseniz almayın. bu bir zevk işidir. ha sevebilirim derseniz 820 güzel model. yani fiyata göre güzel model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

820 yaşlandı diyenlere anlam veremem. hespiburada.com da 500 lira ve güzel fiyat. ama wp arayüzünü sevmediyseniz almayın. bu bir zevk işidir. ha sevebilirim derseniz 820 güzel model. yani fiyata göre güzel model.

Desire 310 hakkında bilginiz var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Arayüzünü sevmediyseniz bir şey diyemeyeceğim ama o fiyat aralığında L820 diğer cihazlardan üstündür onu söyleyebilirim.

Mesela Desire 310la karşılaştırırsak (1gbRam galiba desire) Kamerası dışında hangi özellikleri iyi Lumianın?

Kamerası dışında işlemcisi ve güncelleme desteği olarak L820 daha iyidir. Ama arayüzu hoşunuza gitmediyse almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Android telefonlar hakkında kullanmadığım ürünler konusunda yorum yapamam.Ama lumia serisinde hemen hemen her telefon bir haftada olsa elimden geçmişti. desire 310 kullanmadım
  • Düşünmeden alın bence fiyatlar da dibe vurdu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Düşünmeden alın bence fiyatlar da dibe vurdu artık

Hocam neden öyle düşünüyorsunuz ki belki de üretici kandırmalarıdan biridir
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Neden kandırsın ki üretici,Nokia logosu oldukları için fiyatları düşük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.