Şimdi Ara

La Casa de Papel’in 3. sezon fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    flashback yaparlar soygundan sonrasının planlarını vs anlatır ne olacak başka
  • lido kullanıcısına yanıt
    izleme o zaman tadında kalsın..

• Çöp

Kıçıkırık Rio'yu kurtarma sezonu olacakmış
  • Bence sezonu güzel toparlamışlar.
    Güzel bir sezon bizi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi Berlin'i canlandıracaklarsa izlenmez bu sezon.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    valla gayette güzel konusu oyunculukları da mükemmel sırf yorum olsun diye gereksiz gereksiz youmlar yapmayın ...

• bu arada 19 temmuzda 3. sezonun 1. bölümü yayınlacakmış

• üstünzekalıincir kullanıcısına yanıt
    Üzüldün mü sen, tamam tamam mükkemmel dizi. Muhteşem kurgu, inanılmaz hikaye. Her şey tadında.

Selam ben Tokyo az önce Rio için tüm herkesin anasını sattım, evet bu normalde en iyi gişe filmlerinde bile yapılabilir fakat ben bunu o kadar salakça yapacağım ki herkes sinir olacak çünkü benim yaptığım hali aptalca.

Yorum için yorum yapmıyoruz, önünüze leş dizileri koya koya türk tv sektörü iyi kötü algısı karıştı.

Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 26 Haziran 2019; 14:20:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Üzüldün mü sen, tamam tamam mükkemmel dizi. Muhteşem kurgu, inanılmaz hikaye. Her şey tadında.

Selam ben Tokyo az önce Rio için tüm herkesin anasını sattım, evet bu normalde en iyi gişe filmlerinde bile yapılabilir fakat ben bunu o kadar salakça yapacağım ki herkes sinir olacak çünkü benim yaptığım hali aptalca.

Yorum için yorum yapmıyoruz, önünüze leş dizileri koya koya türk tv sektörü iyi kötü algısı karıştı.

Devam
    Tokyo kalçası dışında hiçbir olayı olmayan bomboş bir karakter gerçekten, bakın Rio boş da demiyorum, sadece Tokyo'yu çıkarsak dizi dört dörtlük olur zaten. Bütün diziyi sakin sakin izledim, yalnızca Tokyo'nun dediğiniz sahnelerinde sinir oldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.