Şimdi Ara

La Darius hala en güçlü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır oynamıyorum Darius'umu ne oldu başına bir şey geldi mi yoksa hala tek atıyor mu? Hala en güçlüsü değil mi?

• Evet güçlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Evet güçlü

• Level 1 de bronz gibi trade girmeyi denersen evet güçlü onun dışında hantal bi tanktan başka bişey değil

• Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Nedense ben olafla cok dahat bi şekilde yok ediyorum dariusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüksek eloda sürekli gank ve yavaşlatma stun tarzı kitle kontrol etkileri olan şampiyonlar karşısında hem lanede hem late de baya geri kalıyor ama işini bilen adam erken oyunda üstünlük kurduktan sonra zaten oyunu bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeDevil

Yüksek eloda sürekli gank ve yavaşlatma stun tarzı kitle kontrol etkileri olan şampiyonlar karşısında hem lanede hem late de baya geri kalıyor ama işini bilen adam erken oyunda üstünlük kurduktan sonra zaten oyunu bitiriyor.
    Dariusla early game sorun değil de latede kusursuz gameplay istiyor çünkü çok pasif kalıyor ve etkin güce ulaşabilmesi için uzun bir atak serisi var(5kanama) elbette hazır kill alarak bu güce ulaşmak mümkün ancak o kadar kolay değil bu da. Zaten bazı tfler sen daha 3. Skilini basamadan etki edebileceğin boyutu geçiyor. Tabii her maç böyle değil ama takımın iyi değilse uyumsuzsanız darius late game de kolay kolay maç taşıyamaz. Bu ara arkadaşla tekrardan zevkine oynamaya başladım lolü de plat elonun gümüşten farkı kalmamış. Darius a late game de support desteği şart ya. Eskisi gibi dğil darius tek başına iş bitiremiyor latede artık. Hatta latede darius oynamak baya güçsüz hissettiriyor. Çok nadir kanamayla ard arda adam doğrayabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flank atmaya çalışın.
  • Rhaastla çok kolay kesiyorum dariusu

• Forumun en gerekli üyesi nerelerdeydin?

• quote:

Orijinalden alıntı: fruit

Forumun en gerekli üyesi nerelerdeydin?
    Hayat bize de acımasız davrandı.
  • Ceks ile tek atıyorum dariye

• Garen isem keserim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.