Şimdi Ara

Lacoste Neden Bu kadar Pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
14.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sefacatal

Ben lacoste giymeyi seviyorum. Nedendir bilmem ama kendimi iyi hissettiriyor.. O yüzden dolabımda gömlekler ve tshirtler lacosttur.
    Kazaklarıda çok güzel neden pahalı derseniz mesela kazakları %100 yün ve gerçekten kışın çok sıcak tutuyor.

Tshirt kalitesi iyidir ama ücreti yüksek bence ama dediğim gibi kendimi hissettiriyor.

İstanbulda occasion mağazalarında yılda iki kez indirim oluyor orada baya uygun şeyler yakalanabiliyor.

Slim Fit bile olmayan Tshirt'ün nesine 150 tl vereyim? Giderim Polo'dan 70 tl'ye 2 tshirt alırım üstüne de sinemaya falan giderim. Kaliteyse kalite markaysa marka. Hem Polo'nun logosu daha iyi duruyor.20 mt'den kendini belli ediyor

• Bi ara ozentilikle almıştım ilk en pali ayakkabimdi 2 kere giymistim sonra olmamıştı.Efsane koymuştu.Bi daha almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Bide bildigim kadariyla taksit secenegi yok. Nakit calisiyorlar

Kendi mağazalarında durum ne bilmiyorum ama ürünlerini satan başka mağazalarda taksit var.

Onu alacak adamın taksit yapmaya mı ihtiyacı var

Bazen hoşuma giden ürünleri indirim oldumu alıyorum yani benim gibilerin var

Trendyol'dan 40 liraya 50 liraya kuponlarla alıyor. Gelmiş burada artistlik yapıyor

• sınıf göstergesi gibi bir şey sanırım, giyiyorum bende ama pekte takıntılı değilim.
  • Lacoste bi tisortun ustunde timsah olmayani 10 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Bide bildigim kadariyla taksit secenegi yok. Nakit calisiyorlar

Kendi mağazalarında durum ne bilmiyorum ama ürünlerini satan başka mağazalarda taksit var.

Onu alacak adamın taksit yapmaya mı ihtiyacı var

Bazen hoşuma giden ürünleri indirim oldumu alıyorum yani benim gibilerin var

Trendyol'dan 40 liraya 50 liraya kuponlarla alıyor. Gelmiş burada artistlik yapıyor

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 6 Kasım 2014; 18:36:11 >

• suni deri olduguna emin oldugum bi mont(sonbaharlikti, ince kagit gibi bisey) tam 1300 liraydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.