önü EvoX'e çok benzemiş diyecektim tam ama iroc ile aynı olmuş.
Ben de diyorum kaç gündür neye benziyor bu. Iroc soğukta üşümüş, büzüşmüş, lada olmuş
göstergelerde vw golf le ayni
aslında turkler de bi araba yapsa hiç fena olmaz
adamlar yapmıs yine ya biz????
yani hiç fena diil consept falan ama güzel lada için ii basarı
wayy sembolü çıakrsalar en son tahminim lada olurdu
Bizim milletimiz ancak milleti eleştirir.Kendi yaptıkları koca 0ı görmezler...
taklit,maklit canavar gibi concept cikarmis,ladadan beklemezdim
taklit maklit adamlar soguk moguk yapiyor disarida hic satmasada kendi ulkelerin de ve dogu bloku ulkelerinde cok da guzel satarlar tabi consept ile seri uretim arasinda daglar kadar farklar olurda yinede satar adam
amaaaaa bizim yillardir otomobil konusunda tecrubemiz olmasina ragmen kendi markamiz yok butun ise yarar adamlarda mercedeste bmw de bilmem nerede calisiyorlar bizimdz bir markamiz olsun artik jet fadilla falan olacak islerde degil bunlar sabancinin koc un buna gercekten ciddi anlamda egilmesi gerekiyor yine uretsinler diger markalari ama bir taraftan da bir turk markasi icin calismalar yapsinlar
ben cani gonulden istiyorum YAPIN BE KARDESIM BIR TURK ARABASI YUDUM INSANI BINSIN
1- bu araba daha üretime geçmedi 2- geçse bile çelik motor bunu getirmez 3- Hadi geldi 30.000 liradan aşa olmaz 4- Bu fiyatada kimse lada almaz
Kardeş aynen sana katılıyorum. Zaten Lada' da 15-20 lira olmadımıda alınmaz zaten. 20 lirası olan gider kalite bişey alır. Lada' lar ilk çıktığında kapış kapıştı şimdi bak hurda oldular. Klkıyor piyasadan meeretler. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: okis
1- bu araba daha üretime geçmedi 2- geçse bile çelik motor bunu getirmez 3- Hadi geldi 30.000 liradan aşa olmaz 4- Bu fiyatada kimse lada almaz
aklın yolu 1 birader
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
Orjinalden alıntı: __RaVe__®
adamlar taklit yapmıs ama taklit ettiklerinden cok daha güsel yapmıs bence
Göz var izan var
Gösterdiğin Araba En Az ne Kadar ?
Ladanın çıkardığı Arabanın Fiyatı (Lada C-Concept 28.ooo YTL den satışa sunulacak ülkemizde. (Türk forumlarından yada haber sitelerinden birinde okumuştum) Çalıntı Teneke Filan Deyip durmayın. Bu arabalar - bilmem kaç dereceye dayanıklı yapılıyor. Kasası erken çürümüyor. (Biraz araştırsanız bunları anlarsınız. Rusyanın en çok satan (kendi ülkesinde) arabalarından birisi. Araştırıp Yorum yazın bence. Hem ucuz hem şık bir tasarım. bi arkadaş demiş Sevdiğiniz firmanın logosu olsaydı aynısını yaparmıydınız diye. Haklı bu arabayı Vw çıkarsa böyle bir şey dermiydiniz ? Ayrıca en azından 40.ooo YTL den başlardı fiyatı. Fiyat farkı olarakta bakarsanız yani heralde fark olacak arada.. Daha saygılı olun emeğe be kardeşim...
1,5 senelik konuyu hortlaşmışsınız. Ama aracın dizaynı fena değilmiş. Noldu bu üretildi mi?
2009 da satışa sunulacak...
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Her araçtan izler var. Mesela profilden A3, önden grande punto, megane vs vs. iç mekanda bulunan kolpa navigasyon siseminin 2 tane yuvarlak düğmesi de VW'den çalıntı.
bncde yaa.. o düğmelrr ne öle ya golfle tamamen aynı
biz ne yaptıkki hemen bok atıyoruz birileride sciroccoyla falan kıyaslıyor ula o arabanın fiyatı ladanın 2 katıdır be ama bu arabada her konsept araç gibi öyle kalacak üretilmez kesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme