Şimdi Ara

lada samara mı Şahin mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
26.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açılalı uzun süre olmuş. Arkadaş da gündeme geri getirmiş ama konu açan için değil site reklamı için.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilhaneren

www.ladakulubu.com
  • Benim 93 Samaram var hafta sonları yola giderim lpg ile 100 km'de 8,5 lt-9 lt arası yakıyor.
    Ankarada lpg'nin fiyatı 1.26 ytl uzun yolda Kilometre başına hesaplarsak 113.4 kuruş yakıyor 113.400 eski paraya göre...
    Lada samara şahinden ciddi boyutlarda az yakar Samarayı benzinle kullanın şahini gazlı kullanın samaraya benzinde binseniz bile samaraya binen ekonomi yapmış olur kâr eder her konuda bendeki 93 samara karbüratörlü ve benzinde 100 km'de 6 litre yakıyo km'de 175 kuruş yakıyor !
    Bu verdiğim değerler arabayı devirli kullanıpta verdiğim değerler değildir Aksine 130 km üzeri verileridir!
  • ladanın şahin kadar kalite ve konfor sunamadığını söyleyip neden hala lada diyorsunuz anlamadım sizi duyan şahini mercedes s class sanacak

şahinden konforsuz kalitesiz bir araç ancak torosların tepesinde oturuyorsanız yada off-road yapcaksanız tavsiye edilir bence
  • tabiki lada samara 2000 model ve ustu için konusuyorum
  • şahin!!!!
    lada hararet ve parça pahalılığı sorunları var...soğuk iklim arabası olduğu için türkiyede dayanıksız kalıyor...ve parçaları dahada dayanıksızdır...

quote:

Orjinalden alıntı: yugun

hangisi daha avantajlı?
  • şahin
    tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordini

Benim tercihim Lada olurdu. Önden çekiş avantajı ile yol tutuş bakımından Şahinden çok üstündür. Yakıt tüketimi açısından da avantajlı. Parçaları Şahin kadar ucuz ve bol. Bilinçsiz tüketicimizin şişirdiği ikinci el fiyatlarıyla asla o bedeli hak etmeyen Şahin'i bir kalemde es geçebilirsin..

+1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

şahin!!!!
    lada hararet ve parça pahalılığı sorunları var...soğuk iklim arabası olduğu için türkiyede dayanıksız kalıyor...ve parçaları dahada dayanıksızdır...

quote:

hangisi daha avantajlı?

lada'nın soğuk iklim arabası olduğu tam bir palavra. bu yüzden ladasının ayarlarıyla oynayıp sürekli fanını çalıştırıp arabasını soğuk çalıştıranlar gördüm. lada'nın kitabında da özellikle uyarır. ladanın motoru her motor gibi -sıcak çalışmayı sever-. bir lada'nın hararet yapmasının sebepleri fan müşürü, termostat müşürü veya bitik motordur.
    parçası pahalı değildir. ama şahin kadar ucuz değildir tabi. yalnız bulgar pazarlarından şahinden bile ucuz parçasını bulursun.
    benim şahinim de oldu ladam da. lada'yı tercih ederim. yakışı, çekişi, yol tutuşu, direksiyonu, koltukları şahinden iyidir. şahinde arka koltuklar yatmaz bile. benzin deposu arka koltuğun hemen arkasında çok tehlikeli bir yerdedir. şahin'in bu arabadan tek üstün yanı daha sessiz olmasıdır. çünkü lada'da sıfır yalıtım yapmış adamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

şahin!!!!

quote:

hangisi daha avantajlı?

lada'nın soğuk iklim arabası olduğu tam bir palavra. bu yüzden ladasının ayarlarıyla oynayıp sürekli fanını çalıştırıp arabasını soğuk çalıştıranlar gördüm. lada'nın kitabında da özellikle uyarır. ladanın motoru her motor gibi -sıcak çalışmayı sever-. bir lada'nın hararet yapmasının sebepleri fan müşürü, termostat müşürü veya bitik motordur.
    parçası pahalı değildir. ama şahin kadar ucuz değildir tabi. yalnız bulgar pazarlarından şahinden bile ucuz parçasını bulursun.
    benim şahinim de oldu ladam da. lada'yı tercih ederim. yakışı, çekişi, yol tutuşu, direksiyonu, koltukları şahinden iyidir. şahinde arka koltuklar yatmaz bile. benzin deposu arka koltuğun hemen arkasında çok tehlikeli bir yerdedir. şahin'in bu arabadan tek üstün yanı daha sessiz olmasıdır. çünkü lada'da sıfır yalıtım yapmış adamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kajmer88

Konu açılalı uzun süre olmuş. Arkadaş da gündeme geri getirmiş ama konu açan için değil site reklamı için.
    quote:

www.ladakulubu.com

• kötümü olmuş yani; insanların daha fazla bilgiye ulaşmasını sağlamış ne güzel

bende o foruma giriyorum gayet te güzel ustalar var ve yardımcı oluyorlar
    en azından buradaki bazı arkadaşlar gibi sadece dalga geçme maksatlı boş mesajlar atmıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

quote:

Konu açılalı uzun süre olmuş. Arkadaş da gündeme geri getirmiş ama konu açan için değil site reklamı için.
    quote:

www.ladakulubu.com

• Biz siteye birşey mi dedik. Tamam ustalar olabilir güzel bir site olabilir ne güzel işine yarıyor işte.

Ayrıca ben dalga geçme amaçlı atmadım o mesajı hemde neyle dalga geçeyim dalga geçilcek bir durum yok ortada. Arkadaş site reklamı için atmış mesajı demiş, peki yalanmı. Eğer öyle birşey olmasaydı herhalde mesaja sadece link koymazdı. Benim gülmemdeki amaç sadece arkadaşın böyle bir şeye yeltenmesini komik bulduğumdur. Çünkü konu üzerinden çok zaman geçmiş ve artık konu kapanmış(yaklaşık 8 aydır cevap yazılmamış) Artık bu topici açan arkadaş büyük ihtimal kararını vermiştir bu yüzden güldüm. Eğer bunu anlayamıyorsan asıl sana
    quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

kötümü olmuş yani; insanların daha fazla bilgiye ulaşmasını sağlamış ne güzel

bende o foruma giriyorum gayet te güzel ustalar var ve yardımcı oluyorlar
    en azından buradaki bazı arkadaşlar gibi sadece dalga geçme maksatlı boş mesajlar atmıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: greatchecker

quote:

quote:

www.ladakulubu.com

• SAHİN
  • Hayatında samaraya binmeyen arkadaşlar samarayı beğenmiyorsunuz,ben doğanda kullandım şahinde kullandım kartalda kullandım...
    Bu arabalar Samara gibi ne az yakar nede samara kadar seri olamazlar! önce Samarayı kullan ondan sonra olumlu olumsuz yorumlarını yazarsın.
    Samaranın motorunda porche iş birliği var daha ne olsun !
  • bu porshe işini de anlayamadım gitti ben :). başka bi yerde başka bir firma okuöuştum, motor değil de şanzımanda porsche un parmağı var diye okumuştum.......

kafam karıştı.
    Ben samaramdan memnunum. şuan termostatı bozuk sanırım. LPG beyni buzlanıyor, soğuk kalıyor. onu da değişince tamamdır. 15 ytl idi sanırım...
  • LADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADALADA

• lada bence yaramaz sahin modifiye olarak 1.araba bana göre ama şöyle bişey olsaydı "B R O A D W A Y " mı "Ş A H İN"mi diye bi secenek olsaydı tercihimi broadwaydan yana kullanırdım broad wayada modifiye gidiyor ayrıca cok tutulan bir araba hafif olduğunda ve motor hacminden 1.4 dolayı az yakıyor üstelik önden çekişli yarış yapılsa 2 si arasında broadway şahin bence broadway kazanır şahin rampalarda tıkanır ama broadway tırmanır.bence şahinin böyle bi yarış olsa işi bitti.
  • İkiside eşit bence
  • reymint broadway şahin konusundamı lada şahin konusundamı
  • bendede samara var
    1.vites 60
    2.vites 110
    3.vites 120 yi geçemedim
    4.vites 150
    5.vites 170
    yol olsa basacaktım fakat yol yoktu + gazda gidiodum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.