Şimdi Ara

Lada Samarayı Nasıl bilirsiniz.. ? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
2
Favori
140.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arac guzel gorunmekle beraber fıyat pahalı
    enjeksiyonlu tavsıye edılmıyor samarada karburatorluler kadar masrafsız degıl
    lpgsız lada olmaz lpgde yok :)
    baska bakın hocam
    mumkunsede galerılere bulasmayın
    adam ıllakı kar edecek
    kactan aldı
    nasıl aldı
    neden galerıye dustu...

sahıbınden en ıyısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

arac guzel gorunmekle beraber fıyat pahalı
    enjeksiyonlu tavsıye edılmıyor samarada karburatorluler kadar masrafsız degıl
    lpgsız lada olmaz lpgde yok :)
    baska bakın hocam
    mumkunsede galerılere bulasmayın
    adam ıllakı kar edecek
    kactan aldı
    nasıl aldı
    neden galerıye dustu...

sahıbınden en ıyısı

aynen öle dediğin gibi sağolasın sizin gibi insanlar allahtan var yoksa kör kütük boyasına aldanıp araba alıcaz :D
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Mcorco sende de samara mı var ? kaç model vs memnunmusun?
  • hidyak H kullanıcısına yanıt
    93 model samara sedanım var hocam
    cok sukur fakirin sahip olup sahip kalabilecegi tek araç :)
    memniyet beklentiler dusukse mumkun
    abartılmaması gereken bır arac
    performanslı yedek parca ucuz
    bagaj ınanılmaz genış
    yakıtı kuslardan ekonomık
    mınık japon alto marutılerden ekonomık
    parca fıyatları bunlardan ucuz
    olumlu yonlerı bunlar

olumsuz yon rakıplerıyle ortak
    hıdrolık dıreksıyon yok
    klıma yok
    :(

bunlarda olsa keske :(
    :D aracı kullandım biliyorum hemde enkazını kullandım 2. viteste 90 a çıkıyordu :D araba enkaz oldugu için korkup 3. vteste 110 gorunce bırakıyordum :D harbiden enkazdı ama kullandıgım arac .. küçük fakir arabası dediğin gibi ekonomik hemde cok basmassan güvenlik hiç yok ama ne yapıcan böle araba alıyorsan bile bile lades diyeceksin dikkatli olucaksın.. ya abi şimdi araç almakta istiyorum ama çok kafam karısık ilerde satmak istersek rahat satabilirmiyiz yani sıkıntı yaratır mı? bize
  • satısıyla ılgılı problem olmuyor
    satısa koyan arkadaslarım genellıkle ılk haftada sattılar
    malum bu fıyata araba ıyı bı telefon ıyı bı laptop parası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidyak

:D aracı kullandım biliyorum hemde enkazını kullandım 2. viteste 90 a çıkıyordu :D araba enkaz oldugu için korkup 3. vteste 110 gorunce bırakıyordum :D harbiden enkazdı ama kullandıgım arac .. küçük fakir arabası dediğin gibi ekonomik hemde cok basmassan güvenlik hiç yok ama ne yapıcan böle araba alıyorsan bile bile lades diyeceksin dikkatli olucaksın.. ya abi şimdi araç almakta istiyorum ama çok kafam karısık ilerde satmak istersek rahat satabilirmiyiz yani sıkıntı yaratır mı? bize

bu sorunuzu bugun lada samarasını satmıs bırı olarak yenıden yanıtlayayım
    dun ılan actım
    bugun gıttı :)

tamıtamına bir günde satıldı

elimde sadece resımlerı kaldı
    senı ozlıcem kara kartalım...

satısında kesınlıkle sorun yok
    hemde cok talep gormeyen sedan kasaydı
    yinede bir gunde gitti :)

Lada Samarayı Nasıl bilirsiniz.. ?

hayırlısı olsun vala arabanız cokta temiz miş kaça gitti kardeşim.
    Hangi şehirdeydin.
    birde şimdi araç almayı dşünüyormusun?
  • ıstanbuldayım
    5000 ıstıyordum
    motor sıfırdı
    borc harc yoktu
    2015 e kadar muayne vardı
    lpg ıslıydı
    cok sıkı pazarlıkcı bır abımız cıktı
    ogluda meslektasımmıs

ıkna ettı 4 e verdım gıttı
    hayrını gorsun
    kazasız belasız ınsallah

detayları ozellıkle verıyorum
    sız bu durumda bıle olmayan araclara 7 8 olan ılanlara bakıyorsunuz
    4-5 temızıne borcsuz harcsızına muaynelısıne maksımum... ;)

lada kalına sedan almak nıyetındeyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 9 Temmuz 2014; 15:38:26 >
    keşke satıyorum deseydin bana verseydin :( üzüldüm şimdi 4 lira bana çok iyi gelirdi hiç bahsetmedin bana satıcagını ilaç gibi gelirdi bana yakında çocugum olucak :( onun için bakıyorum zaten...

neyse alan hayrını görsun nasip kısmet bu işler..

birde çok ucuza gitmiş keşke bana bırakaydın üzüldüm vala şimdi..
    Sakaryadaydım atlar gelirdim gunduzden..
  • sızın baktıgınız araclar hep ızmırdendı oyuzden aklıma gelmedı hocam
    bırde satma nıyetım yoktu bı gunde resımlerı cektım ertesı gune satıldı
    bende anlamadım nasıl oldu bıttı bı anda dıye :)
    komsularla tartıstım lastıklerım patlatıldı vs...
    dedım bu ınsanlarla ugrasacagıma
    satayım kurtulayım.
    neyse nasip kısmet dedik ya o zaman siz bu işten anlıyorsunuz bana yardımcı olabilirmisiniz skyp benzeri bişey kullanıyorsanız ordan daha rahat irtibat kurabiliriz sakaryada memurum ben siz ne işle meşgulsunuz..
  • muhendısım atama beklıyorum suan calısmıyorum hocam
    vaktım bol bende ılan takıp eder sızlık bırsey olursa ıletırım

ama cok ozet gececek olursam

yuzlerce samara baktım bunu alırkende
    borcsuz harcsız lpgsı ızlı muaynesı yapılı
    motoru yenı yapılmıs olmak sartı ıle

karburatorlu uzun burunlu (eskı kasa burnu plastık olan samaralarda) 3-4
    karburatorlu yenı kasa 4-5
    enjeksıyonlularda 6-7

bu fıyatların ustune cıkmayın
    dılın kemıgı yok 20 ısteyen var karburatorlu samaraya :)
    peki bakalım benimde vakit bol bi sakatlık geçirdim ön çapraz bağımı koparmıştım ameliyat fln oldum. raporluyum eylüle kadar
    ayın 16 sından sonra izmire geçicem oradan da bakarım.
    neyse bakalım burdan irtibata geceriz..

• bu arac hakkındaki yorumlarınız ??? gene hortlatıyorum konuyu :D
  • -- arkadaşlar bir adet 1990 model ve bir adette 1994 lada samara hb aracım var. 90 model olanı 2000 yılında 94 model olanı yaklaşık 2 yıldır bende bu günün tarihiyle 15 yıldır lada samara kullanıyorum... arada opel vectra almak gibi bir enayilik,megane scenic kullanmak gibi bir şaşkınlık,yaşasamda benim ritmime uyan en iyi araba gene lada samara oldu...

-- emin olun 15 bin tl yada daha fazla miktarda param olsa bende modelli araçlara binmek isterdim fiat palio hındai getz yada toyota corollo 1.6 wvt-i sol hb ne bileyim 1.3 multijet grande punto vs gider imkan meselesi...

-- şuraya dikkat çekmek istiyorum 6 bin tl ile 12 bin tl ye kadar alacağınız arabaları göz önüne getirdiğinizde emin olun içlerinden performans,güvenlik,yol tutuşu,yakıt ekonomisi,ucuz ve yaygın yedek parça ve servis imkanı,kolay müdahele edilebilirlik vs. bir sürü olumlu özelliğiyle Lada Samara 10 üzerinden 8 bir araçtır... Bu araçlar konfor yönünden biraz eksik kalabilir ancak 1070 kg sağlam yapısıyla ve üzerindeki 1500 cc'lik 75 hp 8 valf sohc motor bu aracı adeta rüzgar gibi estiriyor (Samara = çöl rüzgarı) anlamına geliyor. Ayrıca döneminin otomobillerinde olmayan en önemli özelliği ekonomizer sistemi olmasıdır yanı araç belli bir hızda giderken ayağınızı gazdan çektiğinizde sistem motora giden yakıtı kesip karbüratörden sadece hava akışı sağlayarak yakıt tüketimini sıfırlar,çapraz fren sistemiyle her yolda dengeli frenleme yapmanızı sağlar,geniş dingil ve sert süspansiyon sistemiyle mükemmel yol tutuşu sağlar... Bu araç emin olun boyundan büyük işler yapan bir araç... ucuz olsun diye haşat alırsanız canınızı sıkar ancak bakımlısını bulursanız tadından yenmez...

-- Bu araçların servis ve yedek parçası çok iyi ben 600 tl ye motor yaptırdım segman takımları 2 piston keçeler contalar yağı suyu vs tastamam motor çıktı gene 600 tl ye komple şanzuman rektefe edildi 1. vit ve 2. vit. dişlileri senkromeçleri vs. tastamam çıktı öndüzen vs en kötü 1500 tl harcasanız araba kople sıfırlanıyor... Bir düşünün bu saydıklarım diğer markalarda yaptırsanız ne olur işçilikde içinde... Allah muhafaza der gibisiniz...

-- bu yaz izmirden erzincana (gidiş dönüş 500 tl lpg yaktı),izmirden antalyaya(gidiş dönüş 180 tl lpg yaktı) (şehir içinde 30 tl lpg yakıt ile 118 km) gider ve güzel ülkemizin bir çok ilini gezdim dolaştım inanın 4 kişilk bir aile bu yolu otobüsle gitseniz masraf 3'e katlar.

--Ben uzun yıllardır severek kullandım zamanında bakımını yaptım beni üzmedi.Bir gün uyguna araba almak isterseniz bakımlı eli yüzü düzgün bir samara bulursanız bir değerlendirin derim pişman olmazsınız...

-- Ford taunus diyen arkadaşım olmuş bende 1990 model taunus 1.6 s vardı lpg km'de 30 krş dan aşağı inmedi 20 tl ye benzin koydum 18 km gitti. uzun yolda çok rahat ama araba çok dalgalanıyor ve geziyor insanı tedirgin ediyor. Tofaş rahattır ama samaraya göre sadece rahat gerisine yetişemez...

--renault broadway kullandım beni bastı biraz,şanzıman aralıkları çok kısa hemen devri dolduruyor ve 100 km/h dan sonra 6. vites... 130 km/h den sonra 7. vites... 150 km/h den sonra 8. vitesi ister gibi bir hali var. 5. vitesten sonra olmadığı için içeriye motor uğultusu doluyor. uzun yolda kulaklık lazım...gene yol tutuş ve fren konusunda Lada samara derim...

-- kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Lada samara nin hicbir parcasini cikma yan sanayi almayin ben 93 samara var artvindeim gunde 20 km yol yapiom 10 km taslik cukur butun parcalari orjinal yedek parca temin ediom 2 senedir bende 300 tl masraf yaptim 100 km de 6 -8 lt lpg yakiti var araci ovmuom cunku 5 000 tl e aldim 20 000 tl lik megane bile koye dayanamadi bi gun gidin sanayiye bakin kus serisi broadwey falan sanaide cok.. nadir lada serisi gorursunuz tek eksigi direksiyon
    Alacaginiz lada da curuk olmasin sase yok cunku erken dagilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model 1.5 samara var bir tanıdık satıyor ilk sahibi 10 bin 10.500 arası fiyata satmayı düşünüyor, aracı görmedim henüz, temiz olduğunu söyler,ustaya gösteririm son tahlilde, ne dersiniz arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.