Lag olunca kafasını yumruklayan varmı yada ilginç sesler kasılmalar yaşıyan lag olduğu zaman bütün kaslarım kasılır dc olunca taxideyken sinirlerim boşalır hotanda yürürken gözümü sıkı sıkı kapatıp açarım char yürüdümü diye pc ye kıyamam ama kendime kıyarım kafamıda kırarım charımıda kasarımsabahliyin sokakta havlayan köpek oldumu sopa fırlatırım kafadan vururum kediler kavga edince frizbi gibi cd atarım char banlanırsada en yakın hastaneye giderim şu anda kendimi hazır tutuyorum char banlanabilir çünkü silk almadım hiç allah bana acil şifalar versin
kafamı yumrukluyorum pc donunca kasılınca oyun çok sinir oluyorum böe seylere
aynı vakalar bendede oluo toktor bey benim wizard var laga girdimi %2 exp düştü diyorum ama artık alıştım gibi
Neler Görcez Bakalım..
Ahh Ahh ben artık pc yede kıyıyorum bi yumruk atıyorum iş tamam sora saçlarımı yoluyorum küfürleri basıyorum
Pyrexia2 sorunların var
bende lag oldumu değişik sesler çıkartıyorm bazen kendimden şüphe duyuyorm
Problem Çocukluk yıllarından kalma olabilir. Küçükken hiç yapamayıp içinde kalan birşey oldu mu?
o kadar da değil..kafama vurucama bilgisayarın standartlarını yükseltirim.hem o hem ben rahat ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme