Şimdi Ara

Lagsız FIFA oynayabilenlere bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç senedir lagsız bir şekilde fifa oynayamıyorum, hep lag var. Superonline fiber kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinden bir çözüm bulamadım, teknik servis dahi bir sorun yok deyip sallıyor başından. Gerek Türkiye içi, gerek Türkiye dışı çok fazla gecikme oluyor. DMZ açtım, firewall zaten kapalı, karşıdaki adam kaymak gibi oynuyor ama benim adamlar yarım saniye gecikmeli hep. Sorunum FIFA'da, diğer oyunlarda çok büyük sıkıntılarım yok.

Sorunsuz bir şekilde FIFA 16,15,14,13 her neyse bunlardan birini oynayan kişiler hangi internet sağlayıcısını kullanıyor ve port falan açma gereksinimi duydu mu acaba?

• hocam bendede sıkıntı var daha önce yoktu. hız arttı sıkıntı başladı. daha önce 4mbit ibternle lagsız oynardım..

modem değerleri nedir
  • alphan12 A kullanıcısına yanıt
    Superonline'ın verdiği HG253S modemini kullandığım için modem değerleri falan göremiyorum, hepsi kapalı durumda. Keşke onları görebiliyor olsaydım. Siz hangi neti kullanıyorsunuz ve değerleriniz nasıl?
  • murtul kullanıcısına yanıt
    Ara sıra bahsettiğiniz olay banada oluyor. TTNET kullanıyorum ve buradaki alt yapı çok eski bakır kablolar kullanıyor. Sorun bilgisayarlada ilgili olabilir.
    Kendime sabit bir ping tester buldum. Eğer kütüphanenizde bf4 varsa, pinginizin iyi olduğu bir sever bulun favorilere ekleyin. Hergün fifaya girmeden bakarım. Genellikle 70-80 arası değişiyor pingim. Dediğim gibi bazı günler 150 hatta 200 e çıktığı oluyor. Alternatif saçma teoriler kurarak pingi 70 e kadar çekiyorum. Bunlara örnek olarak şunları verebilirim:
    1- Modemi 2-3 kez resetliyorum.
    2- Modemde bulunan diğer LAN girişlerindeki kabloların yerini değiştiriyorum.
    3- VPN ile başka bir ip ye bağlanıp sonra tekrar TR ip sine dönüyorum.
    Bazen lag değil donma olduğu oluyor. 3 saniyede bir takılıyor oyun. İnsanı delirtiyor. PC yi kapatıp pencereyi açıyorum iyice soğuması için. Umarım bu saçma teoriler sizdede işe yarar çünkü bu fifa laglı-gecikmeli ve takılmalı hiç tad vermiyor.

• Modem değiştirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockerboy-h kullanıcısına yanıt
    Superonline fibere uyum sağlayan ve ev telefonumuzu da bağlayıp, ses özelliğini kullanabileceğim bir modem bulursam eğer değiştireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fifa 14*15 16 hepsinde lag vardı genellikle fifa Server sorunu laglarin nedeni

Fifa 14 15 16

Arasinda 3 farklı modem 3 farklı adresde

SSD ekran kartı işlemci anakart power değişimine rağmen sık sık lag yaşadım

Özellikle pc Serverleri çok kötü ea nin hep de şikayet edilen bir sorundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezil ya lagdan zevk alamıyorum oyundan internet hızım oldukça iyi ekran kartım gtx 960 m intel sky 6700 k 2.6 ghz turbo 3.5 işlemcim var ama hep lag gep lag LoL olsun cs go olsun hıc bırınde lag sorunu yasamıyorum oysakı !!
  • ethernet kablosuyla mı bağlanıyorsun yoksa wireless mi?.Etherneti dene wireless kullanıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumanfurkan620

ethernet kablosuyla mı bağlanıyorsun yoksa wireless mi?.Etherneti dene wireless kullanıyorsan.

ben wifi kullanıyorum fark ediyormu hocam ?
  • Ediyor bi yerde okumustum hatta bazen ben de kablosuzdan baglanıyorum fark ediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanfurkan620 -- 16 Ocak 2016; 0:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumanfurkan620

Ediyor bi yerde okumustum hatta bazen ben de kablosuzdan baglanıyorum fark ediyo.

Bugün landan bağladım kesinlikle haklısın hiç lag ve donma olmadı adam gibi oyun oynadım
  • EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    Ben hep kablolu olarak bağlanıyorum fakat hep sorun var. EA'nin serverlarında ve bizim ISP'lerin yurtışı pop noktalarında sıkıntı var sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.