Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (1355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.880.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayırlı akşamlar 2007 lagunam var kaloriferi açtığımda sağ taraftan soğuk sol taraftan sıcak hava geliyor klimacı klepeler arızalı göğüslüğü sökmek lazım diyor ama yapmıyor doğrumu başka çaresi varmı yazarsanız sevinirim.selamlar.
  • zahmetlili Z kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı kompe göğüs söküldü. Bozulan parça fotoğraftaki gibi yapıştırıldı.

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye #Lagunacılar Buraya# 100+Üye

• Beyler istop ederken aç kapat yaptım kontağı heralde devre yaptı,aynalar ayarlanmıyo,teyip açılmıyo,kontağı açarken hız devir göstergeleri sağa sola fırlıyo,ne yapöaö lazım,reno 1 1999 model,i araç, teşekürler,
  • Merhabalar,
    yaklaşık 1 ay önce 99 model rxt ile aranıza katıldım. araç gerçekten çok rahat, direksiyon tüy gibi, motoru lpg olmasına rağmen gayet güçlü. önceki carina'yı aratmıyor.

şimdilik haynes manual arıyorum ama hiç pdf bulamadım. carina için ilk aramamda çıkmıştı. elinde bu manual'dan olan var mı? amazonda ebayde var bayağı da ucuz aslında, ama pdf'i tercih ederim. bulamaz da satın alırsam bile zaten taratıp bilgisayardan okuyacağım :)
  • Bende aranıza katıldım. 2000 Laguna 1.8. Haynes manual varsa gerçekten güzel olurmuş
  • Slm saygı değer abilerim 2005 modelpirivilege lagunayı yeni aldım yolda giderken stop ediyor ayrıca birinci viteste kakış yaparken kaz yemiyor aynı şeyi rampa çıkarkende yapıyor bu sorun neyden olabilir başka bi sorunda ekzoz emisyon ölçümü yapılamadı diyor bu sorunlar neyden kaynaklana bilir sizlerin tecrübelerine ihtiyacımvar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikret kocabaş -- 12 Mart 2019; 19:26:1 >
  • n7q motorlu lagunası olan bir arkadaştan ricam olacak.

buji sıralamasının fotoğrafını atabilir mi? buji değiştirirken usta bam diye söktü, sonra doğrularını bulamadı iki üç kere denedi. sonunda oldu dedi ama sanki araba ateşleme kaçırıyor gibi. egzostan da gaz kokusu geliyor. bir daha gittim, "lpg ayarı yaptır" dedi. inanmadım ama yaptırdım, "ayarlar normal ama arttıralım" dedi. arttırdı ve değişmedi.

şimdi kabloları söküp, temizleyip tekrardan bağlayacağım. ricam kapağı açıp buji ve bobin çıkışının belli olduğu bir fotoğraf çekmesi. tabi mümkünse bir de yazarsa, misal "sol bobin arka uç 1. silindir, sağ bobin arka uç 2. silindir" gibi sevinirim :)
  • Beyler 2001 laguan1 1.9dti var bende de fabrika çıkışından beri ailemde aynı evladiyelik bi araç babamda bu arabada öğrendi bende bu arabada öğrendim araba kullanmayı ama biraz bakıma ihtiyacı var boyatmayı düşünüyorum tanıdık usta boyacınız varmı kekova mavisi benimki değiştirmeyi düşünmüyorum aynı rengin tazelenmesini temizlik boyası yapılmasını istiyorum ve iç döşemelerini değiştirmek istiyorum varmı çıkma satan bi yer veya bildiğiniz hurdalık varsa istanbulda çıkma parçalarla halledebilirim gibi geliyo
  • Laguna 2 aracmda debriyaj sorunm var ayar yaplyomu arkadaşlar

• Arkadaşlar tam ön camın hemen altındaki sert plastik parçada boya deformesi mevcut ve zımpara boya işlemi görmesi gerekiyor. Upload ettiğim resim örnek resimdir. Bu parçanın nasıl çıkacağı hakkında bilgisi olan varmı? Saatlik kolay sökülebilir ve hemen altında bir video'da görmüştüm vidalar mevcut..acaba bu parçayı tutan vidalar ordamı?
  • S.a. üstadlar 2004 prıvılaj laguna 1.6 benzin lpg aracı almayı düşünüyorum ama reno ustası bugün parçasının çok pahalı olduğunu söyledi bi yardımcı olur musunuz çok masraflı bir araç mı
  • Merhaba,
    2000 Model Laguna 2.0 RXT Evolution Otomatik vites araç almayı düşünüyorum. Km. 200.000 civarında olabilir.
    Fiyatları ne durumdadır?
    Temiz kullanılan LPG li motor kaç km. yapar?
    Etrafınızda aradığım gibi araç var mı?
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Belki işine yarar.

İndirip .zip dosya içinden pdf dosyayı çıkarabilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar.

Genellikle uzun yolda kullanmak için motoru güçlü ve konforlu bir araç olarak Laguna almak istiyorum. 20.000 TL altı Laguna I ile araç araştırmaya başladım fakat sonrasında gönlüm Laguna II'ye de kaymaya başladı.

İki aracın da kronik sorunları, parça temini, güvenlik konusunda kıyaslayarak bir yorum yapabilirseniz sevinirim. Eski olacağı için Laguna I bu üç hususta üzer mi, merak ediyorum.
  • S.a arkadaşlar Laguna 1 96 model 2.0 8 valf arabamı yaklaşık iki yıldır sorunsuz kullanıyorum bir kaç gündür 2500 devire geldiğinde elektrik kesintisi oluyor neden yaptığını bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • Arkadaşlar selam.

2007 model 1.6 Laguna 2 aracımın hararet göstergesi en dipte ve kıpırdamıyor yerinden ayrıca kontak açınca motor dan tarafından uzun uzadıya uyarı sesi veriyor dııııııtt gibisinden. başına böyle bir olay gelen oldu mu ?

Teşekkürler şimdiden
  • 2006 Model Laguna II almak istiyorum.
    Baktığım araç 2. sahibinden, temiz görünüyor. Fakat ön takımları yaptırılacak dedi.
    Tam olarak ön takımları yaptırmak neyi içeriyor ve nasıl bir maliyet çıkar.
    Saygılar
  • laguna2 kullanıcısıyım.
    baskı balata yaptırdım yokuşlar da geri vitese aldım mı el freni zorlanıyo ve bırakmıyor yardımcı olabilecek var mı.
  • Eski lagunacılardan kimse kalmamış artık.
    başka internet sitelerine geçmiş herkes..
    Emektarım ile hala ayaktayım..
    Halen laguna 1 düşünen arkadaşlara tavsiye düzgün bir servise göstermeden sakın almayın yetkili servislerdede artık bizim aracın ustası pek kalmadı tamamen şans. çok üzer yoksa. yaşı malum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Eski lagunacılardan kimse kalmamış artık.
    başka internet sitelerine geçmiş herkes..
    Emektarım ile hala ayaktayım..
    Halen laguna 1 düşünen arkadaşlara tavsiye düzgün bir servise göstermeden sakın almayın yetkili servislerdede artık bizim aracın ustası pek kalmadı tamamen şans. çok üzer yoksa. yaşı malum.
    merhaba bendede 99 model 2.0 volvo motor lagna var
    fuel injection system yani yakıt

enjeksiyon sistemi arızası verdi.

Marşa bastığımda çalışıyor,fakat benzinde iken rölantide her an stop edecekmiş gibi ses bir yükselip bir düşüyor.

Lpg ye geçtiğinde rölanti de bir nebze düzelme var fakat bu sefer gaz yemiyor,kademeli olarak hızlanıyor çekişten düşme söz konusu.

Sorun ne olabilir? bi bilgin var mı?

• 
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.